Şimdi şöyle bir gerçek var Bir insanın geçmişini bilerek onun seninle beraber olmayı tercih ediyorsanız, bazı şeyler olabilir mesela benim bir tanıdığım daha öncesinde nişanı attı sonra evlendi ve evlendiği kişi paranoyak derecede kıskanç, adamın da taşınabilir hard disk de eski nişan fotoğrafları kalmış yani hiç öyle bakıp da kısacası silmeyi unutmuş, ama tabii evlendiği kişi bu durumun o kadar çok abartılı davrandı ki ki öylesine aramaya kalktı onu bunu yapmaya kalktı, yani samimi ve doğru olmak gerekirse insanın bazı şeylerde olgun düşüncelere sahip olması gerekiyor. Gerçekten bir insan size sevgisini ve sevdiğini hissettiriyorsa telefonda geçmişten bir fotoğrafın kalması vesaire bunlar saçma sapan şeylerden olgun ve mantıklı bir şekilde davranmak gerektiğini düşünüyorum. Sonuç olarak hiçbirimiz annemizden doğar sadece hayatımızda bir kişiyi alıp beşik kertmesi şeklinde bir ilişki yaşamıyoruz. Herkesin geçmişte yaşadığın ilişkilerde hayatına giren çıkan birileri olmuştur yani bunu bilerek bir insanı hayatınıza alıyorsanız öyle bir hata olduğunda çok fazla abartılı davranmanın gereğinin olmadığını biliyorum.
Ama tabii ki bunun da belli başlı sınırları var yani bir defa gördüğünüz görmezden gelebilirsiniz ama aynı şekilde hayatınızda olan kişi size karşı soğuk ve kötü davranıyor 2 devirde ayrılık kelimesi ediyor ya da sağdan soldan abi eski ilişkisi ile ilgili bir şeyler duyup bir şeyler görüyorsanız gerçekten bunlarda hoş şeyler değil. Yani burada olan zaman içindeki ilişki boyutu ve kişilerin birbirine olan samimiyeti ve sevgisinden kaynaklanır.
Bir sıkıntı sezildi demektir. Ruh halinizin size vurguladığı reaksiyon ne ise sınırlarınız, çizgileriniz ve frenlemeniz gereken dozajda gereken tepkiyi gösterin.
Asıl soru şu ; Eski sevgilinden vazgeçmediysen ben hayatında ne olarak yer alıyorum?
Öyle bi ihtimalle karşılaşacağımı zannetmiyorum bir sevgilim olsa da telefonunu karıştırmak bana göre değil. Hadi ikisi de okey diyelim böyle bi durumda ayrılırdım. Unutulmamış eski bi sevgili var ortada ve kimsenin yarabandı olamam.
Benim fotolarim silinmişti, ondan istedim atarken Bi kız fotosu da gelmişti arada. Başkası olsa umrumda olmazdi, ama bir yılını verdiğin biri olunca tabi koyuyor.
Bu ne? Neden duruyor hala? Eveleyip gevelerse birşeyler anında kalkar giderim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Geçmişe dönük kıskançlık yaşardım. Acaba elini tuttu mu? Nasıl tuttu? Tutarken gözlerine baktımı? Yattılar mı? Kaç kere yattılar? Performansı nasıdı? Benden iyi miydi düşük mü?😅