Hemen açıklamazdım, araştırırdım niye hala orda diye belki adam bunamıştır falan unutmuştur silmeyi ya da bi sürü medya dosyası varmış diyelim orda kalmış ama gerisi hikaye. Erkek milleti yedekçi olur, az bi tartışma boşluk yaşadımı ya da aniden onu bunu hatırladı mı arar bakar, eskilere sulanır. çok bozulurdum her tür yani.
Yani eski sevgilisinin verdiği bir şeyi ya da onunla ilgili bir şeyi (fotoğraf vs.) bazen bir yere koyarız ve unuturuz. Mesela diyelimki kışın bir şey verdi, (mektup, fotoğraf vb.) ceketinizin cebine attınız. Sonra o ceketi kışlıklarla kaldırdınız. Kış gelmeden ayrıldınız. O ceketin içindeki mektup yivaya fotoğraf aklınıza bile gelmeyebilir. Kış geldiğinde çeketi giymeye başladığınızda elinizi cebinize illaki atarsınız. Elinize o mektup ya da fotoğraf denk gelincede direk atarsınız. (Eğer onu kafanızdan silmişseniz.) Ama cüzdan, telefon vb. her gün elinizde olan kullandığınız bir şeyde illaki fark etmişsinizdir. Ve bunu atmıyosanız o kişiyi tam da unutmamışsınız demektir. Bu benim fikrim. Karşımdakine telefonunda böyle bir şey buldum diye açıkca söyler ve gösteririmde. Bu konu hakkında düşüncemide söylerim. Karşımdakinin hareketlerine bakarım. Unuttum falan derse yalan mı gerçek mi anlamaya çalışırım. (Telefonumda boşa alan kaplayan ve işe yaramayan bir sürü ss var. Silmeye üşeniyorum belki öyle bir durumdur. Yani fotoğrafın orada olduğunun farkında bile olmayabilir. Böyle zor görülecek bir yerdeyse unutmuş olabilir ama saklamışta olabilir. Karşındaki kiyile konuştuğunda onun hal ve hareketlerinden ne hissediyosan ona inan bence. Ve senin içinden neyi yapmak doğru geliyosa onu yap.)
Hiç kendimi strese sokmaz, açık açık sorarım. Eğer hala onu sevdiğini hissedersem ayrılır, giderim. Ama unuttuğunu düşünüyorsam ya da başka geçerli bir sebebi yoksa büyütmem mevzuyu.
Fazla inatlaşmadan nazik bir şekilde niye silmediğini söylerdim ve silmesinin daha iyi olduğunu söylerdim. 1 hafta sonra yine fotoğrafı görürsem nazik bir şekilde eski sevgilini madem seviyordun, kapı orada derdim.
Ayrılırım, onu unutamadığı için onun hasretini benimle gidermeye çalıştığını düşünürüm ve açıkçası kendimi değersiz hissederim, beni ben olduğum için sevmediğini düşündüğüm için hiç acımam terk ederim. Düşünsenize size sarılırken, eski sevgilisinin hayaliyle sizi aldatıyor... " KIRMIZI ODA ' NİHAL / ZAFER ' " mantığı
Silmeyi unutmuş olabilir ya da çöp kutusunda falan kalmış olabilir o zaman sorun etmem. Ama hal tavrında hala onu sevdiğine ya da unutamadığına dair bir şeyler sezinlersem o zaman direkt ayrılırım.
En korktuğum şey. Birisi olmuş benden önce ve onu unutamamış.. Ben yara bandıyım sadece onun açtığı boşluğu örtmek için kullanılan... Konuşurdum hal ve hareketlerine bakardım ve bunu sonlandırırdım.
Sevgilimin telefonunda eski sevgilisine dair hiçbir şey bulunamaz. Numarası, fotoğrafı, sosyal medya hesapları ve dahası. Ona dair tek bir şeyin bulunmasını kabul etmem. Büyük sorunlar çıkar.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
galeride fazla geride ise umursamam hatta silerim eksikliğini çekicek değil lafınıda açmam ama eğer favorilerdeyse gizlenmişse özel bi dosyadaysa veya güncel olarak kaydedilmişse direkt olarak yüzüne vurman sorgulaman lazım savunabiliyorsa savunsun