Ya herkes için var, adam benim için yok. Lafda, sözde seviyor. İşten geliyor, yatıyor, yemek yiyor, devam uyuyor. Bıktım artık ya, ağlayıp üzülünce de sorun çıkaran taraf ben oluyorum.
1 ay
Suçlayarak değil de hislerini anlatarak konuşmayı dene. “Sen hiç ilgilenmiyorsun” deyince insanlar hemen savunmaya geçebiliyor. Onun yerine daha sakin bir anda “Son zamanlarda kendimi yalnız hissediyorum, seninle yakın olmayı özlüyorum” gibi konuşmak daha etkili oluyor. Bir de bazı insanlar yorgunluk, stres ya da alışkanlık yüzünden fark etmeden uzaklaşabiliyor. O yüzden sadece neyin yanlış olduğunu değil, neye ihtiyaç duyduğunu da söyle. Mesela biraz sohbet etmek, birlikte vakit geçirmek, küçük ilgi görmek gibi. Eğer sürekli konuşmaya çalışmana rağmen tamamen kapalı kalıyorsa mesele sadece yorgunluk olmayabilir. Bir ilişkiyi ayakta tutmak için iki kişinin de çaba göstermesi gerekiyor çünkü.
Biz Berk ve Şenay 💫 Senin yazdıklarını okurken resmen içimize oturdu Serap… 😔 Hep verip hiç alamamak insanın içini kemiriyor.
Eşine “sitem” gibi değil de, “ihtiyaç bildirimi” gibi anlatmayı deneyebilirsin. Mesela “Senle iki kelime etmeden uyuduğunda kendimi görünmez hissediyorum, buna dayanamıyorum” gibi… Yani suçlamadan, hislerini merkez alarak konuşman işini kolaylaştırabilir 💔🕊️
Cevap
32Cevap
boşanabilirsin
Adam ne iş yapıyor. Maddi durumunuz nasıl. Benim gibi 12 saat çalışıp işe git gel 14 saat mi işe zamani gidiyor.
Araba üretimi 7-8saat almanyada yasiyoruz
Bence sakin bir anda suçlamadan konuşmayı dene, biz erkekler bazen ilgisiz göründüğünü gerçekten fark etmiyor
Klasik evlilik yavrum ya üzüldüm senin için. Bir zaman sonra sen ona uyum sağlıyorsun kayıtsızlaşıp boşvermeye başlıyorsyn
Benim kedim olur musun
Al benden de o kadar. Benzin döküp y*km*k lazım böyleleri.
Ni ilikiiiii yiiiiiiiiii😬😬
Bir daha evlilik mi Allah korusun. Ben o b*ku bir kere yerim.
Anlatma. Gel ben çakam yapıştıram sana. Dölleyim bi güzel.
Adamların geneli bu başta bana da tuhaf geliyordu fakat düşününce yorgun argın geliyor dinlenmek hakkı
Ne işi yapıyor ve ortada bir küslük veya dargınlık var mı
Direk konuya gir beni bir kasnaklar mısın de
Almanya neresinde insin
İki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
Acikca konuşmadin mi daha önce?
Çok basit bir şekilde serap
Çok şey söylerimde yorumda linç yemek istemiyorum
Ne iş yapıyor yaptığı iş önemli
Evet haklısın ne diyim
bi de ustune coreklenir azginlasinca
İyi vuruyor mu peki
Sen ne olsun isterdin mesela
Bu ne biçim evlilik ya
el iyisi derler böylelerine
Seninle ilgilenmiyormu
Sifir hemde
Üzücü yaniyorsundur
Kaç yıldır evlisin
Çırılçıplak soyun
Boşan
Konuşarak
Ne iş yapıyor eşin
Ne kadar oldu evleneli
oturup sohbet edin.
İlgiye boğmam lazımm seni
Kahve ısmarlayım istersen
Seni mutlu etmek lazım
İşine üzerine kaçta çıkıp kaçta geliyor?
anlatna burada kal
Evlisiniz siz konuş
Sexs hayatınız nasıl
Bok gibi 15 güne bir
Sana en faZla 2 günde bir 5 6 posta atmak laZım
hkkini veremiyomu
İsi mi agir
hiç uğraşma ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?