+1 yılYani günümüz vardı İnsan gerçekten inanası gelmiyor artık evlilikler Öyle bir hale gelmiş ki senin dediğin gibi bir haftada insanlar boşanma kararı alıyor tabi Seninki hariç belki Yani sonuçta askeri personel dedin demişsin Ben de şu an Bir otelde güvenlik işindeyim ve bizim güvenlik mi Müdür de asker emeklisi Ben sana sadece şu kadar söyleyeyim askeriyeden emekli olmuş veya Askeriyede çalışan insanların psikolojisi Gerçekten iyi olmuyor hani onlar da çok sağlıklı kararlar bekleme Bak bunu samimiyetimle diyorum şu Benim dayım da astsubay emeklisi Oradan biliyorum ailesine resmen Kök söktürüyor günümüzde her ne kadar askeri personeller kadınların gözüne çekici görülse bile aslında olayın iç yüzü öyle değil işte
183 Yorumla- +1 yıl
Bu yoruma katîlıyorum.
- +1 yıl
Evet, arkadaş en doğru yorumu yapmış. Dışarıdan seksi, karakteristik, göz alıcı vs vs görünebilir ama iş aynı çatı altında yaşamaya geldi mi askeri personeller, sivil insanlar kadar rahat olamazlar, bunu unutmayın. Beli bir disiplin, itaatkarlık, emrivaki ve sert üslupla mesailerini tamamlayıp eve geldiğinde farklı tavırlar beklemek boş. Ama tabi size kolaylıklar diliyorum, işiniz bir hayli zor, yuvayı dağıtmamak adına. Çok ödün verilmesi gerek
En İyi Cevaplar
Eşiniz işi sebebiyle böyle moralsiz. Siz bu gibi zamanlarda üstüne fazla düşmeyin.
Askerlik mesleği 15 Temmuz menfur olayından sonra çok değişti.
Eskiden bütün yük yükümlülerin üstündeydi, şimdi askerlik 6 aya düşünce bütün yük personele kaldı.
Ayrıca dört yıldır devam eden personel eksikliği de olunca çoğu personel 3-4 ek görevle çalışmak zorunda kalıyor.
Sizlik kesinlikle bir durum yok.
Müsterih olun, onu en iyi ben anlarım. Bu aralar mağarasına çekilmek istemiş, birşeyler düşünüyor. Düşündüğü de can sıkıcı bir durum ve büyük ihtimalle de mesleğinden kaynaklanan büyük bir sorun.
Size de yansıtmak istemiyor.
Soğudum kelimesi de hanımları üzen bir kelime olsa da aslında erkekler düz mantık olarak soğudum ya beni biraz mazur gör. Durumum iç açıcı değil demek istiyor.
Çok mutlu olacaksınız, merak etmeyin. ;)90 Yorumla
Kendini ona farklı birisi olarak göstermeye çalış
Şöyle anlatayım
Eşin için süslen ve onun için özel şeyler giyin yani farklılık yap
Ona karşı olan önceki yaklaşım şekillerini bir yana bırakıp daha sıcak daha güzel olmaya çalış
Muhtemelen yaklaşım tarzını değiştirmeni bekliyor istiyor
Bu konuda elinden geleni yapabilirsin
İnsanın eşine süslenmesi ona karşı şirinlikler yapması yanlış birşey değil
Hiç birşey yokmuş gibi karşıla onu ve dediğim gibi çok farklı birini görsün karşısında onu şaşırtmalısın
Umarım anlatabilmişimdir
Ev içerisindeki huzursuzluk kadar insanı kötü hissettiren birşey yok çok zor bir durum
Ama senin bunu aşabileceğini düşünüyorum10 Yorumla
Soğuma sebebini veya sebeplerini açıklama gereği duydu mu? Öyle soğudum demekle her şeyi kestirip atamaz. Eşini al karşına neden soğuduğunu sor. Eğer benim davranışlarımla alakalı bir şey ise söyle kendimi değiştirmeye çalışayım de. Eşini kaybetmek istemiyorsan bu ilişkide yapıcı olan taraf sen ol. Hiç değilse ben elimden geleni yaptım, vicdanım rahat dersin. Tüm fedakarlıklarına ve çabalarına rağmen hala sana karşı soğuk davranmaya devam ederse de kendi yoluna bakarsın.
21 Yorumla- +1 yıl
Şimdi de seni seviyorum diyor, soğudum demedim diye inkar ediyor ben anlamadım bunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
+1 yılAskerliğin getirdiği psikolojik bunalım, buhran, baskı ve düşünceler olabilir. Askerlik yapmış birisi olarak bir çok şeyden soğuyabilir insan. Hiç yok yere, durduk yere, bir amaç olmaksızın. Bu gelip geçici bir şeydir. Sen yine de ilgiyi eksik etme. Zaten askerlik zor ve yıpratıcı bir meslek. Sende üzerine gidersen bu sefer psikolojikman çöker. En iyisi zamana bırakın, o da bu yükü biraz hafifletsin. Boş vakitlerinizde değerlendirirsiniz. Şimdilik pek ses etme. Alttan al ve çok üzerine gitme. Yeterince askeri dertleri var zaten. Sende ona baskı yapıp, dayatıysa bu sefer iki arada bir derede hissedecek kendisini ve dahada kötüye gidecektir. Bırak kendi haline. Geçer bunlarda merak etme.
11 YorumlaAcik ve dobra konusurum herzaman begenmezsen yorumumu silebilirim.
Siz kadinlat nerde serseri serefsiz soze deger vermeyen saygi duymayan erkek var hifip onlari bulup inanirsiniz sonuc ortada bu hep boyledir gene cogunlukta inkar edilir.
Senin icin çözüme gelirsek bunu sana msjla soylemesini sağla sonut delil icin ve mahkemede bunu goster direk bosanorsin ve tazminat nafaka herseyini alirsin (kesinlikle al almamazlik yapma) . Onum sana saygisi sevgisi yokmus macera heycan icin evlenmis ve yuksek ohtimslle baskasi vardir ondan boyle yapiyordur sakin baskasi yok dene bu hrp boyledir. Asker psikolojisi durumu iyi degil bunalimda diyenler olur ama hrpsi yalan.. senin gibi bircok kizin bu furumuna sahit oldum cok hemde ve genelde neden hrp ayni heves heycan icin evlenir sonra biryerine takmaz veya hayatinda biri vardir. Bu hrp boyledir. Tek cozumun delil ile bosanmak. Bosanmazsan ilerde basini taslara vurursun60 Yorumla
+1 yılSoğudu mu? Acaba ne bekliyormuş sizden ben anlayamadım. Evliliğinizin en güzel zamanları. e 2 günde soğuyacaksan niye evlendin diye sorarlar adama? Yani bu güzel zamanları zehir etmesin size. Yani sorun her neyse bir an önce çözüme kavuşturulmalı. Nasıl başlarsa öyle devam eder.
20 YorumlaAskeridekilerin psikolojılerı farklı oluyor anlamaya calıs... Halamdan bılıyorum. Onlar Asker olarak düşmanla savasıyor. Sen asker karısı olarak evliliğin için savasıyorsun.Çok sabırlı olmann lazım. Sevıyorsan savasmaya değer bence. Hemen pes etme. Konus gerekırse yardım alın. Psıkolojık danısmandan.
21 Yorumla
+1 yılBöyle insanlar hazır olmadan evlilik yapmaması gerekir bir çok insan evlilik konusunda çabuk bir şekilde karar alıyor ya da sırf cinsel ilişki için evlilik yapıyor sonradan da vazgeçiyor ama bence öncelikle eşiniz ile birlikte bir aile terapistine gidin nedenlerini öğrenip üzerine gidin ayrılık son çareniz olsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım bizde aynıydık soğumuştu eşim düğünden sonra askeri personel falanda dedğildi bi bebeğimiz oldu bir buçuk yıllık evliyiz ve yarın boşanma davası açacağız yani askeriyeyle falan alakası yok içinde olacak bir insanın ya tabi uzakta olması soğukluk getirmiş olabilir ama sizin açınızdan bence daha büyük heyecanla buluşacağınız günü iple çekmesi gerekiyor yanlışmıyım
Ha senin ona yapman gereken şeye gelirsek kesinlikle onu istemediği şeylere zorlama üstüne konuşma benim yaptığım hataları yapma31 Yorumlainanamıyorum ya. bazı erkekler gerçekten de iflah olmaz. 1 haftalık eşine senden soğudum diyen de kendini balkondan atsın. ne istediğini bilmeyen aptalık tekidir çünkü.
41 YorumlaSizin için üzüldüm. Askerlere ve polislere cok fazla saygı duyuyorum ama evlilik zor. Bir haftalık evlisiniz, bir birinize alışamamanız farklı duygulara kapılmanız normal diye düşünüyorum. Büyüklerim evlilik iki senede oturur derler. Biraz zaman verin. Düzelmezse aile psikiyatrisi'ne gidin derim.
28 Yorumla- +1 yıl
Kızların gözünde evlenilmeyecek insan mı askerler polisler
- +1 yıl
Bende askerim ondan sordum
- +1 yıl
Bazen bende de oluyor içim tam ısınmayacak gibi oluyor sanki görücü usulü filan olursa
- +1 yıl
Size de oluyor mu aşık olmadan tanışarak evlenmeyi düşününce
- +1 yıl
@havacoksicakkk bir kere görmeyle sözlenip, nişanlanmak bana garip geliyor. Birbirine uygun olmadığınızı anlayıp ayrılınca insanların akrabaların gözünde nişan atmış evlilik yolundan dönmüş etiketiyle dolaşıyorsunuz. Erkekleri pek rahatsız etmez. Beş çaylarının altın günlerinin nambır van konusu mevzususu 😒
- +1 yıl
😀 yani kızlar için daha zor tabiki ayrılınca. Talip sayısında azalma oluyor kaynanalar ben oğluma nişan atmış kız almam filan der 😂
- +1 yıl
@efuli26 Eskişehirli misin
+1 yılPara harcattırıp borca harca soksaydın... düğün müğün bilmeme ne takılar falan isteseydin senden değerlisi olmazdı...
Bizim insanımız böyle işte... mütevazi insanın kadri kıymeti bilinmez...101 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBu söyledikleri pek mantıklı sebep değil. Eşinin açıklamadığı birşey var. Ağzındaki baklayı çıkarsın bir haftada insan nasıl soğur, bu işte bir iş var...
31 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılPeşinden koşmak yerine
Yeni evlendik benden soğuman iÇin birşey yapmadım seni sevdiğim için seninle evlendim seninle hayatımı birleştirdim ama benden soğuduysan yapıcak bişey yok ayrılmayı teklif
Et
Ters düşünce yapmasını düşünmesini sağla16 Yorumla- +1 yıl
Ne istediğini sor o zaman
- +1 yıl
Onu sevdiğini söyle
- +1 yıl
Ne istediğini neyi amaçladığını sor o zaman soğuyan insanın sevemeyeceğini söyle
+1 yılOnun aklina biri girmis bacim evlisin karin nerde falanmi dediler bilmiyorum ama boyle birsey ya kendi kafasinda kurdu kurdu boyle yapiyor ara soyle neyden sogudun bu cocuk oyuncagimi bilmem ne diye israr edersede de iyi soguduysan bitsin diye gapcak birsey yok boyle biriyle yasanmazzz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunlar hepimizin başına geldi.
Kendine odaklan. Değerini bil. Oyalanacak şey bul. Sabret.
Adam askeri personel.
Kim bilir ne sıkıntı var.
Boşanmak da istemiyor.
Sakin ve şefkati konuş. Kendini özlet.21 Yorumla
+1 yılLütfen uydurma olsun ya. 1 haftalık adam soğuk yapınca boşanmak mı istiyorsun diye sormak bile saçma nereye boşanıyor 1 haftalık evliyken. 7 günde ne değişmiş olabilir.
012 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@scorpion026 ya içinde ne yaşadığını bilemeyiz ha evet o şekilde bi cvp hoş değil ama söylediğine göre resmi nikahları bile yok yani
- +1 yıl
- +1 yıl
@scorpion026 resmi nikah var maalesef
- +1 yıl
Boşanmayı kafasına sen sokuyorsun kısmına tamamen katılıyorum ki benim de anlatmak istediğim buydu zaten. 1 haftadır evlisiniz ne alâka soğuk yapınca hemen boşanalım mı diye soruyosun? Boşanalım dese boşanacak mısın saf olma.1 haftalık evlilikte boşanma olunca kimse erkeğe kabahat bulmuyor herkes kızda vardı demek ki bi bozukluk diyor. Ayrıca anlayışlı olucam derken tepene çıkarmışsın. Yok ne altın ne bakla oldu yok annemin evinde kalıyoruz. Ağaç kovuğundan çıkmadı ya bu adam illa ki vardır birileri niye kendini karşındakine kul ediyorsun? Soğuk yapıyor madem, arayınca da okey oynuyor dönünce alma eve. Yorum yapan arkadaş haklı sırf evlenmek için evlenmiş seninle. Bunun çözümü arayıp sorup boşanmak mı istiyosun diye sormak değil o senin burnundan getiriyorsa sen de getir.
- +1 yıl
@Byzdry ben çocuk değilim yaşım 35 neyin ne olduğunuda biliyorum askeri personele zaafınızı bilmeyen mi kaldı. sizin zihniyetinizide biliyoruz zaten sorsanız hiçbiriniz maaşına bakmazsanız kimse kendini kötülemez. madem maaşında gözü yok boşansın o zaman biriniz nikah yok diyor biriniz var diyor. ayrıca soruyu soran hanginiz? sen soruyu soran yerine neden cevap veriyorsun? 1 haftalık evlilik böyle olmaz. bana burda 3 5 istisna var diye türk kızlarını anlatma
- +1 yıl
@scorpion026Hangi aklı başında insanın askere zaafı olur ya saçma teorilerinizi kendinize saklayın. Ayrıca kimse benim görüşümün altına gelip de Türk kızlarına sallayamaz.
- +1 yıl
Askeri personele zaaf mı abi siz kafayı yemişsiniz fakirlikten herhalde. Memur maaşı için evlenilir mi bir adamla? Üstelik hayati risk taşıyan bir meslek. Komiksiniz gerçekten, bu iddiayı yazan kişi.
- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılHayatta farklı şeyler görmüş insanlar farklı etkilenebilir. Bu oldukça doğaldır, psikolojisi normal bir insan ile aynı değil. Seni sevmiyor da olabilir. Seviyor ama başka sorunlar yaşadığı için bunu sana yansıtıyor da olabilir. Boşanabilirsin, herkes herkesle uyumlu olamaz. Buna sen karar vermelisin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim öncelikle geçmiş olsun. Yorumlara bakıyorum da ne kadar saçma sapan yorumlar var. Böyle bir şeyin mazereti olmaz. Psikolojisi bozuk ise evlenmeyecekti. Sen evlenirken zorluk çıkarsaydın, isteklerin olsaydı o zaman daha fazla değerin olurdu emin ol. Söylenecek çok şey var ama görüşümü soruyorsan eğer bu adamdan hayır gelmez sana, henüz gençsin üzülme.
10 Yorumla
+1 yılBende koç burcuyum ama içimde hep ya tam sevemez ısınamazsam diyorum hep bi böyle düşünceler oluyor. Hani kendim aşık olduğum sevdiğim bi kızla evlenmezsem görücü usulü gibi olursa hep bi alışamazsam filan böyle düşünceler oluyor. Siz nasıl tanıştınız biri mi tanıştırdı ikinizi
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar artık zorluğa gelemiyor düşün ki artık insanlar sevgili olmayı bile bıraktılar flört daha cazip geliyor sorumluluk hissine tahammül edemiyor kimse. Herhalde seni sevmediği için değil evlilik başka biri ile aynı yatakta her gün uyuma zorunluluğu bazı evsel sorumluluklar bir anda ona şok edici geldi
10 Yorumla
+1 yılKeske evlenmeseydın. Uzerıne düşme kendini geri cek bence sende
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılErkek neden bir Haftada Soğur Sen ona Bakireyim dedin Senle Evlendikten sonra Senin Bakire olmadığını Tespit etmiş olabilir.
Zaten bu nasıl bir Evlilik Düğün Dernek olmadan.
Birde Sanki Seni Sadece Yatağa atmak için Evlenmiş gibi.
İnsan Sevdiği Kadını Gögsünü gere gere Ailesinle Akrabasınla Çevresiyle Tanıştırır.
Bu işte fazla gariplikler var.
En iyisi geç olmadan Evliliğin için İptalini iste Süre geçmeden.
Böylelikle boşanma Sürecinden erken Ayrılırsın.01 Yorumla
+1 yılKitapta zaten diyor askeri personelden kaçın diye. Askeri personellere evlilik yasaklanmalı bekarlar kabul edilmeli cidden evlilikleri huzursuz oluyor butun sinirlerini hinclarini ailelerinden çıkarıyorlar bi de bosaninca kadini sucluyorlar niye evleniyon lan o zaman
00 YorumlaEğer asker ile evlendiysen bunlar başına gelecek ben aylarca babamın evinde kaldım yeri geldi kayınpederimin evinde kaldım üstüne çok gitme eğer severek evlendiyseniz onların işleri o kadar stresli ki ani ruh değişimi de olabiliyor sakince konuş belki ordan biriyle kavga etti gergindi
00 YorumlaSiz evlenmeden once karakteri hakkinda hic mi bi fikir edinemediniz? Yani burda fikir almaniz normal ama eşiniz hakkinda burda olumsuz konuşmaniz pek normal gelmedi bana. "Maalesef nikahim var" gibi. Evlenmeden önce neleri göze aldınız bi düşünmeniz lazım. En ufak bir problemde hemen boşanirim diye mi düşündünüz. Ilk problemde boşanmak akliniza gelse dahi dile getirmek çok yanlış olmuş, dillendirilen şeylere çok dikkat etmek lazim. Önemli olan siz onu geri kazanmak istiyor musunuz? Ona göre davranın. Benim fikrim ; size "seni seviyorum" dediğine göre sizin dışınızda bir problem var ve belli ki sizle paylaşmak istemiyor. Birçok erkek bunu güçsüzlük olarak kabul eder. O yuzden bu gibi durumda en iyisi geri çekilmek ve problemi çözüp dönmesini beklemek. Bence boşanmayi akliniza getirmeyin
00 Yorumla
+1 yılYakında düzelir bence. 1 hafta soğumak için çok kısa bir süre. Merak etme yakında düzelir, sadece biraz zaman ver ona tamam mı? Büyük ihtimalle psikolojisi bozulmuştur. Anlayışla karşıla. Bir de askeri personel olunca işi daha zor. Allah kolaylık versin. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömrünüz olsun inşallah beraber 🙂🙏Bir yastıkta kocayın.
00 Yorumla
+1 yılbir haftada aranızda ciddi bir şey geçmemişse hani evlilikle ilgili bir kavga vs veya naz, trip büyük ihtimalle cinsel anlamda bir sıkıntı yaşamışsınız veya ne umuyorsa bulamamış aklıma o geldi sadece. 1 hafta içinde soğuyacak başka ne olabilir ki.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir haftada böyle bişey bizimde gözümüz korkuyor böyle sorular okuyunca neyse tavsiyeye geleyim üstüne gitme bence hiçbir şey yokmuş gibi davran sende olmadı çok zorladı seni açık açık konuşursun
10 Yorumla Ahh bu yeni gelinler yok mu? Yavrum sen hastalık hastası olmuşsun, kartal yuvaya alışmadan kuşu yuvadan uçurmuşsun, bence sen yuvaya başka bir kuş bul hırpalamadan yuvayı örselemeden bir kaç saat girip çıkmasına müsade et bak hiç bir sorunun kalmayacak
10 Yorumla
+1 yılNe kadar çok taviz verirsen o kadar vazgeçilen sen olursun. Ben kadın olsam asker/polis bırak evlenmeyi oturup çay bile içmem. Karaktersiz biriymiş iyi rol yapmış seni kendine bağlamış. Şimdi maskesini çıkarmış. Boşa gitsin
25 Yorumla- +1 yıl
Neden peki, asker - polis hakkındaki bu düşünceniz merak ettim? 🤔
- +1 yıl
Çoğunun psikolojisi bozuk, aldıkları maaş ile adam olduklarını düşünüyorlar. Oysaki bir baltaya sap olamayıp son hadde bu mesleği tercih ediyor bir çoğu.
- +1 yıl
Farazi mi bu psikolojik bozukluk düşünceniz, yoksa Tanıdığınız ya da rastladığınız mı var?
- +1 yıl
Bir dünya var abim de astsubay. Hafta sonu dahil olmak üzere kızlarına asker gibi davranıyor sabah 8 de uyandırıyor. Cidden rahatsız bunların çoğu.
- +1 yıl
Ve şu an askeri paylaşım yapan sayfaları bile uzmanlar vs ortak kullanıyor kârı kız düşürmek için. Uzman arkadaşlarım var kendileri gösteriyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an ben de kocandan soğudum mesela. Aklından zoru mu var soğumuş çocuk oyunu sanki
22 Yorumla- +1 yıl
Ne hayatlar varrr
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısa sürede senden soğumanın en önemli sebebi ilişki esnasında olabilir. umduğu gibi çıkmamışsındır. başka bir ihtimal düğün dedikodularından dolayı sana karşı bir tavır içindedir. kaynanan varsa en büyük suç onun olabilir. etken çok dikkat edin. yolun neresinden dönersen kardır.
00 YorumlaBir haftalık bir zaman diliminde soğuma bahanesi (zorla evlendirilmeyen insanlar dışında) kabul edilemez. Sizin de dediğiniz gibi o zaten ısınmamış gibi baştan soğukmuş. Aklı başka yerlerde kalmış olabilir.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok tuhaf bir durum 1 haftalık bir evlilikte böyle bir durum olması. Affınıza sığınarak soruyorum cinsel münasebet esnasında can sıkıcı bir durum mu oldu
12 Yorumla
+1 yılMerhaba yeni evliysen kocan askerse başkasıyla konuşuyo olabilirmi insan kadınına karşı soğukmu davranır evdeki çiçeğe soluk olursa sonu iyi olmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Senden neden soğumuş olabilir ne yaptın ki adama
- +1 yıl
Ayrılalım deyince korkmuş demekki ben soğumadım demiştir ruh hastası olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Nasıl olabilir böyle bişey anlamıyorum. Askeri personel olduğundan dolayı bı sıkıntısı olabilir mi travma gibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Soru gerçek ise ki olasılık çok düşük.. Bir insan bunu sadece başkasına nispet olsun diye yapar. Ama dediğim gibi inanmıyorum böyle bir şey yaşandığına.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNasıl bir durum bu Allah yardımcın olsun, resmî nikah yaptınız mı?
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşünüyorsan niye evli kalmaya devam ediyorsun
+1 yılHagır 1 hafta önce aklı neredeymiş insan hemen öyle soğumaz ki
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılAskeri personelse ve görevi diğer görevlerden daha ciddiyse kendi içinde kendiyle yaşadığı bir iç savaş olabilir. Kendini dış dünyadan soyutladığında bu sıkıntının bu stresin gidebileceğini düşünüyor olabilir.
00 Yorumla Uzak mesafe yüzünden böyle olmuş olabilir. Bazı insanlar evliliğe hazır olduklarını sanırlar ama evlendiklerinde hata yaptıklarını düşünürler akılları karışır bu da onların daha olgunlaşmadıklarını gösteriyor. Senin yapman gereken şey yaşadığı şehre taşınman olacaktır. Birlikte yaşarsanız kendini ona sevdirmen daha kolay olacaktır. Ayrı kalırsanız bu sizi birbirinizden daha çok uzaklaştıracaktır
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha 1 haftada ne görmüş olabilir ki yâni
Bahanenin sınırları baya zorlanmis10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Stresi olabilir , sıkılmış olabilir, biraz zaman geçsin tekrar konuşursunuz. Sakin olun, üzmeyin kendinizi. Diyalog, empati, tahammül.
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılAramızda askeri personel varsa bana kırılmasın hatta bana hak vereceklerini de düşünüyorum, zor çalışma şartları yüzünden çoğunun psikolojisi iyi olmuyor. Bence sebebi bu
11 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok. Bunda sorun başka öylesine evlenmiş
+1 yılKocanın totosuna şeytan girmiş belli ki sen s... tir et
10 Yorumla
+1 yılBişi yapma senlik bir şey yok zaten , soğuk at belki özler gelir
10 YorumlaMerhabalar evliliğe adapte olamamıştır bir süre sonra alışır
10 YorumlaGörevi var ya gidip gelme seni yanlız bırakma vs. her şeyi düşünüyordur yakın durmaya çalış kaldıramamıştır belki zamanla toparlar inşaAllah
13 Yorumla
+1 yılGörevi düşünmekten biraz sogmus olabilir gelince geçer
10 Yorumla
+1 yılmerhaba kafanı bulandırmak istemm ama hayatta imkansız diye bişey yok olabilr senn bundan habern olmaz
18 Yorumla- +1 yıl
bir haftada soğumak nedr bunn başka sebebi olmalı ya sevmedi seni ya da başka neden var
- +1 yıl
severek evlenmednzmi
- +1 yıl
yani şu an sendemi sevmyosn eşini
- +1 yıl
yok ya ölede düşünme üzme kendini
- +1 yıl
dahada çok yenisnz ya 1 hafta nasıl soğur doğru düzgün bişeyde yaşanmazki 1haftada
- +1 yıl
gitgel yaşıyo
amina çaktigim muhtaçsın sanki ona mik mik huyuna gitmeye çalışma sen de değwrsiz hissettiğin biriyle olmmaz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Biraz bekle. Belki soğuması geçer. Geçmezse fazla uzatmadan boşanma davası aç.Üzüldüm adınıza
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlilik aşkı öldürür diye bir söz var ona bir örnek birbirinizi çok seviyorsanız zaman verin derim çözülebilir bir de kafası dalgın olduğu için odaklanamıyor olabilir
02 Yorumla
+1 yılne saçma sapan işler bunlar ya. evlenmeden sogukmus simdi iyice sogumus. oyuncak gibi oynuyorsunuz. yarın bosanacan. sroana evlendım bosandım dcen vs vs. yaslarınız kac 15 mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. O zaman yol yakınken ayrılalım abi yani
Diye söyle? Kendi bile ne yaptığını bilmezken bu adamla mutlu olamazsınki?01 YorumlaSende kötü birşey mi gördu acaba?
ya da evlilik psikolojisi belki farkli geldi alışma aşamasında olabilir02 Yorumla- +1 yıl
Hemşehrim bence de katılıyorum sana @naz_006
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendigin kisiyi tam taniyamadin mi? Ne demek sogudum. Baska biri olmadigina nasil bu kadar eminsin? Askeri personel ozellikle korkmalisin cunku %80 kari kiz delisi.
24 Yorumla- +1 yıl
Ya sen cok safsin. Ya da gercekten kocani iyi taniyamamissin.
- +1 yıl
Bir insan karisindan neden sogusun?
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin mesleği ile ilgili bir problemi olabilir ve bunu sana yansıtmamak için böyle davranıyor olabilir. içini ferah tut inşallah herşey yoluna girecektir
10 Yorumla
+1 yılBir haftalık evlilikte boşanma demek çok saçma bizim de birinci haftamız yarın doluyo düşünemiyorum bile soğudum senden falan konuştuğumuzu
10 Yorumla
+1 yılAskeriyenin psikolojisini bilmeyenler boş yapmasın. Sabırlı ol lütfen biraz dayan yuva yıkıcılara bakma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şimdi 1. Soru evlenmeden önce birlikte oldunuz mu. Yani TEn uyumsuzluğu varsa o çok korkunç bir durum.🍀
10 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun ne diyim aslinda cok soylenecek sey var
13 Yorumla- +1 yıl
Yas sorulmaz kadina ama yeri geldi yas kacti
- +1 yıl
26 mi
- Devamını Gör (229)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği