+1 yılKimseye ümit bağlama. Neden okulunu bıraktın? Kimse için böyle bir şey yapılmamalı. Tekrar başla okula ve sadece eşine odaklanma. Ne halt edeceğim bilmiyorum demek ne demek. Sen niye annenin evindesin? Eşin iş için gittiyse bile sen kendi evinde dur, onun da peşinde çok koşma. Peşinde koşarsan kendini bir halt sanar. Kötü de davranma ama ona sana muhtacım sinyalini verme. O giderse hayat yine devam eder. Lütfen eğitimine devam et ve anne olma, korun. Sen kimseye değil kendine yaslan. Evinden ayrılma, o soğuk davranıyorsa da kendi tercihi. Boşanacaksanız da haklarını al. Sen onun için okulunu bırak, o bedel ödemesin
01 Yorumla- +1 yıl
Oda bedel ödemeli. Dilerim hakkında her şeyin en doğrusu olur
En İyi Cevaplar
+1 yılAskeri personel olduğunu söyledin. Maalesef onlar biraz gel gitti oluyor. Benim de sevgilim öyleydi oradan biliyorum.
Ve bildiğim bir diğer şey de seni seviyor, gerçekten. O konuda yalan söylediğini düşünmüyorum ama psikolojisi iyi değil. Bunu evlenmeden önce görüp bildiğini düşünüyorum. Yoksa evlendikten sonra mı böyle gel gitli oldu belirtirsen iyi olur.
Ya da "evlilik" kısmı ona zor gelmiş olabilir. Alışamamış olabilir ki bu erkek kadın fark etmez alışması zaman isteyen bir süreç. Bir süre suyuna git. Ne bileyim sevdiği yemeği yap, sohbet et, geldiğinde açın sarmaşdolaş bir film izleyin, biraz da işte baştan çıkarıcı oldun mu iki tatlı laf felan hoşuna gitmeye başlar bu evlilik meselesi. Sevdir yani ona bu aile kurumunu. Umarım yardımcı olmuşumdur.012 Yorumla- +1 yıl
Önceden öz denilen bir şey vardı bayım. Şimdi öyle bir noktaya geldik ki öz ne olursa olsun, görünüş hep aynı olsun yeter denildi. Bir standart verildi.
Öyle ki şu an görünüşün, özden daha büyük, daha önemli olduğu bir noktaya vardık. Öz eğer hâlâ varsa da, ki sanmam, insanın zihninde kaldı. - +1 yıl
En güzel örnek de sensin burada. Nickini koyalım raflara
- +1 yıl
Ben beğen diye bir ibare koymadım ortaya. Ve ben kimseyi yakışıklı ya da çirkin de bulmam. Emin ol kızların %80'i de benim gibi. Biz seversek eğer o kişi yakışıklı olur. Mesela sen. Bakıyorum profil fotoğrafına. Dünyanın en yakışıklısı değilsin, belli bir güzel fiziğin de yok belli. Ama seni bir şey mükemmel yapar. Eğer bir kadın veya , cinsel yönelimin neyse, bir erkek severse, mesela ben. Sen artık dünyanın en yakışıklısı oluverirsin.
Olay bu. Biz insanlar sevgiye muhtacız, kusurluyuz. Olmaya da devam edeceğiz. Sen ben ya da başkası fark etmez. Ama "sevgi" denen şey bizi kusursuzlaştırır. Buna inanmayabilirsin belki de bilemem. Ama öyle.
Hani erkekler hep der ya, çirkin erkeklerin yanında güzel kız var diye. Neden diye sorsam sana, senin o ilkel fikirlerin hemen ,"para!" Diye atlar. Buna eminim.
Bir de onlara sor. Şayet o kadın için o adam dünyanın en yakışıklısı olmuştur.
Sevgi de Buna sebep olan şeydir. Öyle ya senin gibiler bunu anlamaz. Şayet sen, hazıra bakarsın. Onu anlamaya çalışmaz, anlatmasını ister sonra tipini yanına yakıştırdığınla dolaşmak için can atarsın. - +1 yıl
Bu yüzden senim nickini bu sefer de, ilkel sıfatlarda master yapmış kişiler arasında raflara koymak istiyorum.
- +1 yıl
@webtoonseverbirisi çoook güzel söyledin. Bütün erkekler okusun bunu
- +1 yıl
1.88 boyu olan birine fiziğin yok demen tam bir komedi. Ha ben ince biriyim dar omuzlu 46 beden. İstesem genişlerim ama ayı gibi görünmek istemem ayıları sevmem.
Ben erkeğim yönelimim belli. O lafı bi daha duymamış oluyum.
Neden cirkinlerin yanında eli yüzü düzgün biri var? Evet para bunlardan birisi.
Ya para
Ya güç
Ya statü
Adamın biseyleri vardır ki o kız onla beraberdir. Senin kadın dediğin bir menfaati yoksa erkeğe allahin beleş selamını bile vermez
Bi kadın benimle beraberse her zaman şunu sorarım kendime.
NEDEN BENİMLE BİRLİKTE.
Ya paran için seninledir, Ya yakışıklı olduğun içindir seni beğenmiş ve gözüne kestirmiştir senle beraber olur.
Hicbi kadın bi erkeğin yanında BABASININ HAYRINA DURMAZ. - +1 yıl
@Toyarsa boyun seni yakışıklı yapmıyor.
- +1 yıl
Devede de boy var ama eşeğin arkasından gidermiş diye bir laf var ve Belladonna boş ver bu şahsı kızım. Kendisinin acısı var belli ki şimdi alakalı alakasız gördüğü her yorumun altına hakaret içeren cümleler kuruyor. Yarası büyük belli ki. Bırakalım da arkadaş yüzü güzel olana gitsin, gitsin ki bizlere edeplisi kalsın ayırt edelim.
Üstüne çok gitme. Bazen insanlar yeni bir ortama geçtiklerinde alışmakta bocalarlar. Soğudunu sanmıyorum. Sen biraz sabırlı ol. Birde onu anladığını hissettir çatışma onla. Sende seviyorsun onu. Evlilik kolay bir şey değil bazılarının alışması zaman alıyor.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Onun psikoloji si bozuk
Askeriyeden ya da evlilikten hepsi beraber etkileşimden o psikoloji sini düzeltsin kendine baksın
Sende bişe yok
Ona yardım etmek istersen elinden tut terapiste götür
Onun başka çaresi yok
Ama sabretmelisin
Bazı ilişkiler yle sorunlu başlar
Zamanla olgunlaşır
Düzene girer
İyice sorgula alttan alta
Neden soğudum yapmış
Cinsel bir sorunmu var
Eski sevdiğimi var.
Herşeyi sorgula00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Annenin evinde rahat edememiştir. Erkeklerde geriliyorlar aile evinde rahat edemiyorlar yaşadım aynını. Bir an önce kendi evinizi kurun.(özel hayat mühim) okuluna dönme şansın varsa da okul için uğraş derim hiç bir erkek için geleceğinden vazgeçmeye değmez...
23 Yorumla- +1 yıl
@onurtan67 Bu benim fikrim neticede evlilikler bitebilir, anlasamayabilirsin belli bir yaştan sonra maddi sıkıntı çekince anne babadan bile para istenmiyo çekiniyorum, gurur yapiyosun. Demek istediğim bir erkeği sevmek geleceğinden vazgeçmek demek. İnsan geriye dönüp bakınca hayatıyla ilgili çok fazla kesmeleri olmamali. ayrica bayanın esinede hak verdim yeni evliyken aile evinde olmaz adam sıkılmıştır gayet çok. yonlu. baktim dikkatli okursanız...
+1 yılSen hatayı okulu bırakmakla yapmıssın bu bir. İkincisi 2 yıllık ılıskım vardı o da boyke yaotı acık acık sordum ayrılmakmı ıstıyon yokmok dedı 3 hafta sonra hakkını helal et dıye engelledı. Kadın yok dıyorsun ya bu kadar emın olma bence evet kadın yoktur kadınlar vardır 😉
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılevliliğe çok güzel bir şey diye atlıyor herkes sonra böyle oluyor. 43 yaşımdayım annemin bile yeni yeni bazı huylarını öğreniyorum ve kavga ediyoruz. kısacık sürede nasıl evliliğe karar veriliyor hiç anlamıyorum
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOkulunuzu yarım bırakmanız çok çok büyük hata. Dilekçe verin açıktan da olsa bitirin okulu bir şekilde. Bir kızın altın bileziği ( yani okulu veya işi ) daima olacak kolunda. Hayat bu çünkü , nereye götüreceği hiç belli olmaz..
10 Yorumla
+1 yılÇok zor bir soru bu. Başkasının adına konuşmak.
Şöyle bir durum olabilir Dediniz ya askeri personel ve uzakta. Sanırsam Doğu görevi yaıyor. Doğu görevleri stresli olabilir onun vermiş olduğu stresten ötürü davranıyor olabilir.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılAskerler ağır seyler yasiyor ve psikolojileri etkileniyor ama bunun vebalini eslerine odetmeleri anlamsiz keske okulunu birakmasaydin ve çok erken evlenmissin okula devam et bence zaten eşinde calisiyormus
00 Yorumla
+1 yılSen niye okulunu bırakıyorsun ki. Hem oku hem evlen. Sanki Sevgilisi olan ve sevgilisiyle birlikte yaşayan da okulu bırakıyor.
Ne yapman gerektiğini bilmiyorum. İlgilenmiyorsa ayrılabilirisin. Çok saçma bi durum olmuş. Daha yeni evlisiniz bir de.00 Yorumla
+1 yılPok vardi okulu bırakıp bu yaşta evlendn neydi acelesi
50 Yorumla
+1 yılİyi halt yedin seni düşünse beklerdi okul birakmak ne akıllı olun neyine evlendin ev bile yok bi anlık heves ediyonuz geleceği hiç mi düsünmüyonuz
30 Yorumlaelin adamı için kendi kariyerini bi kenara bırakır okulunu terk edersen olacağı buydu müstehak kusura bakma da. önce kendine yeteceksin sonra hayatına birisini alacaksın
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. Daha 20 yaşındayım onun için okulumu yarıda bıraktım
burada 2 büyük hata yapmışsın zaten kimse için okul bırakılmaz ayrıca çok gençsin. ayrılsan tekrar okul iş falan derken olan sana olur. okulunu bitir işini eline al ona muhtaç kalma00 Yorumla
+1 yıl20 yaş evlilik için çok erken keşke okulunu okusaydin belli ki oda çok olgun birisi değil üzülme çok üstüne düşme düştükçe kaçar senden daha çok. Devam etme şansın varsa okuluna devam et bence
00 YorumlaValla bende evlendim 1 ay evli kaldim bosandim. Okulumu yarida birakmadim allahtan okuyorun üniveristemi cocukta yapmadim hemen fark ettim hatamı boşandım. Diyim ben sana yani
04 Yorumla- +1 yıl
Aşık olarak severak mi evlenmiştin
- +1 yıl
Senen gibisinide Allah kimseye göstarmesin
Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Askeri personel zor bir iş sürekli emir altında ve yeni evlenmenize rağmen seni bırakıp gitmesi gerekmiş bunun psikolojisi kötüdür sağlıklı düşünmemiştir zaman ver biraz hemen kötüye yorma bence.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nasıl bir akılla okulu bıraktın askerle evlendin ömür boyu ezer o seni ekonomik özgürlüğünü de elinden almış tam bir köle yapmak istemiş seni sende kabul etmişsin aferin sana
00 Yorumla
+1 yılBazıları evlenmeyi çok büyük bir şey sanıyorlar. Evlenincede öyle bir şey olmadıgını anlıyınca şok oluyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Ya da kişilik bozuklugu olan biri."Sogudum"diyor sebeb gösteremiyor?
Evlilik oyuncak mı?
Yanlış karar aldığını sonrasında da pişmanlığını yaşayıp olan oldu artık modunda takılanlardan da olabilir sadece yorum tabi ki.
10 YorumlaÇok aşırı erken soğumuş normal değil bu ya önceden her şeyi yaşadınız diye sıkıldı ya da beklediği gibi gelmedi evlilik
13 Yorumla- +1 yıl
Bence aldatma için bahane bulmaya çalışıyor. Arkadaşımın da eski sevgilisi askerdi özel harekattı. Evlendikten birkaç ay sonra arkadaşıma yazmıştı…
- +1 yıl
Aldatmak için bahane veren mal bi erkek işte ablamızın eşi
+1 yılYorumsuz bunu anlamak mümkün değil. Özür dilerim onun seni süzgece çevirmesi lazım ve soğudum diyor üstelik 20 yaşındasın‼️
00 Yorumla
+1 yılPanik yapma bekle zaman neler gösterecek fazla konuşmaktan çekin ve her ihtimale karşı hamile kalmamaya dikkat et düzelir diye umut ediyorum
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış tercih yapmışssın.. zor bir durum alışverişe ver kendini bakımlı ol fotoğraflar at ona kendine bağla yani
00 YorumlaOlurna birak sen ariyip sorma birak o arasin soraun ha sormadi kendince mühdet tani bir ay iki ay ayni dewam ederse de gel biz yol yakinken ayiralim yollarmizi boyle ne sen kendini uz nede beni sen bisey kaybetmis degilsin caninida skma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılEğitimini bitir Gençsin
Hayatın kayar yarın birğün Ayrılırsan Vasıfsız Kadın olursun.10 Yorumla YANİ cinsel yönden birtakım eksiklerimi sorunlarımı varki arkadaşım
10 Yorumla
+1 yılSoğuma sebebi ne olabilir sence? Sen daha iyi tanıyorsun onu...
00 Yorumla
+1 yılGelinlikte mi giymedin, bu nasıl bir evlilik? Tektaşin, alyansin vardır umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin yaşadığı yerde iş yok güç yok askeri personel oldu sen okulunu bıraktın imkan varken şimdi agliyorsun oku bitir açık filan bi sure sonra farklı olur meslek al eline sonra evlat yaparsınız
00 Yorumla
+1 yılAskeri personel ya da asker, genellikle tipleri öyle.
00 Yorumla
+1 yılErkenden evlenirsen böyle olması doğal Allah yardımcın olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaşında ne evliliği ya okulunu bitir işini eline al
00 Yorumla
+1 yıl1 hafta da böyleyse 1 yıl sonrasını düşünemiyorum.
Okuluna devam et bence.00 Yorumla
+1 yılKaramsar olma güzellik... duzelirsiniz inşallah. bunlar canım cicim ayları. gelir geçer.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. 2 haftada bu hale gelinmez ne oldu? Mutlaja bisey olmus
00 Yorumla
+1 yılBaştan aşağı saçmalık başka kadın olmadığından emin olmak için en ufak sebebin yok bence
00 Yorumla
+1 yılSorun sende değil ki yapabileceğin hiç bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılacelen neydi.. okulun bitseydi keşke. soğukluğu ne? seni tersliyormu? konuşmuyormu?
00 Yorumla
+1 yılBaskı yapma. rahat bırak. Boşanma vs şeyler söyleme. O sana yakınlaşır biraz zaman ver
00 YorumlaSen hiç bir şey neden istemedin kendini yoluna sermişsin daha yaşın küçük balık baştan kolar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmuhtemelen cinsel yönden sıkıntınız var. adamı tatmin edememiş olabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük akıl hastası ne istediğini bilmeyen biri daha duyguları belli olmadan evlenmis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 haftalık evlilikte dönen muhabette bak yazık etmişsin kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAskeri personel tabiki sen 2. Plândasın askerler ilk vatani seçerler bunda bise yok
00 Yorumla
+1 yılNasıl soğuyor? Anlamış değilim ama bu durumda en mantıklısı kendine dönmen onun üstüne vardıkça daha çok soğur. Nereden biliyorsun diyorsan bknz. Kırmızı Oda - Nazlı.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOkuluna kaldığın yerden devam edersin ayrıca öncesi nasıldı ki sonrası güzel olsun
10 Yorumla Okulun bırakmasaydın keşke bende sen gibi hata yapcaktım bırakcaktım iyki bırakmadım şimdi ayrıldım kimse için değmiyomuş hiç bişey yapmak
00 Yorumlacanım sen bi erkek için okul mu bırakılır muhtemelen soğudu senden uzakta olduğu için ya da aldattı söylemiyor
00 YorumlaOkulunu yarı yolda bırakmaya değer miydi be güzelim evliliğin ne acelesi var önceliğin kariyerin olsun
00 Yorumla
+1 yılYolda bulduğunuz sıradan biriyle mi evleniyirsunuz ya anlamadım ki iki hafta evli olan ısınmaz ki daha soğusun
00 Yorumlaİki haftada ne boşanması anlayan varsa bana da anlatsın...
10 Yorumla
+1 yılSöylenecek söz yok kötü bir dueum olmasın dye ümit ediyorum
00 YorumlaOkulunu bitirmelisin ne olursa olsun diplomanı eline almalısın
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle öyle, harika yazmışsın canım ellerine sağlık
00 YorumlaCevabı kendin yazmışsın. Ruh hastası o zaman. Kusura bakma da eşin fantezi peşinde
00 Yorumla
+1 yılİnanmayacaksın Ama O Soğukluk Mutlaka Olur Ciddiyim Eğer istersen Detaylı Konuşabiliriz
00 YorumlaAskeri personel ise normaldir geldiği zaman birlikte eglenin
00 Yorumla
+1 yılHiçbir erkek masraf yapmadığı kadını sevmez.
31 Yorumla- +1 yıl
Bu güzeldi jdjdjdjd
Soğuması için sebeb ne
11 Yorumla- +1 yıl
Bir bilsem
+1 yılseksi ol ona karşı yatak da zevk ver
10 Yorumla
+1 yılsoğuması için ne yaptın
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik sıkıntılı durumlar
10 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi