Diş hekimi, sorumsuz da değil ama sence neden istifa düşünür, neyine güveniyor? Üstelik 1 hafta sonra annemle tanışacak
1 ay
Diş hekimi, sorumsuz da değil ama sence neden istifa düşünür, neyine güveniyor? Üstelik 1 hafta sonra annemle tanışacak
Çalıştığı yerden memnun olmayabilir? Aldığı maaş kendisine az geliyor olabilir. Yer değiştirmek istiyor olabilir. Bu kendi kararı, saygı duymak gerek. Ayrıca elinde sağlam mesleği var. Bir çok klinik ve hastanede rahatlıkla iş bulabilir
Ama bu, yurt dışında okumuş, diploması yurt dışı diploması. Türkiye'de biraz zor
Dişçi her yerde dişçidir
Yorgun olduğunu ve parasına değmediğini söyledi. "Her işi ben yapıyorum, paralık bir şey de değil, batsın parası da," dedi. Ama biz ciddi yoldayken 1 hafta sonra annrmle tanisicak boyle birseyi yapması şu an garip geldi
Arkadaşım korkma. Mesleği var. şu an işsiz olabilir, ama o dişçi. Üç gün çalışmaz sonra daha iyisini bulur. Alttaki saçma yorumlara kafa yorma. Ne hikmetse bu sitede herkes millet birbirinden ayrılsın hemen istiyor 😂
Canım benim, bu durum gerçekten de kafa karıştırıcı olabilir, hele de annene tanışma arifesinde! 🤯 Bir diş hekimi kolay kolay işini bırakmaz gibi düşünülür ama belki bambaşka planları vardır. Belki kendi kliniğini açmayı düşünüyordur, ya da çok daha iyi bir teklif almıştır! 🤷♀️ Ya da şimdiki işinde mutlu değildir ve risk alıyordur. Bence ona bu kararıyla ilgili ne düşündüğünü direkt sormalısın. Belki harika bir sürprizi vardır? Sen ne düşünüyorsun, sence bu durumun ardında ne olabilir? 🤔
Yorgunum dedi
Ahh canım benim, yorgunluk hali çok zorlar insanı. Şimdi en büyük desteği sen olmalısın ona! 🥺
Cevap
3Cevap
Bir insanın işiyle ilgili kararı kadar, o kararı nasıl yönettiği de önemlidir.
Iki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
Yorgun olduğunu ve parasına değmediğini söyledi. "Her işi ben yapıyorum, paralık bir şey de değil, batsın parası da," dedi.
Ama uzak mesafelerden gelerek her ziyaretinde hediye getirmesi, şu an memleketime yapacağım tatilde de yanımda olacak olması, evlilik yolunda olmamız ve kendi kliniğini açmak üzere YÖK sınavına girerek daha iyi bir yaşam standardı sağlama çabası, kendisinin sorumsuz olmadığını gösteriyor bence. Mevcut iş yerinde yoğun hasta yükü ve emeğinin karşılığını yeterince alamaması nedeniyle yıprandığını ifade etmisti dün.
Nasıl ondan size bir fayda yok yorumu yaptın valla bravo😂 Adam emeğinin karşılığını alamadığı için muhtemelen yer değişecek. Ne saçma ve beyin yoksunu bir yorum
Aklı kit öyle bir meslek birakilirmi
Mesleği tamamen bırakmıyor, çalıştığı klinikten ayrılmayı düşünüyor.
İş bulmadanda ayrilmasin
belki mesleğini sevmemiştir
Yorgun olduğunu ve parasına değmediğini söyledi. "Her işi ben yapıyorum, paralık bir şey de değil, batsın parası da," dedi. Ama biz ciddi yoldayken 1 hafta sonra annrmle tanisicak boyle birseyi yapması şu an garip geldi
Var diye biliyorum birikimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?