Hastaneye götürmek yerine işine devam etmeyi seçen erkekten ne beklersiniz açıklamayı okuyunuz?

arkadaşlar bugün iş görüşmem olumlu geçti gelirken tümsekten dolayı bacağımı burktum ve ayakkabımı çıkartınca ayağımın kanadımı farkettim üzerine basmaya çalıştım ama yere düştüm o sırada sevgilimi ardım ağlamaklı bi ses tonuyla. o gelene kadar bankta oturdum bekledim ama geldiğinde bacağıma masaj yaptı ve bi sigara içtikten sonra eve git dinlen dedi koluna girdiğimde ayağımın daha da ağrısından dolayı maskaram gözümün her yerine bulaştı. beni hastaneye götür dedim olmaz yarın işe gidecem hem cumartesiye girdik açık yer yok dedi beni eve kadar taksi ile bıraktı daha sonra ayağıma dokunduğunda uyuştunu farkettim benim hastaneye gitmem gerekiyor bak bunun alçıya alınması gerekiyor öncede alınmıştı biliyorsun dedim. evet sağ aynı bacak dedim. sonra benim yarın işe gitmem gerek sen en iyisi eve git zaten geldik bi sigara da içtik o sırada tamam benim en yakın erkek arkadaşım beni hastaneye götürür sen yarın ki işe git sonra benim yüzünden işten çıkartınca benden ayrılırsın işe tekrar alınmak için elinden geleni yaparsın dedim. o sırada hadi oradan dedi beni iktirdi ayağım yere bastığında acı içinde yere düştüm ve acıdan ağlamaklı oldum. merdivenden kendim indim. kendisine ayrılmak istedimi söyledim bu devirde iş bulmak zor ayrılırsan ayrıl beni bulamazsın dedi bende dedim senin dedğin yanlış seven yanında durur iktirip arkasına bile bakmadan gitmez sonuç hakkımı helal ediyorum ama bu sefer dönmicem geri beni de arama dedi. dedim aramıcam şimdi istediklerini yapabilirsin karışan kızan bağıran böyle seven bulamazsın dedim. o da benim gibisini bulamazsın millet beni havada kapar sen sahip çıkmıyorsun bana dedi ve şu an hala tartışıyoruz benim hatam var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar sevgilimle bu konuyu konuştuk sen bana demedin ki hastaneye götür diye dedi. bi erkek sevgilisinin canı acıyor bacağı ağrıdını bilerek eve git dinlen der mi? ama bu kişi sen söyleseydin seni götürürüdüm dedi. mantıksız değil mi?
Hastaneye götürmek yerine işine devam etmeyi seçen erkekten ne beklersiniz açıklamayı okuyunuz?