Bu iş yeri tutanak beden tutmak istedi?

Ben çikolata fabrikasında paketleme bölümünde çalışıyordum normalde raporlama işlemindeydim kutulama işlemine geçtim saate bakmak için telefonu masaya koydum çöp atmaya gittim geldim telefonum yok üretimde 5 kişi çalışıyoruz bölüm şefime sordum gördünüz mü telefon yok görmedim dediler ben kaç kere aradım kasaları masaları tepsileri yok bulamadım en fazla 3-4 kere girip bakmışımdır sonrasında ben eve döndüm şefi aradım Çıkmadan önce her yeri aradım aramadığım yer yok telefon bir de sessizdeydi üretim şeflerime bilgi verdim sonra üretim şefi aradı bulamamış tekrar ben aradım kamera kayıtlarına bakılsın kayboldu ve biri tarafından alınmış da olabilir kimsenin günahına girmek istemiyorum dedim karakola gidip tutanak tutanacağımı söylediğimde aradan 10 dk geçip telefon tepsinin altında dedi çünkü ben tepsinin altına da baktım şimdi telefonu aldım başka üretim şefi grupta yazmış hırsızlık suçtur tespit edildiğinde iş hadinize son verilecektir diyerek acaba telefonu biri aldı kameralarda göründü burada bir kaç kişi hırsızlık gibi durumlar varmış bugün de bana tutanak tutturdular bizi itham edemezsin hırsızlıkla polisi arayacağım telefonum çalındı dedin dediler
Bu iş yeri tutanak beden tutmak istedi?