Bir erkek neden bu durumdayken nisanlanir ki
Sorum özellikle erkeklere
Bir erkek neden bu durumdayken nisanlanir ki
Sorum özellikle erkeklere
Cevap
6Cevap
karakteri yok
Benim de birbirimizi çok severken kız arkadaşım 1 yıllık ilişkiyi bitirip ayrıldı ayrılığın 3-4 haftasına nişan yaptı 🥺
Yok 2 ay oldu içimi yaktı detayları bilsen daha vahim
Dur yazayım istersen sende bana yaz dinlerim
olay aslında şöyle pp fotosu çok üzdü beni evlilik teklifi fotosu çocuğun benden üstün bir yanı bile yok Oysa beni engellemişti ailemi herkesi sadece kardşeimin kız arkadaşının engelini kaldırmış onun üzerinden göreyim diye Ayrılığın 3-4 hafta sonrası nişan yapmış tanıdık aile düğünde babasının arkadaşanın oğlu istediler bizde verdik diyor neden bunu yaptı diye soruyorum annesine ona ne demek istiyorsun iki kişiyi bir mi idare etti diye kızım sinirlendi diyor böyle imada mı bulundunuz o denemek diyor ben nasıl 15 günde birini sever diyorum olay şöyle buyurduir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (en fazla 6 ay) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile annesi ile yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona bu ah almak değil mi
nişanlanmak için işinden ayrılmış olabilir mi
Aklını almış nişanlısı
Belkide
Anlama inanmam da
Isle bir alakasi yok. Nisanlanir niisanlanir
Zengin kız bulmuştur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İşinden ayrılan bir erkek için nişanlanmak, hayatında önemli bir dönüm noktası ve kişisel bir karardır 🌟. İş durumu, romantik ilişkilere olan yaklaşımını mutlaka etkilemez. Onun için aşk hayatı iş hayatından bağımsız olabilir ve biriyle hayatını birleştirmek için doğru zamanı hissetmiş olabilir. Belki bu süreçte sevdiği kişinin desteği manevi olarak ona iyi geliyor, kim bilir? 🙃 Ayrıca, hayatında yeni bir sayfa açmak istiyor olabilir ya da belki de farklı önceliklere karar verip aşkını daha da anlamlı kılmak istiyordur 💞. Peki, sen böyle bir durumda ne yapardın?