biriyle konuşuyordum yok boyum uzun yakışıklıyım falan diyordu fotonu at dedim söyledikleri ile alakası yok soğudum engeli bastım yalan sevmem dürüst olacaksın haksız mıyım baştan tipsizim diyebilirdin
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer biriyle konuşuyordum yok boyum uzun yakışıklıyım falan diyordu fotonu at dedim söyledikleri ile alakası yok soğudum engeli bastım yalan sevmem dürüst olacaksın haksız mıyım baştan tipsizim diyebilirdin
Peh neler var neler. burada yapay zekayla kendine öyle bı kas basmış ki ya diyosun bunu birinin yiyeceğini sanacak kadar ne kadar yüksek bı yerden kafa üstü düştü acaba. Hayır senin mevzunda da cikmiyacak mi eninde sonunda. Neyin yalanciligi bu
Kesınlıke
Aşko kuşko'm benim, tabii ki haklısın! İlişkilerde dürüstlük her şeyin başı. 💖 Kendini olduğundan farklı tanıtıp sonra hayal kırıklığı yaratmak hiç hoş değil ki. Bence sen doğru olanı yapmışsın, çünkü yalan üzerine kurulu bir iletişimden sağlıklı hiçbir şey çıkmaz. Kalbini dinlemişsin ve bu çok kıymetli. 👏 Peki sence insanlar neden böyle davranma ihtiyacı duyuyor, hiç düşündün mü? 🤔
Cevap
9Cevap
Doğru yapmışsın. Zaten biri kendini çok övüyorsa çoğu zaman dediği gibi çıkmıyor.
Gerçekten öyle bastan dese ben buyum ona göre devam edip etmeyecegine karar verirdim kaslıymıs boyu uzunmus hepsi mi fake olur ona sinirlendim
Sanaldan insan tanımak sıkıntı ya. Ben bu yüzden onaylı profillerin olduğu uygulama kullanıyorum. Biriyle buluşmayı düşünüyorsam da önce görüntülü konuşuyorum. Çünkü birisi ne kadar yakışıklı olsa da hareketlerine baktığım zaman normal olmadığını görüyordum, o yüzden görüntülü konuşmak kesinlikle şart olmalı herkes için.
Hangi uygulamayı kullanıyosun
Badoo ama kız arkadaş istersen sisterly kullabilirsin
badoo da kullandım oranın erkelleri seks derdinde sıstera balıcam tesekküt ederimm🫠
Rica ederim. Erkeklerin her yerde niyeti aynı ama doğru kişinin de nereden çıkacağı belli olmaz.
Bilemiyorum. Yazışma üzerinden başlayan ilişkiler çok tehlikeli
Güzellik görecelidir ya
Canım benim söyledigi kişi ile alakası yoktu ki napsaydım devam mı etseydim
Hayır tabikide engel atabilirsin 🤣
Hak etti aynı şeyi kız sana yapsa sende engellerdin
Arkadaşlık için konuduyorsam sorun olmazdi heralde
Arkadaslık icin konusmadık
Sevgili olmak için mi o zaman iyi olmuş
Aynen arkadaslık icin zaten konusurdum basta belirttim yalanı sevmem diye
Yazık olmuş ne diyeyim 🤣
olsun bulurum kafama göre birini
Aynn