ablama (27 yaşında ve erkek arkadaşı var) sürekli evlen artık yaşın geçiyor evlen de sıra bana gelsin falan diyorum. evlenmeyi çok isteyen birisiyim ablama bunu yaparak baskı mı uyguluyorum günaha giriyor muyum sizce ve ilerde bununla mı sınanırım?
hayatında biri varsa ve evlenmeyi geciktiriyorsa ısrar et tabi evlensin
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
şartlar el vermiyor biraz süreyi uzatıyor hayatında biri olmasa bu baskıyı hissettirmem ama birkaç gündür suçluluk duyuyorum bu yaptığım yanlış mı kalbini mi kırıyorum diye, sizce günaha giriyor muyum
bilmiyorum ya herkes evleniyor sen de geç kaldın hadi artık diyerek onu üzüyorsam diye vicdan azabı duyuyorum hayatında biri olmasa bunu söylemem kesinlikle ama olduğu için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İlla ablan mı evlenicek önce? Sen evlen ne olucak. Bunu da ilk defa duydum
konyada genelde böyle oluyor iç anadolu 😬 sırayla oluyor yani
O zaman özür diliyorum sizden. Ablanla açık sçık konuş bence
estağfurullah :) teşekkür ederim denerim
Umarım ikna edersin 🤪
hayatında biri varsa ve evlenmeyi geciktiriyorsa ısrar et tabi evlensin
şartlar el vermiyor biraz süreyi uzatıyor hayatında biri olmasa bu baskıyı hissettirmem ama birkaç gündür suçluluk duyuyorum bu yaptığım yanlış mı kalbini mi kırıyorum diye, sizce günaha giriyor muyum
Eğer biri yoksa görüştüğü kırıyorsundur. Bir talibinin olmaması onu üzer , acele edip yanlış biriyle evlenebilir
evet ozaman hassas bir konu olur yorum yapmak bana düşmez tabii de erkek arkadaşı olduğu için biraz ısrar ediyorum
:) o zaman ısrar et tabi. evlensin bir an önce. şimdi kocana sarılıp sırnaşmak varken onun yüzünden burda yazışıyorsun :)
Sırayla değil bu işler
Evlenmenin sırası yoktur. Çok meraklıysan evlen
Kafayı yemissin azginliktan sen
Ablanız evlenmeden siz evlenirseniz olmuyor mu
aileme ters bir durum
Ablan razı olursa niye olmasin
Niye bu kadar evlenmek istiyosun ki
Sıra diye bişi yok söyle annene evlendirsin seni
ben şu an o kısımda değilim günaha mı giriyorum bundan korkuyorum
Yoo neden günah olsun ki
bilmiyorum ya herkes evleniyor sen de geç kaldın hadi artık diyerek onu üzüyorsam diye vicdan azabı duyuyorum hayatında biri olmasa bunu söylemem kesinlikle ama olduğu için
Yani ablan için geç değil bence 30 dan sonra geç olmaya başlar, sende vicdan azabı çekme hadi evlen demek biraz şaka anlamındadır
doğru söylüyorsunuz zaten kardeşiz neden kötülüğüne konuşayım kınayım, teşekkürler yorumunuz için
Rica ederim:)
Sen önce evlen yasak mı
bizim adetlere biraz ters
Bende konya dayım duymadım böyle bişey
Seninde var mı erkek arkadaşın
Senin sevgilin falank mı var
Evlenmek mi istiyosun bu cağda acele etme
Bn de 23 yasındayım ama aceleye gerek yok cidden
Sevgilin var mı
Nerelisin