Sevgilimle yaklaşık 1 buçuk aydır onun sorunlarından dolayı problem yaşıyoruz. Yaklaşık 3 yıl kadar hapis cezası onaylanmak üzere. Ben bu süreçte elimden geldiğince yanında olup destek olmaya çalıştım , iyi hissetmesi için her şey yaptım ama o kendi kabuğuna çekilip aramıyor , yazmıyor ilgilenmiyor, yazdığında da soğuk soğuk bir kaç cümleyle geçiştiriyor beni ve bence insanlar zorlu dönemlerde daha çok iletişim kurar , beni o kadar değerssiz hissettirdi ki bitirmek zorunda kaldım , sevgiye dair bir cümle bile kurmadı , istenmiyormuşum gibi oldu :(( bitirdim belki çaba gösterir diye o da hiçbir şey demedi bahtında yaşamında senin kadar güzel olsun diyip engelledi beni her yerden , ayrılarak hata mı ettim, çok fazla gel-git yaşayıp enerjimi düşürüyordu.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yanlış desek dönecek misin sanki.
Amacına ulaşmışsın koşşş hayatına bak ve tadını çıkar.
Ne alaka abi sırf yorum olsun diye yorum yapmışsın..
Sende sormak için sormuşsun
Hayır kötü olduğum için yorumlarınıza ihtiyacım olduğu için sordum , eleştirmeden düzgün şekilde anlamaya çalışarak yorum yapabilirdin. Zaten koşacak birisi olsam burada soru sorup zaman harcamam 😔 iyi değilim yani. Sen olsan ne kadar katlanırdın ki bütün gün seni bir kaç cümleyle geçiştirmesini?
Sen haklısın ve yoluna bak diyorum işte.
Velev ki ilişkiniz iyi olarak devam etse bile 3 yıl onu bekleyemezdin.
Yorma kendini kısacası... doğru olanı yaptın.
Kim neler yapmıyor ki :)
Anladım kusura bakmayın biraz yanlış algılamış olabilirim 😊 3 yıl beklemek durumları konusunda emin değilim ama şu an için onun iyi olması için çabalıyordum ve o kadar uzak ve soğuktu ki hayatında olduğumu sevgilisi olduğumu hissedemiyordum buna rağmen engelledi beni her yerden ve benim için artık bittin dedi. Sence kendi içerisinde benim haklı olduğumun farkında mıdır yani? Onun davranışları beni bu noktaya getirdi sonuçta , sevmediğimden değil 😔
Oda her şeyin farkındadır 👍
Teşekkür ederimmm🌼
İyi yapmışsın
Neden yatacak hapiste
Siyasi durumlar.. Ya bu durumda bana arkasını dönmesi uzaklaşması ne kadar doğru ki yanında olup konuşmak istiyorum insan yerine koyup iki güzel cümle kurmuyor. 1 buçuk aydır sabrediyorum hiç bi şekilde düzelme olmadı :(( benim için bittin artık dedi , haklıyken haksız oldum
Kimseyle zorla beraber olamazsın
Sen bence rahat birak
Rahat bıraktım zaten de ters psikoloji uygulayıp sanki suçlu benmişim gibi onu bıraktığım için kızgın bana bu da beni kötü hissettiriyor. Sizce o kendi içerisinde benim haklı olduğumun farkında mıdır?
Pskilojisi dağılmış olabilir şu an seni haklı görmeye bikir 3 sene hapis yatacak
Nasılsa terkedecek beni diye düşünüyor olabilir
İşte böyle bir psikolojideyken bırakmış olmam beni kötü hissettirdi ama beni hep hayatının dışında tuttu istediğinde yazıp aradı konuştu görüştü 😔 peki sizce yazar mı bana hiiç yazmaz mı
Yazmaz bence hapis kesinse
Sonumuzu göremediği için mi
Aynen
O zaman aslında benim suçlu olmadığımında bir nebze farkındadır çünkü kötü hiçbir şey yapmadım asla yalan konuşmadım , aldatmadım , üzmedim. Sadece onun davranışları beni o noktaya sürükledi :(
Evet biliyor
Sadece onun psikolojisi ile ilgili
Senle ilgili değil
Yaşlar kaç
Anladım teşekkür ederim. Ben 24 o 27
Özel değilse neden yatacak fikir vermek için
Siyasi dediğiniz ne
Yani detaya çok girmek istemem aslında ama iktidarı yoğun bir şekilde eleştirdiği için maalesef
Anladım ilk suçu ise fazla yatmaz
bahtında yaşamında senin kadar güzel olsun diyen adam güzel bir adam gibi
Belki çaba harcasan mi acaba
Hiç araştırdım mi kesin yatacakmi
İlk ama onun içerde yatması ailesi için çok problem olucak diye bu kadar kötü hissediyor. Tek erkek ve ailesine destek sağlamak zorunda , bu yüzden çıkmazda hissediyor. Ben de bitirdiğim için vicdan yaptım ama konuşmalarımızı görseniz " bunun neresinde sevgi? " derdiniz o kadar uzak :(
Zor durum biraz idealist biri galiba
En iyi sen taniyorsun
Çok iyi birisi , merhametli gönlü geniş birisi , asla içten pazarlıklı değil, uçkuruna düşkün bir adam da değil. Çok güzel anlar paylaştık birlikte , maç izlemeyi hiç sevmem maç izlemeye bile gittik stada birlikte. Ben daha çok çaba harcadım emek verdim, ilgilendim hep, sevdim. Güzel bir adam evet ama nasıl bir çaba harcıyabilirim ki bana karşı duygusuzmuş gibi ilgisiz davranıyordu. Evet kesin yatıcak yatması benim için problem değildi ben yine yanında olurdum destek olurdum ama tek başıma yürütüyor gibiydim ilişkimizi. Onu seviyorum aslında sadece yoruldum :( hem artık bi şey yapamam benim için bittin dedi
Sende kendi yoluna bak 3 yıl bekleme
Çok üzücü böyle yapmak zorunda kalmak :( . Kötü hatırlanmakta istemem asla
Hayat bu yapacak bir şey yok
Seviyorsun anlıyorum
Ama hayatta takılı kalıp devam edemezsin
Çok haklısınız hayat bu ne getireceği belli olmuyor
Siz ne kadar süredir sevgilisiniz
6 ay :(
Daha yeniymiş peki cinsellik oldumu hiç
Cinsellik ne alaka ki :) olmadı daha çok dışarıda görüştük hep çok güzel zaman geçirdik hep , kendisi çok iyi birisi aslında
Peki isterse ne yaparsın