Yaptığım yanlışmı?

Merhabalar ben 1 senelik evliyim doğu taraflarinda oturuyoruz bu yüzden bazı insanlar eski kafalı bnde böyle bir ailenin geliniyim maalesef. Kocam ise gidiyor akşam geliyor gelince bana hiç ilgi göstermiyor ilgisizlik beni ilk zamanlar çıldırtıyordu ama alıştım zamanla. Cok kotude bir kayinvalidem var evimiz alt alta olduğu için sabah erkenden kalkıp ona kahvaltı hazırlamam gerek kendi evimi onun evini koca terası bahçeyi evin önünü heo temiz tutmak zorundayım tek gelinim yetişemiyorum. her günüm ev işleriyle geçiyor kaynanam her gittiği yerde beni kotuluyor, eziyet ediyor. kocam zaten ilgi göstermiyor. surekli kavga ediyoruz çıldırmış vaziyetteyim. hic çevrem arkadaşım içimi dökecek sırdaşım olmadığı içinde kendimi sosyal medyanjn sıcak ortamında buldum ve suandada birisiyle sadece arkadaşça mesajlasiyoruz beni güldürebiliyor, övüyor, sıcak davranıyor bnde ısındım ama bırakmak zorundayım maalesef bu hayatımda bu cilelere devam etmek mecburiyetindeyim sizce başka bir erkekle arkadaşça mesajlasmam yanlış mı?

Yaptığım yanlışmı?