Ayrıldıktan sonra tekrar yakınlaşıp vazgeçen erkek arkadaşa tekrar yazmalı mıyım?

kızlar lütfen bana akıl verin lütfen, 2.5 aylık bi ilişkim vardı ilk o beni ekledi o ilişki için çabaladı ikinci günden bana geçmişimde yaşadığım şeyleri sordu ben de haliyle hemen söylemek istemedim yaşadığım şeyler de basit şeyler bu arada sonradan bunları öğrenince ben yalancı oldum, hep beni sorguladı ufacık şeyleri ona söylemekten korktum yalan söyledim haliyle, neyse son 1 aydır falan bana ilgisi bariz azaldı spora yazıldı falan farkındayım ama ben buna ilgi vermiyorsun falan demeye başladım bu tabii beni suçladı aramadı gün içinde hiç mesaj attı bu konuda da beni suçladı memnuniyetsizsin diye, neyse velhasıl en son bi yüz yüze ilişkiyi kurtarmak adına buluştuğumuzda bana daha hiçbir şey konuşmadan daha önce ben güya birine mesajlarda küfretmişim bu da görmüş bunu bunu söyledi iftira attı, ben delirdim nasıl böyle bir şey söyler diye ordan ağlaya ağlaya gittim buna beni haklı görürsen yaz dedim, sonra yazdı görüşelim yüz yüze diye o gün yine aynı fikirde olduğunu söyledi ben de o zaman böyle konuşma olmaz bizden dedim ayrıldık o gün bu olay olalı bir hafta oldu tam, sonra beni ayrılıktan bir gün sonra instagramdan çıkardı, ben buna ertesi gün uzuuun bi mesaj attım hakkımı helal etmiyorum temalı çünkü çok sinirlendim, sonra duramadım madem ayrılacaktın neden benimle yakınlaştın dedim, sonra yine dayanamadım yine yazdım görüşelim diye mesajlaşma içerisinde 3-4 kere görüşelim dedim en son görüşelim dedi dün akşam da buluştuk önce yine beni suçladı sen böyle yaptın ondan ayrıldık diye ben akşam hep alttan aldım belki barışırız diye hatta sarıldık birbirimize yakınlaştık biraz, sonra birden napıyoruz biz ya dedi senin karakterin bu sen yine aynısını yaparsın dedi istemiyorum ben dedi ben kendime sporuma kariyerime odaklanacağım dedi ben hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım tutamadım kendimi, bana bak sen böylesin işte falan dedi sonra beni bıraktı arabama bastı gitti, ve kendime hakim olamıyorum kızlar ayrıldığımız günden beri çok kötüyüm ve bana dün yine yakınlaşıp ilişkiye devam etmemesi beni çok kötü yaptı bana lütfen akıl verin yazasım geliyor
Ayrıldıktan sonra tekrar yakınlaşıp vazgeçen erkek arkadaşa tekrar yazmalı mıyım?