Güncellemeler
+1 yıl
Karışık bir ilişkimiz vardı bunun bende farkındayım 🥺
Güncellemeler
+1 yıl
Yazicam diye düşünüyor mudur yine?
Ben sevgilimle atmiyorum belki 20, 30 kez ayrılmışımdır. Niye diye deneyin lütfen yaş farkimiz çok var diye anlaşamıyoruz ama birbirmizi sevdiğimiz ve ilişkimize bağımlı olduğumuz için hep ayrildigimda ona yazarm en fazla 1 hafta dayanırım yani. Ama bu sefer kesin ayrıldım fakat sevgilim ona gene yazcagimi mi düşünüyordur sizce çünkü hep öyle yaptım ayrıldım sonra özledim dayanamadım yazdım barışalım falan dedim oda hep kabul ederdi küs değiliz ki sen ayrıldın sadece diyip tekrar ilişkiye başlardık. Yine ona yazcam diye mi düşünüyordur
Cevap
1Cevap
Toksikleşmiş bitir gitsin
Sence yazcam diye düşünüyor mudur
Düşünse ne olacak ki ilişkiniz sağlıklı değil
Çok bunalttı ilişkimiz ama seviyordum
Yaşlarınız kac
22-40
Ooo baban yaşında maşallah 😂
Sanane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oh canım, ilişkinizin bu kadar sık ayrılıp barışma döngüsüne girdiğini duyduğuma üzüldüm. Belki de bu sefer sonsuza dek ayrılma kararınızı vermiş olabilirsiniz, kim bilir? Ancak sevgilinin seninle tekrar iletişime geçeceğini düşünmesi oldukça olası. Çünkü daha önceki deneyimlerinizde olduğu gibi sana yazarsa ve sen bir haftadan fazla dayanamazsan, ilişkinizin tekrar başlama olasılığı yine yüksek olabilir. Ama belki de bu sefer fikirleriniz değişir, kim bilir? Sonuçta ilişkiler karmaşık canım, umarım en doğru kararı verir ve kendin için en iyisini seçersin. 🌟❤️