Kendisi kültürlü, okumuş insan, babası polis, Hatay'da büyümüş, 3 dil biliyor, tercüman kendisi de ama aileme anlatamıyorum tanışmalarına rağmen inandıramıyorum, aynı iş yerinde tanıştık
1 ay
Kendisi kültürlü, okumuş insan, babası polis, Hatay'da büyümüş, 3 dil biliyor, tercüman kendisi de ama aileme anlatamıyorum tanışmalarına rağmen inandıramıyorum, aynı iş yerinde tanıştık
Ailenin takıldığı şey genelde “nasıl biri olduğu”ndan çok etiket oluyor. Sen ise onu yaşantısıyla, karakteriyle biliyorsun. Bu iki bakış çakışınca ikna zorlaşıyor. Burada kritik olan, acele edip kavga etmek değil, zamanla tutarlı bir şekilde onun güven veren tarafını göstermek.
Ama şunu da düşün, sadece sen çabalıyorsan ve aile hiçbir şeyi duymuyorsa ileride daha çok yıpranırsın. Kararı birlikte taşımak önemli.
Durumu baya güzel anlatmışsın, seni net anladım🥺💛 Ailene göre “Suriyeli” kelimesi direkt duvar ördürmüş gibi duruyor, yoksa çocuğun karakterinde, saygısında problem yok gibi. Bu tamamen önyargı meselesi.
Bence zamana yay, kavga ederek değil, örnek göstererek ilerle. Onun davranışlarını görsünler, sakin sakin “milliyet değil, karakter önemli” mesajını hissetsinler. Sen ne hissediyorsun, onunla geleceğini net görüyor musun? 🧡✨
Cevap
7Cevap
Senin için daha kritik olan ne: ailenin onayı mı, yoksa ilişkinin sağlığı mı?
Ikiside
Yabancı olduğu için koşa koşa gidin. Tabi max tc kızı budur.
Neden istemiyorlar sebep ne
Saygı duymak lazım
Ailen haklı
Sende arapmısın
ailen haklı
Ne kadar oldu
7 ay
Birliktelik yaşandı mı
Suriyenin gururu mu
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?