5 senelik bir ilişkim var fakat. Kadın'ın, erkeğin'in hepsinin kanına kürt kanı değmiş diye ailem ve akrabalarım karadenizli kız arkadaşımı istemiyor. Ne yapmam lazım nasıl ikna edebilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılhımm. karadenizli kürtler mi yoksa karadenizde yaşayan Türkler mi? ilkiyse fikirlerini değiştiremezsin bazı aileler soylarını bozdurmaz benim ailem gibi. Bizde de kürtle evlenme yasağı var kan dökerler. İkincisi ise karadeniz uzun zaman rumların altındaydı asıl rum kanı var filan demeleri gerekirdi. o zaman bir şekilde ikna edebilirsin ne biliyim mesela baba sanki biz safkan Türk müyüz atalarımız kim bilir nerelerden kız almıştır vs gibi.
15 Yorumla
Soran+1 yılkaradenizlimisin?
- +1 yıl
değilim ama tarih bilgim iyidir babam tarihçi. ayrıca annem karadenizli.
Soran+1 yılbaban doğulumu? :)
- +1 yıl
iç anadolulu. anadolu çocuğuyuz. babam tarafı ülkücü.
Soran+1 yıloo iyimiş :D
En İyi Cevaplar
Kaçıcı yüzyıldayız hala bunları aşamadık sorsan çoğu kişi de önemli olan insanlık der ama iş eviliğe gelince hele dur Kürt mü Alev'i mi Sünni mi falan filan... Seviyorsan evlen karadenizliyle önemli olan annen babanın ne düşündüğü onlara kabul ettirmeye çalış...
23 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkür ederm
Soran+1 yıl:)))
İnsan insan olsun ailene bunu soyle cahilliklwrinden vazgecsinler
10 Yorumla
+1 yılKürt ün olmadığı tek yer Karadeniz dir
ne alaka bu şimdi?23 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim bilmiyorm ama karadenizli kızlar hep kürtler le evleniyor bunu kız arkadaşım söyledi
- +1 yıl
Sanmıyorum çok karadenizli arkadaşım var kürt %2 oranla vardır
- +1 yıl
ben de öyle düşünüyorum ama belki bunun kız arkadaşı karışmıştır kökenen
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
8Cevap
+1 yılbir erkek ark vardı aleviyim diye istememişlerdi ne zaman ansam küfür ederim bu ırkçılıktır insan ayrımcılığıdır. O kız gider bir adamla çok mutlu olur ömrün boyunca aklından çıkmaz uzaktan izlersin mutluluklarını sonra bir bakarsın biri sırayı bozar herkes kabul eder sonra ben neden yapamadım diye dövünme beş yıl abi o zaten senin canın olmuş yapmayın şöyle şeyler ya
210 Yorumla
Soran+1 yılben yapmıyorm
- +1 yıl
O kız senin gibi sığ düşünceli birini gerçekten haketmiyo bunu ona nasıl söylersin ya beş yıl boyunca naptın abi madem öyle niye çıktın başkan çıkmasaydın
- +1 yıl
Ya bir git kılı bık herif senin gibi sevgili eş olmaz olsun sen nasıl vefasızsın vicdansızsın bee öyle aileye so karım sen adam olsan o kızın kolundan tutar sokarsın aileye nerde o yürek ne varsa eski adamlarda var. Bu de Kürtlere yürekli eşine bağlı derler peeh
Soran+1 yılailemin karşı çıkıcağını bilmiyordm !!!
- +1 yıl
ana kuzusu ailen karınla yaşicakya anan s i K ecek dayın yaşayacak ya ondan kabul etmiyorlar anasını satayım evlendikten sonra olay bitiyo bir bo K diyemiyolar
- +1 yıl
Ama olsun bende öyle senin gibi bir la vu kla evlenceğime mis gibi adam buldum onlarda Sünni babam dedi Sünni olmaz diye ama umrumda değil olsun baba alışırsın dedim benim kadar cesaretin yok senin gibiler mutlu olmayı asla haketmiyor
Soran+1 yıletmiyoruz tabikide
- +1 yıl
O kızın yerinde olsam evlenme vaadiyle kandırmaktan dava açardım savcılığa verirdim peşini bırakmazdım. bir kızı yarı yolda bırakmayı nasıl kendine yakıştırıyosun. Evlenincede sosyal ağlardan ortak ark. lardan haber yollarsın hala onu çok sevdiğimi söyleyin diye o da duyunca güler anca
Soran+1 yılayrılmıcam sakın ol
- +1 yıl
Gece gece depresyona girdim o kızı bırakırsan iki elim yakanda olm👐 ecelin benim elimden olur😂
Ailen ve akrabaların mı evleniyor? Bu hayat onların mı? Aynı evde onlar mı yaşayacak sevgilinle. Ben olsam hele ki 5 senelik de bir ilişkiyse bu sevdiiiğim kızın arkasında dururdum. İnsanları memnun etmek zor onlara bişey beğendirmek daha da zor. Bu hayata bir kere geliyosun sırf onlar istemiyor diye sevdiğin insanı bırakacak değilsin bence yapma yazık olur. Mücadele et ısrarlı görünce seni anne baba olarak senin mutluluğun icin kabul edeceklerdir
07 Yorumla
Soran+1 yılyemin ediyorum dediklerinin aynısı dedim :)
Soran+1 yılama banamısın demiyolar inan
- +1 yıl
Biliyorum bizim ailedede oldu bu tarz bir olay. Ama inan onlar banamısın demiyorsa sende banamısın deme. Ya 5 seneni vermişsin kolay bulunmuyor yıllarını verebileceğin bir insan. Nebiliyim insanların seçemediği özellikleri yüzünden yargılanmaları cok kötü. İstemeyebilirler basittir onlar icin ama senin yasanmışlıkların var 5 senen var yaaa. Vazgeçme👊
Soran+1 yılya kız arkadaşım kürt'te değil karadenizli ya
Soran+1 yılteşekkür ederm
Bana kalırsa unut derim aile olmayınca mutluluk olmuyor sadece hiçbir zaman mutlu olamazsın kardeş sadece ikiniz evlenmiyorsunuz ailelerde evleniyor
111 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten vazgeçmek zorundamıyım?
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Ben kızım ve sevgilimin ailesi beni istemezse ne kadar seversen seveyim ilişkiyi bitiririm düşünsene ailenle bir araya gelindiğinde istenmeyen gelin olarak kalacak hem ailen rahatsız olck hem sen hem o idare edemiyeceksin takılıp kalacaksın bunalıma girersin zoraki ilişki olmz oda bu konuda anlayşlı olması lazım
Soran+1 yılbitiriyimmi diyosun?
Soran+1 yılevet var susuyo sadece hiç bişey demiyo üzgün üzgün kafasını aşağıya eğiyo ses tonu değişiyo
- +1 yıl
Zor senin içinde onun içinde.. keşke en başından düşünebilseydin ama olan olduysa artık tek kalan mantığın ailen olmasa sen olmzdın ailen varsa sen varsın unutma ağaç dalıyla gürlermiş sen bitirirsen kendinde hata bulma olması gereken bu sen konuş onunla güzelce aşkınızı bir kenara bırakıp mantığınzla hareket edin çnkü aşk azaldğında düşünceler kalacak
Soran+1 yılpeki dediklerini düşünücem
Soran+1 yılamin :(
+1 yılSiz Kürtleri disladikca onlar kendi yaşam alanlarını kurmaya, kendilerini kanıtlamaya çalışıyorlar, yapmayın.
27 Yorumla
Soran+1 yılsen böyle dedn ailemden daha çok nfret etmeye başlıyorm
- +1 yıl
Yani nefret etmek ne kadar doğru olur bilemiyorum ama bunun önüne geçmek gerek
Soran+1 yılsende kürtsün sanırım?
- +1 yıl
Yoo hayır. Fark ettiysen üçüncü çoğul olarak bahsettim. Ben Kürt değilim ama her kürdün kötü olduğunu düşünmüyorum
Soran+1 yılnerelisin peki?
- +1 yıl
Niye soruyorsun 😂 Kürt değilim onu bilmen yeterli😂
Soran+1 yıliyi peki
Pkk lı değilse yaptıkları çok doğru değil insan ırkını seçemez ki ama kültür farkı büyük sıkıntı onu diyim vede ailen bu işe heo karşı olacak gibi duruyorsa çok mutlu olacağınızı sanmam çünkü sadece sen evlenmiyorsun aileler de evleniyor ve aileler razi olmaz ise hep bir sıkıntı çıkar Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşAllah
07 Yorumla
Soran+1 yılvazgeçicem gibi gözüküyor.
Soran+1 yılya gerçekten edemedm
Soran+1 yıltabikide ben 5 senem hep
Soran+1 yılbilmiyorm gerçekten :(
Aslında haklılar belli bir Zaman'dan sonra anlaşmazlık başlar bende Zazayım karadenizli bir konuştuğum olmustu hep bir kültür catismasi..
213 Yorumla
Soran+1 yılnerelisin ki?
Soran+1 yılorasıda neresi?
Soran+1 yıl@Elffff hiç doğululara benzemiyorsn
Soran+1 yıl@Elffff hangi arakdaş?
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk defa senden duydum galiba bnmde sevgilim karadenizli de :D bence ilişkini bitirme bnmde 9 senelik ilişkim var ailelerimiz biraz sorundu biz baştan biliyorduk ama her şeye rağmen herkese inat devam ediyoruz çok şükür. o yüzden aileni al karşına düzgünce konuş herkes aynı değil ben tanıyorum benim mutluluğum falan filan de
14 Yorumla
Soran+1 yılsen nerelisin?
Cevap sahibi+1 yılankaralıyım. bu arada sen nerelisin aile karşı falan dedin :D
Soran+1 yılİstanbul bende
Cevap sahibi+1 yılhı. dediğim gibi seviyorsan aileni ikna edersin
Irkçılık resmen.. içinizde biraz insan sevgisi olsun.. bir o alevi ki sünni mi Kürt mü Türk mü yerine huyu suyu nasıldır diyin. ben ırkçı değilim deme sakın seven insan vazgeçmez var sende de ırkçılık o vakit.
12 Yorumla
Soran+1 yılne alaka nerden çıkardın :(
+1 yılSiz nerelisiniz pardon?
Karadeniz insanının Kürtlerle ne ilgisi var acaba? Bilhassa Kürtleri sevmeyen kız bile vermek istemeyen bir halktan bahsediyoruz
Bence senin ailede Kürtlük var onu bastırmaya calısıyolar17 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama biz 700.800 yıllık istanbulluyuz
- +1 yıl
Ermenilere dayanıyor sanırım köken.
Kürtlerden de beter
Soran+1 yılne ermenisi be !!! TÜRKÜM BEN TÜRK !!!
- +1 yıl
700 800 yıllık İstanbullular kimmiş bir araştırıp da gel o zaman
Soran+1 yılSen kurtsun galiba yediremedigine gore? :)
- +1 yıl
Yok Can'ım Kürt degilim Karadenizliyim😉
Hoş Kürt olsamda insanları ırklarına göre yargılamam. Doğarken sana hangi ırktan olmak istersin diye mi sorarlar?
Bu gerikafalılıkla siz daha cook zorlanırsınız.
Soran+1 yılHahah gurur duyuyorum ailem le, soyumla ne bir kürt var nede bir karadenizi li. 5 senelik sevgilim olmasi hic biseyi degistirmez ondan bgn ayrilicam kanina kürt hain kani bulaşmış pislikler defolun.!
karadenizliyim hemde hasyim ama kurt e hiç rastlamadım ayrıca ailen supheleniyorsa bir şey biliyordur sonra. pisman olursun bak önce bir nedenini öğren bir şey çıkmıyorsa kaçir ama namluya dikkat😂😂
17 Yorumla
Soran+1 yılsebebini yukarıda yazdım zaten o yüzden işte.
Soran+1 yıltrabzon oflu
Soran+1 yılçiğdem hacısüleymanoğlu adı kaçırsam sıkıntı olur dimi?
Kiz arkadasin kurt taklidi yapsin ne diyim baska yaocak bisey yok
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizinkiler doğuyla karıştırdı galiba karadenizi hangi şehir?
119 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılSevgilin nereli Karadenizde?
Cevap sahibi+1 yılSizinkiler ikna etmek istiyosan ailesiyle tanıştır görmeden yorum yapmak büyük bir ön yargı ailenin dusuncesi belki değişebilir
Soran+1 yıltrabzon oflu
Cevap sahibi+1 yılSizinkiler gore İstanbul enlemi dışında kalan heryer doğu galiba geri kafalı bir bakış açısı trabzon insanını tanıtım gayet yardım sever cana yakın insanlardır kurtlerden asla haz etmezler evlerini kiraya satılığa kurtlere vermezler ama of tarafı merkeze baya uzak bir yer trabzondan baya kopuk kalmış bir ilçe oranın insanı biraz inatçı ve nasıl desem elitlikten biraz uzak kalmış bir bölge zaten geneli Trabzonluyum demez ofluyum der kendilerini çok bisey sanarak kendilerini ayrı bir il sayıyorlar tek bir şehire bağlı olsada arada bir kopukluk vardır
Soran+1 yılteşekkür ederm peki sen nerden biliyosn?
Cevap sahibi+1 yılTrabzonluyum çünkü beşirlide oturuyorum tam merkez ofluların konusmalarıda bir gariptir normal Türkçe konuşmazlar kız arkadaşınn ailesini tahmin edebiliyorum
Soran+1 yılhacı süleymanoğlularını biliyomusun?
Cevap sahibi+1 yılHayır bilmiyorum
Soran+1 yılonlardan kız arkadaşım ondan sordm
Cevap sahibi+1 yılDusunuyorum Şu an öyle bir tanıdığım yok maalesef ama dediğim gibi ben hiç bir zaman ailenin karşına alınması taraftarı değilim yalnız sırf istememe nedenleri kürt şöyle böyle muhabbetlerse geçersiz ağırlığı olmayan bir sebep ama ailen derse bize uygun değil bizim statumuzde seviyemizde insanlar değil o yönden hak veririm of insanını bende sevmem onlarda bizi sevmiyo karşılıklı trabzonu çok yanlış yansıtıyolar ilçe olarak trabzondan çıkıp rizeye bağlanmalı 😒
Soran+1 yıloha ciddimisin? :/
Cevap sahibi+1 yılBurda yalan söyleyecek halim yok trabzonda yaşayan biri olarak en net doğru ben yansıtabilirim sana heralde 😊
Soran+1 yılama siz varya cansınız ya :)
Cevap sahibi+1 yılNeden öyle dedin şimdi 😊
Soran+1 yılbilmem sevgilimde trabzonlu belki ondan dır :) allahım onu çok seviyorum ne olur yadım et :(((
Cevap sahibi+1 yılZor bir durumdasın 5 senelik ilişki ailen bir yandan ama eğer kız kaliteli kendini geliştirmiştir donanımlı bir kişiliğe sahipse yazık etme 😊
Soran+1 yılEvet oyle biri
Cevap sahibi+1 yılAilenle kız arkadaşını tanıştırabilirsin sonuçta ailesiyle pekte yüz göz olmazsanız sıkıntı sorun olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaradenizli kürt kani bunlar gelinmi almış kizmi vermis ki kürt kani degsin ayrica bir Kürt olarak söylüyorum kürt olmak şereftir benim için biz dağların gunesin cocuklari esmer tenli cesur mezopotamya cocuklari
124 Yorumla
Soran+1 yılsiz kimlersiniz bilmiyorm tarihiniz çıkmıyor merak ettim sahiden kimsiniz? türk değilim dersiniz eyvallah, arap değilim dersiniz eyvallah, suriyeli değilim dersiniz eyvallah, iranlı değilim dersiniz eyvallah, mısırlı değilim dersiniz eyvallah, sahiden siz kimsiniz toprağınız neresi sizin?
Cevap sahibi+1 yılSen tarih cahiliysen ben ne yapiyim olmadi en azinda youtube yaz biz tarih boyunca mezepotamyada var olan kürt irkiyiz sorarim sen kimlerdensin
Cevap sahibi+1 yılDaha sevgili olayinda ne yapacagini bilmiyor gelmis kürt kim diyor Karadeniz kürt kani diyor alakasız o kiz senle 5 yil nasil cikmis ya şayet ben zekaya çok önem veririm akli basinda bir KÜRT kizi olarak
Soran+1 yılBiz mi kimiz? :D bunu bilmek istermisin? Dünya'ya nam salan OSMANLI TORUNUYUM BEN aç internete bak öğrenirsin bizm kim olduğumuzu. Şu övündüğünüz tarihinz nedense çıkmıyor şaşırdım.
Cevap sahibi+1 yılSorustur bakalim bakalim osman sah nerden gelmiş
Cevap sahibi+1 yılSizin bir kac sayfalik ecdadiniz var bizim pesine düşüp sayamayacak kadar tarihimiz var
Soran+1 yılsenin tarihini yiyim ben ya :D bir dk yoksa siz şu yok olan sovyetlermisiniz? :) benim tarihim dünya'ya nam salmış kızım seninkini ne yapıyım ben? dünyada 1 milyar türk var hadi en az 700 milyon olsun. kürtler kaç milyon? şimdi bana dersin ki 200 milyon kürt var :) toprağım belli yurdum belli ülkem belli ;)
- +1 yıl
Sen çok zeki olsaydın kendi başının çaresine bakarsın kuyruğunu p. opona sıkıştırmış bir fino gibi burada soru sormazdın. Tarihe gelince sizin tarihiniz anca asmak kesmek bizim tarihimiz sizden cok öncesine dayanıyor kültür medeniyetiyiz biz; savaşlar kavgalar katliam yoktu mesela.
Soran+1 yıl@Berfe__ neysen nesin kızım ne toprağın belli, nede yurdun sovyet kırmaları sizi ama osmanlı tekrar dirilecek bunu bütün dünyada biliyor ;)
Cevap sahibi+1 yılOsmanli tekrar dirilecek ne guldum ya😂😂😂😂 geri gide gide osmaliyi iskalar taş devrine varirsiniz ancak Allah akil versin ya biz osmanli torunlarinida görüyoruz gayet medeniler siz kafayi gemissiniz Allah sevgilini korusun inşallah senden dogru yolu göstersin
Soran+1 yıl@Berfe__ pardon da mardin baska ulkemi TÜRKİYE CUMHURİYETİ lan orasi sizin gibilerin kafasina vura vura ogreticez merak etmeyin en iyi kürt ölü kurttur ;)
Cevap sahibi+1 yılBerfe lutfen yapma şunu ona yazik kiz
Anlamaz o simdilik turkiye sınırı icinde olduğunu tabi mezepotamyayida bilmez kurdistanida tanimaz o
Soran+1 yılNe kurdistani lan kizim salarım sizin ustunuze herkesi bak :D ne kurdistani lan en son kurdistan dediğiniz de ygp ne hallere dustu görüyoruz nah size kurdistan birgn kurdistan kurulsa ki oyle birsey olmucak zaten kurdistan israil nasl filistini isgal ettiyse türkiye’de kurdistani oyle isgal edicek :*
Soran+1 yıl@Berfe__ he bu arada berfecm az cesaretli olda mesajini ac bak nasl kizlar gonderiyorm sana :D
Cevap sahibi+1 yılYa yemin ederim cok komiksin heryoruma agiz dolusu guluyorum ya Allah seni iyiligini versin
Berfocum öpüyorum seni en ozgur dusuncelerimle selamlıyorum sev baş
Soran+1 yılKurdistan hayalo kuranlarin sonu kabristan olur hadi iyi geceler :*
Cevap sahibi+1 yılBizi sayilmayiz bayim yaban çiçeğinin tohumlari ozgurdur savrulur cogaldikca cogalir ölmekle bitmeyiz biz kıyamete kadar yeter saldigimiz tohumlar
Cevap sahibi+1 yılHer yorumda zeka fiskiriyor bundan ya cok sıkıci zeka seviyesi kit biriyle tartismak ben gidiyorum
Soran+1 yıl@Berfe__ bizmi isidle baş edemiyoruz farkindaysan ygp ye isid ve daes'e firatin dogusuna cekilin diyoruz ve ayaklariniz gotunuze vuruyor goruyoruz :D he " ygp den firatin dogusuna cekilmesini istemesek sadece savas olsa hepinizi supurucez " ordan ama dua edin sadece firatin dogusuna cekilmenizi istiyoruz :) suriye suriyenindir kahpe Kürtler! :)
+1 yılhiç kimseyi dinleme. Ne demek vazgeçmek? seven insan sevdiyinden vaxgeçermi? o kiz sana tam 5 yilini vermiş
10 Yorumla
+1 yılSen de ailende saçma insanlarsınız biliyorsun değil mi? Kürtlere kurban olun lan siz
16 Yorumla
Soran+1 yılOldu baska? Siz kimsiniz lan size kurban olucaz biz uza.
- +1 yıl
Bizim kim olduğumuzu boşver de siz gerçekten bir halt olmazsınız
Soran+1 yılBizim bir halt olup olamayacagimizi siz karar veremezsiniz siz akilli basli insanlar olsaniz amaciniz kalleslik olmazdi hain kopekler yediğiniz ictiniz tasa siciyosunuz gelmissin bana burda konusuyosun simdi daha fazla gomulmeden defol.
- +1 yıl
Ah kıyamam ergenmişş 😂 Amcandan dayından duyduğun iki cümleyi gelip burda bana satma oğlum
Soran+1 yılYa teyzecim hadi yürü git gece gece! Kimin ne olduğu belli oluyor merak etme bebek katilleri serefsizler ama merak etmeyin ypg ninde sizinde kafanizi ezicez cok az kaldi. ! Suriye suriyenindir !!
- +1 yıl
Ok by
nasıl yani hepsinin kanına kürt kanı değimiş anlayamadım o bölümü?
014 Yorumla
Soran+1 yılyani karadenizliler hep kürtlerle evleniyolarmış kanlarına kürt kanı değmiş diye.
Soran+1 yılhayır en çok karadenizliler lazlar falan hep kürtlerle evleniyolar
- +1 yıl
@Flagstook arkadaşım ona kalırsa dna mıza baksınlar uganda kanı bile çıkar..
- +1 yıl
@Flagstook ondan dolayı şüphem yok zati anlattığınız donemde kim kime dum duma herkesin kanı karısştı bu arkadaşımızın ailesi de diyorki kütrt kanı karışmış olmazmış. karışmayan bir kan var mı ırklarda acaba merak etmiyor değilim ne kadar yanlış bişi.
Soran+1 yılya haklısın ama benim ailemde sülalem'de böyle işte :(
Soran+1 yıl@Flagstook 1427 den berş istanbulluyuz
Soran+1 yıl@Flagstook rumlar burdayken bile bizler varmışız zaten sonrada istanbulu fethetmişiz
- +1 yıl
@Flagstook inkar ederler sorsan:))
Laz sa bosver onu zaten
210 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
@Bayanerol aynen😂 aslında sevmemekten ziyade kan çekmiyor
Soran+1 yılbaba tarafı?
- +1 yıl
😂 bende sevmiyorum yanı bir tuhaflar itici soğuk fena anlamadım😂 tespitlerin dogru😂 @Bayanerol kendilerini Nasıl ifade edeceklerini bilmeyip küfürle sığınıyorlar😊
Soran+1 yıl@Berfe__ SEVGİLİM KARADENİZLİ OLDUĞU İÇİN KÖTÜLEYEMEZSİNİZ DÜZGÜN KONUŞUN !!!
Soran+1 yılkatılmıyorum şimdi yorum atmayı kesin.
+1 yılKaradenizli olataktan söylüyorum burda kurt yoktur tam tersi karadeniz insani kurde karsidir
12 Yorumla
Soran+1 yılama kız arkadaşım evet karadenizli kızlar çoğunlukla evlenirler kürtlerle diyolar :(
- +1 yıl
Bilemedim herkesin fwrkli düşüncesi :/
Kürt se ne olmuş siz baya baya Kafayı yemişsiniz ne hale gelmişiz be
10 Yorumla
+1 yılKürt kanı ne alaka ya
13 Yorumla
Soran+1 yılkaradenizli kızlar ve erkekler kürlerle evleniyolarmış diye
- +1 yıl
Çok çok çok saçma ikisi çok farklı ırk
- +1 yıl
Bı ıkı kısı evlense kanı mı değişir
+1 yılKaşınana bulaşmıştır o karadenizlinin eline o kan ailene öyle söyle
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani tam anlamadım?
- +1 yıl
Yani pkk taraftarı olana neyse sen kızı yinede bırakma
Soran+1 yılpeki
Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Bende karadenizliyim kürtlükle ne alakasi var?
11 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu tekrar oku lütfen
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlışın var bütün Anadoluya Kürt kanı bulaşmıştır. Ötüken'e gidin orda kız alın. Oradan dönmeyin hatta.
10 Yorumla
+1 yılDinleme kardeşim kimseyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eski sevgilim vardı kızın hırt olduğunu öğrenince bir kerede bıraktım kızı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe biçim düşüncedir bu
20 Yorumla
+1 yılanlamadım ben karadenizliler kürt olmaz ki
011 Yorumla
Soran+1 yılkaradenizliler kürtlerle evleniyolar ondan mış
- +1 yıl
hmm. şimdi şöyle bir durum var. ben de kürtleri sevmem. ailen haklı ama sen de ailenin lafıyla hareket etmemelisin. bence sen evlen ve ailen de istedigni yapsın senden uzak dursun. çünkü bu da onların hakkı
Soran+1 yılya tamam öyle diyosun da annem ablam hepsi bana sırtını dönücek :(
- +1 yıl
şimdi ailesi istemedi diye sediginden vazgeçen erkeği kimse adam yerine koymaz. tamam burası işin bıyık kısmı. .. ama dedigm gibi kürtleri sevmeme hakkı olmalı ve bu hakkı kullanıp onlar senden uzak durabilmeli. bu da işin sakal kısmı. .. yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık. .. cidden iyi düşünmeli ve dogru karar vermelisn.
Soran+1 yılpeki teşekkür ederm
- +1 yıl
valla ben de öyle biliyorum ama bilemedm bu soruyu soran arkadaş niye öyle bişey yazdı.
Soran+1 yılarkadaşlar internete'de yazarsanız çıkar zaten tek benden duymanız gerçekten inandırıcı gelmiyor.
- +1 yıl
gerçekten tek senden duyduk. bildigmz kadaryla karadeniz kürtlere en uzak yer. kürtlerin olmaığı ve sevilmedigi bölgelerdir oralar
Soran+1 yılama arkadaşlar bende görüyorum sağda solda
Beyninizdeki Narenciğin ben a... Q
02 Yorumla
Soran+1 yıldüzgn konuş grzklı !
- +1 yıl
. d. d **** lütfen. d
+1 yılMemleketi neresi?
115 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul 1427 beri istanbulluyuz
- +1 yıl
Memlekete bakamak gerek be.. Aman ya.. Kacir gitsin.
Soran+1 yıldiyosun
- +1 yıl
Aile rıza gostermiyorsa napcan..
Soran+1 yılkaradenizli bunlar trabzonlu beni naparlar biliyon mu :D
- +1 yıl
Bende rizeliyim aga 😂Alninun ortasindan vurirlr🔫
Soran+1 yıloha babandamı rizeli :D
- +1 yıl
Yok annem rize babam sinop😂Lazlari biliyorum da artik eskiisi gibi degiller medenilestiler ya.
Soran+1 yılabi karadenizliler ya off <3 :D
- +1 yıl
Trabzon of mu tonya mi?
Soran+1 yılof lu
- +1 yıl
Kacirma sakinnnn‼️ 😂
Soran+1 yılya vlla bak sen böyle diyosun ona bin kat daha aşık oluyorm :)
- +1 yıl
Kızı kaçırma yani ailesinden ötürü öldurmekle kalmaz cesedini delik
Desik ederler😂 Sen kendi aileni bilinclendir kizla tanistirdin
Mi
Soran+1 yılyok işte söyledim karşı çıktılar
+1 yıleğer k*rt ise bırak zaten kızı
13 Yorumla
Soran+1 yılkaradenizli
- +1 yıl
aileni dinle bırak ve eksiyi sen verdiysen al onu ordan
Soran+1 yılbilmiyorm ya. s. s.
+1 yılKacin evlenin çocuğunuz olunca geri donersiniz
10 Yorumla
+1 yılkaradenizli kürt ilk defa duydum
19 Yorumla
Soran+1 yılşakamı bu?
- +1 yıl
saka olan ne anlamadim? yani ilginc ben karadenizli olarak hic kürt görmedim buralarda o yüzden ailenin problem etmeside sacma ayrics kürt olsa ne yazar oda insan sonucta?
Soran+1 yılailem senin gibi düşünmüyor işte :( neymiş karadenizli kızların kanına kürt kanı değmiş ne işim varmış benim karadenizliler le öyle diyolar
- +1 yıl
duydugum en sacma sey bence annenler baska nedenden dolayi istemiyorlar ve böyle sacma bir neden uydurmuslar yahu karadeniz nerdeeeee kürt nerdeee. Hadi irkci olsa laz istemiyorum gprcü istemiyorum dese amenna da kürt hakkatan kel alaka
Soran+1 yılbunu kız arkadaşımda diyor şimide sen böyle diyosun şaşırdım :(
- +1 yıl
cok seviyorsan aileni cok da dinleme ama bazen aileler bizim asktan kör olmus gözümüzle göremedigimiz seyleri görüyorlar bunuda bir düsün tabi onlar sadece kürt meselesini bahane ediyorlar gibi?
Soran+1 yılbaşka ne için söyleyebilirler ki daha önce kız arkadaşımı görmediler bile
- +1 yıl
himm ozaman haklisin. Seviyorsan kizi kacir yalniz dikkat et babasinin silahi olabilri seni vurur 😂 Dert etme kaderinizde varsa zaten kimse size engel olamaz ;)
Soran+1 yılçıkar ailesine herşeyi söylerim gerekirse!
dağa çık
eşkiya ol
rüstemi vur
durmuşu kes11 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım. s
Gizli Üye(36-45)+1 yılne güzel lan işte keşke benim ailemde öğle dese
13 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle düşünüyorsun ki?
Cevap sahibi+1 yılTürk'ün Türkten başka Dostu Yokturda ondan.
Soran+1 yılpeki
+1 yılAilen tam bir ahmak.
10 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri