Karadeniz erkeğiyle ilişki yaşamak mantıklı mı, ailesinin kıskanç ve agresif tavırları yüzünden ayrılmalı mıyım?

Herkes çok kötülüyor Karadenizli biriyle tanıştım evet sinirli asabi egolu bu doğru ama iyi gibi daha sadık mı orasını zamanla göreceğim çünkü herkes Karadeniz erkeği karısını yaylada çalıştırıp Rus'la aldatır diyor

asıl kadınları hiç iyi değil bana göre ailesindeki erkekler iyi ama kadınlar çok çok fazla kıskanç erkek oturur kadın çalışır kafasındalar sürekli benimle yarış halindeler gibi sürekli kendilerini övme peşindeler ve ben Karadenizli değilim diye sürekli ezmeye çalışıyorlar bizde de deniz yeşillik var hata denizimiz daha büyük güzel Karadeniz gibi küçük değil ama biz bununla övünüp kendimizi peygamber görmüyoruz

yaşlı baba annesi ananesi çok fenalar hangi partili olduğumu ilk sordular sanki tek vatansever bunlar bizi Türk görmüyorlar

Karısını aldatan genç kızları izleyeni de gördüm

Bu yazdıklarım herkes için geçerli değil

ailesindeki kadınlar insanlar böyle sizce ayrılayım mı? Çünkü kadınlar beni rahat bırakmayacak gibi duruyor ben böyle kıskançlık agresiflik görmedim dayak yiyeceğimi düşünüyorum (ironi)

Güncellemeler
2 ay
Süslü sözlükten Rize hakında çok kötü şeyler okudum yazanlarda rizeliydi. Erkeğin Aldatması çok normal olması gereken şeymiş diyorlar. Bide misafirperver asla değiller asla sarılıp öpmüyor kadınları çok soğuklar defol git der gibi ve ever saygılı kibar olanını daha görmedim küfür edeni çok maalesef kendini peygamber görüyor bazıları. Havası da çok kötü nemli yer burada yaşayacağız demişti
Karadeniz erkeğiyle ilişki yaşamak mantıklı mı, ailesinin kıskanç ve agresif tavırları yüzünden ayrılmalı mıyım?