Aşırı baskıcı ve kıskanç erkek arkadaşla iliski sürdürülmeli mi, ayrılmak mı daha mantıklı?

ilk kız arkadaşıyım, herşeyiyle temiz birisi fakat şöyle bir durum var ki erkeksel yönlerinde cok fazla yüksek ve birkac kabul edilebilir hatasini yakaladim bu konuda. devami da olmadi hatasinin. fakat biz ne zaman bulussak devamli olarak beni öpme eyleminde ve artik farkli boyuta kadar cikiyor bu durum ki disardayiz üstelik arabada, yolda vs? bu durumu dile getirsem bile hep ayni devam etmekte ar perdesi yok. ne kaldi ki ciddi iliski dusunuyoruz ama cok fazla baskici ve kiskanc ehliyet almama, universite mezunuyum calismama karisiyor rahat iş bakamiyorum onca elimde firsat varken, arkadas cevreme bile laf ediyor? misafirlerden hoslanmiyor? baby shower, dogum gunleri, kalabalik cevre, bebekler icin dogum gunu organizeleri bu gibi seyleri sevmiyor? gerekli gereksiz herseye karisiyor. ne kaldi ki bunlara ailem bile karismiyor benim? sizce bu durumda ayrilmali miyim ne yapmaliyim? artik cok fazla sıkmaya basladi bunaliyorum cunku? attigi istegi bile 5 ay gecti hala kabul etmedim, dogum gunumde kolye almis istemedim, bi yerlere gitmek istemesi vakit gecirmesi guzel hoş fakat belirttigim seyler yuzunden iliski itici olmaya basliyor bi yerden sonra ve kafam cok karisik, onu kirmak da istemiyorum ama olmuyor soyleyemiyorum olumsuz birsey. ki eski cagda kalmis gibi davraniyor gundem de olan ve onceki yillarda olan en basit seylere bilmiyorum diyor? spontene, netflix, ironi gibi kelimeleri bile? evlensek bile yemeklerin hep benim tarafimdan yapilacagindan soz ediyor ki birden fazla cocuk hayallerinide dile getirdi? hatta ismini koydu bile kendisi? sizce ne yapmaliyim? onumde bircok hemen hemen is yurtdisi vs gibi istedigim duzende firsatlarimda var. bu arada asla kucuk gormuyorum fakat, oturdugum semt geregi diger semtte bulunan evlerde yapamayacak oldugumu dile getirdigimde sen bizi begenmiyor musun gibi cumleyle karsilasiyorum? ki sehir disinda farkli yerde kendilerini oturdugu gibi bir semtte oturacak oldugunu bana dile getiriyor?

Aşırı baskıcı ve kıskanç erkek arkadaşla iliski sürdürülmeli mi, ayrılmak mı daha mantıklı?