Değil. Bu onun hayatı, izlediği dizilerden veya programlardan dolayı onu yargılayamazsın. Bu tarz programları izliyor diye ayrılmak saçmalık. Belli ki sen onu sevmiyorsun ve ayrılmak için saçma bir bahaneye başvurmuşsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEskisinide izlemedim yenisinide izlemiyorum, bu aptalca programın kurgu olduğunu bile bile nasıl izliyorlar anlamıyorum, bu programı izleyenin kendine saygısı yoktur. S*lak mısınız abi böyle boş boş şeyler izliyosnuz.
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
İzlediğimiz şeyler ve zeka arasında bir korelasyon yok gibi ya :/ insan kafası dağılsın diye boş şeyler izleyebilir
11 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 29,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmalısın bence
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Bende izliyorum, şaklabanları izlemek eğlenceli oluyor.
01 YorumlaBöyle bir zihniyete sahip olduğun için o senden ayrılmalı. İsteyen istediğini izler, kime ne sana ne?
26 YorumlaSonuçta seviyor izliyor ayrılmak için yeterli bir sebep degil bana göre
00 Yorumla
+1 yılBence yeterli insan şundan ne zevk alabilir git aşkı memnunuyu izle daha ıyı kimin eli kımın cebınde olacak bellı deıl bu tarz programlar zaten toplum ahlakını bozuyo👍
12 Yorumla- +1 yıl
Oda uygun değil zaten ıyı oku ıkısıde kotu kıyaslıyorum zaten
Keyif alıyordur belki 🤷🏻♀️ yani ona bakarsan sürekli oyun başında olan erkekler var, ayrılmak için sebep arıyorsan bulursun hani
03 YorumlaSJWKDBWKhwis Bence ayrılmaya gerek yok bu aralar kızlar arasında moda oldu ćunku
11 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 367 cevap paylaştı. Sevgilin hakkında söylediklerinden sonra o senden ayrılsa iyi olur.
11 YorumlaMadem kısmetse olur izliyorsun kısmet değil olamayız biz de engelle geç
01 Yorumla
+1 yılTeyzeler gibi böyle programlar izleyen kadınları sevmiyorum. Ruhu yaşlanmış gibi geliyor izleyenlerin
00 Yorumla
+1 yılİzlediklerinden etkilenip saçma sapan tavırlar sergilemiyorsa bırak izlesin. Aksi bir durum varsa ayrıl. Kafan rahat eder.
00 YorumlaO programı bilmiyorum, hiç izlemedim lakin isminden anlaşılıyor 🙃
Evet.01 YorumlaEskisi daha iyiydi. Nerde estetikli, sorunlu tip varsa onu almışlar yarışmaya
01 Yorumla
+1 yılBen erkek olsam daha fazla midem bulanmadan ayrılırdım
02 Yorumla- +1 yıl
Di evet
Yani bunu izleyen cidden dengesiz olabilirde bundan sanane istediğini izler
04 Yorumla
+1 yılHocam sevmediğin programı izliyor diye de ayrılmazsın be
01 Yorumlaİzlesin sanane? Sen ayrılmaya bahane arıyor gibisin bence.
01 YorumlaDakka durma yanında a.. q valla artık kısmetse olur benim için sevgili seçme filtresi
01 Yorumla
+1 yılBu program da iyi ki bi herkesin keşfetine düştü herkes yeniden izlemeye başladı mal gibi, televizyonda oynarken herkes linçliyodu onu
00 Yorumla
+1 yılsevgilisine böyle konuşan biri bencede onun zamanını fazla çalmamalı
00 Yorumla
+1 yılO zaman sen maç izlediğin içinde o senden ayrılsın?
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılGram sevmem ya bana hiç hitap eden bir program değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskiden daha güzeldi. Şimdi ki izlenecek gibi değil. Reklamını yaptıkları için herkes izliyor.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevdiğim twitch yayıncıları vardı. Sonra izleyici artırmak için herkes bunu izlemeye başladı. Artık izlememeye başladım.
- +1 yıl
Aynen ya bende çağrının esprileri yüzünden izlemek zorunda kaldım biraz 😂
+1 yılEvet böyle detaylarla zihniyet analizi yapılabilir
Açık konuşmak gerekirse böyle programların sıkı takipçisi olan bir kadın ile yol yürünmez sadece balkona çıkılır01 Yorumla- +1 yıl
Fakat şunu da ekleme gereği duydum yani program bulamamaktan dolayı rastgele izlemek başka sıkı takipçisi olmak başka bu detayı da belirtmek isterim
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar s*laksa kesin ayrıl ya da keyfine bak sıkılınca yol ver ama sakın ciddi bir yola girme onunla
13 Yorumla- +1 yıl
Niye sadece canım mi izliyor 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet iq seviyesi düşük bir baltaya sap olamamış kadınlar izliyor
- +1 yıl
Humm ilginç bende onlardan biriyim Allah kahretsin🙄
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende izle onla , beni de flortum alistirmisti gay mi lan bu demiştim içimden 😀😀
01 Yorumla
+1 yılYa bu bütün gün futbol izleyip futboldan başka konuşacak konusu olmayan erkeklere kadınların uyguladığı tarife değil mi, sal gitsin abi biriyle zaman geçireceksen en azından gelin evi falan izlesin bu kalitesiz
00 Yorumla
+1 yılSevgilinize neden burada canım diyosunuz. Kafa dağıtıyodur. Saçma bi program evet ama tr nin yarısı nerdeyse izliyo.
13 Yorumla- +1 yıl
Of KS düzeltmiş niye s*lk diyosun dicektim dndndn
Kafasını dağıtmak istiyordur yani sırf bu yüzden ayrılmak biraz yersiz değil mi?
00 Yorumla
+1 yılBenim eşimde bayan moda programları izler ne alaka ya izlesin.
13 Yorumla- +1 yıl
Sanmam ya yemekteyiz filanda izliyo hepsi evli bayanlar filan evlilik programi da izlerdi
+1 yılŞaka bile olsa dememen gerekirdi s*lak ifadesini
Uzuldum kızcağıza resmen01 YorumlaGösteriş meraklısı olur yol yakınken bırak bence ama yine de sen bilirsin
02 Yorumla
+1 yılMüge anlı izliyorsa cinayetmi işlemiş oluyor enteresan gerçekler bunu bı düşün
00 Yorumla
+1 yılSoruyor musun bide anında ayrıl
12 Yorumla- +1 yıl
Kurgu olduğunu bilen birisi neden izler? Canı sıkılıyorsa YouTube’da daha kaliteli şeyler izler. Kurgu olduğunu bilmiyorsa durum daha vahim 🙄 IQ seviyesi belli bunları izliyorsa
Ayrıl o vizyonsuzdan.
11 YorumlaKısmetse oluru izleyene saygım yok
01 YorumlaBelki de gündemde diye merak edip bakmıştır
04 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 878 cevap paylaştı. Sevgilin senden ayrılmalı..
01 Yorumla
+1 yılAhaha izlesin sana zararı olmuyorsa
01 Yorumla
+1 yılBende izliyorum ne var bunda eglenceli 😅
01 Yorumla
+1 yılAman sevgilin bunları duymasın ahahah
01 Yorumla
+1 yılKaos seviyordur
01 Yorumlaİzlesin ne olmuş her şeye de bir kulp takmayın be
01 Yorumla
+1 yılSende ahaber izliyorsun tamamlıyorsunuz işte
010 Yorumla- +1 yıl
Yoo savunuyorsun bir ara sen :) kıvırt
- +1 yıl
Doğru bulduklarımı savunurum yanlış bulduklarımı eleştirim 25 yaşıma kadar ortam farketmeksizin böyle davrandım, burada neden kıvırtıyım. Ama bana hiçbirinin bir yararı yok “hepsi aynı yani” ülkede bir güzellik yapacak bir insan yok hepsinin dini para. O söven arkilerimde akp vekilleriyle iyi işlere girdiler yani öyle sövmeylede olmuyor, sana dert olmuş ona üzüldüm ben heheh
- +1 yıl
Yoo sen benle baya kayva ediyordun akpyi savunacam diye. ne dert olcak akpyi savunman mı? Senin arkadaşların omurgasızsa benn ne yapayım 🥳
- +1 yıl
Tamam trolleri az gözlemliyim özgün espirik yaparım
- +1 yıl
Boş yapma.
- +1 yıl
Güle güle
+1 yılValla haklısın kardeşim Allah kolaylık versin 👍
01 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılBence çok bile dayandım 😂😂
01 Yorumla
+1 yılBen izlemiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
😅😅
+1 yılayrilmak icin kotu bir bahane
01 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılBunu izleyenin aklından şüphe ediyorum zaten
01 Yorumla
+1 yılİzlesin yaw ne olacak hoşuna gidiyordur
01 YorumlaGerçekten izliyor mu🤦🏻♀️
06 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir program
01 YorumlaAyrıll, saçma şeyler iziyormuş
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede gitsin iki mantıklı bir şey izlesin okusun
- Diziler & Filmler konusunda 996 cevap paylaştı.
+1 yılKültürsüz ve zevksiz bence de yaaa
00 Yorumla Cokkkk sahte o programlar
00 Yorumla
+1 yılHaklı bir sebebin var.
00 Yorumlaolabilir ama izlicek bisey yok napsin kiz
00 YorumlaÇekilmez biriymiş.
Anında boşarım.
00 YorumlaBence aşırı yeterli bir sebep
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?