Aşırı ilgisizdi günde sadece günaydın, napıyorsun, iyi geceler bu kadar konuşuyorduk. Sürekli kız fotoğrafı beğenmeler. Uyardım birdaha beğenmicem dedi yine beğendi. Ben de bu mesajı yazdım. Siz sırf sevgiliniz ilgisiz, konuşamıyorsunuz diye ayrılır mıydınız?
Eşler arasında açık ve etkili iletişim olmaması, ilgisizlik hissine yol açabilir. İletişim eksikliği, ilişkideki bağı zayıflatabilir ve her iki tarafın da ihtiyaçlarını karşılamasını engelleyebilir. Bir kişi stresli veya baskı altında olduğunda, ilişkideki ilgisi azalabilir. İş, aile veya kişisel sorunlar gibi faktörler, birinin diğerine olan ilgisini etkileyebilir. Bireylerin kendi kişisel sorunları veya ihtiyaçları olabilir ve bu da ilgi eksikliğine neden olabilir. Özgüven eksikliği, kendi içsel mücadeleler veya başka birçok faktör, bir kişinin partnerine olan ilgisini azaltabilir. İki kişi arasında uyumsuzluklar veya farklı ilgi alanları olabilir. Ortak bir paydada buluşmakta zorlanma, ilgisizlik hissi yaratabilir.
Sevgili ilgisizse sevmiyordur zaten. Seven insan ister istemez ilgi gösterir. Üşüyor mu, aç mı, kafasını bir şeye takmış mı, mutlu mu, sağlıklı mı, uykusunu almış mı, sağlıklı besleniyor mu diye merak eder ve ilgilenir. Rahatsız olduğun bir şey varsa seve seve onu yapmayı bırakır. Seviyorum demesi kolay zaten, zor bir şey değil. Herkesin yüzüne bakıp "Seni seviyorum" dersin. Sözde seviyor. Yani evet, ilgisizlik ayrılmak için bir sebep çünkü sevgi falan yoktur orada.
Evet bir sebeptir. Küçük sebep de değildir. İlgi delisi bir insan değilim. Ancak değer gördüğümü hissetmem de gerekir. Her gün sadece günaydın, iyi geceler durumu olsa o ilişki olmaz benim gözümde.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aynı şeyi yaşıyorum galiba... Ama desem de ayrılmaz öyle bir gariplik adam farkında değil numarası yapıyor 3 maymunu oynuyor. Peki bu yazdıklarına ne dedi?