Erkek arkadaşımın ailesi tesettürlü (çarşaflı) ayrılmalı mıyım?

Erkek arkadaşımla lisede tanıştık lisede toplam 1 1.5 yıl ayrı kaldık lisede dörtten bu yana beraberiz 7 yıl oldu erkek arkadaşımı çok seviyorum oda beni çok seviyor ve bana öyle önem veriyor beni önemsiyor ki hergün tekrardan aşık oluyorum erkek arkadaşım benim gibi kafa yapımız aynı alkol alırız bazen, sigaramız var tatillere gideriz tatillerde konserlere cluplara benim gibi eğlenmeyi gezmeyi sever ailesiyle her zaman farklı kafalarda olduğunu söyler ki öylede bence Erkek arkadaşımın ailesi sağ görüşlü baya inançlı bir ailesi var annesi teyzeler çarşaflı baba tarafı halaları normal kapalı dedeleri hacı ve hacı hoca giyinimli benim ailem ise solcu inançlı fazla açık giyinmeyen normal bir aile bende açığım ve tayt dekolte gibi giyme heveslerim yoktur süsü püsü severim neyse sevgilimin ailesi kapanır mıyım diye sorduğunu söyledi ki bence kapansın dediler söylemedi ben en basından asla kapanmayacağım ona söylemiştim oda öyle dediklerinde ben kapalı istemiyorum o değil başkasıda olsa kapalı birisiyle evlenmeyecegini söylemiş neyse üzerinden baya geçti babalar falan tanıştı bi sorum olmadı ben annesiyle tanıstım annesi teyzeleri yobaz bi kafada değiller modernler düşünceleri neyse ki ama babası bu seferde düğünü oynamalı istemiyormuş bizim yapacağımız düğüne bana ve erkek arkadaşıma sormadan karar verip böyle diyor benim ailemin zaten haberi yok böyle birşeyden dedeside daha ilk tanısmamda kapanmam daha iyi olur yönünde konuştu ileride daha fazla sorun Yaşar mıyım bu aileyle bilmiyorum erkek arkadasımla aramız çok iyi olmasına rağmen ailesine karşı sözünü geçirebilen birisi söylediklerine önem veriyorlar ama ailesi ve çarşaflı olmaları bu kadar kapalı olmaları beni korkutuyor uzun zaman olsada daha büyük hata yapmamak için ayrılmalı mıyım bilmiyorum ağlamaktan helak oldum günlerdir erkek arkadasımada söyleyemiyorum üzülmesin diye konuşmalı mıyım onuda bilmiyorum çok farklı kültürlere sahibiz nasıl yaparız bilmiyorum ve dısarıdaki insanların gördüklerinde bana diyecekleri laflarda cabası ne kadar kapalılar sen onlarla nasıl yapacaksın gibi sözler ailede sadece ben açık olmuş olucam dayılarının eşleri falan normal kapalı yengeleri bana akıl verin 🥺🥺

Erkek arkadaşımın ailesi tesettürlü (çarşaflı) ayrılmalı mıyım?