Sen istedin de o mu istemeyecek işte kendinizi düşürün bu duruma bravo
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben bir şey yapmadım ki, biz daha yeniyiz bu konuyu ilk defa konuştuk ama erkek arkadaşım iyi birisi mutluyum hislerim var ona.. sadece icime sıkıntı girdi bu cumlelerden sonra
Arap erkeklerinde eril daha çok. Türk erkeklerinde çok azaldı eril erkek. Gormuyor musun etrafta. Ben geçen sosyal medyada gördüm bir çiçek almaya bile siz kadınlar ne yapacaksınız karşılığında diyorlar, artık herşeyde eşitlik diyerek hiç nezaket yapmamaya başladılar. Çoğu da böyle yani. E sorumluluk sahibi erkekler bile azaldı ya, o yüzden ırka bakmıyorum evlilige hazır olgun bir erkekse asiksam tamam
Öyle olmuyor knk işte Türk erkeklerini sevmeyebilirsin anlarim ama sirf eril diye arabta olmaz yani yarin öbür gün 92929 cocuk yaptirir sana üstüne bir karı daha alir Avrupaya git en azından
O iki cocugun ikiside kız olurda kiyamet kopar kendisi istemese ailesi baskı yapar arap kızım bunlar arap en max ne kadar gelismis olabilir valla kendin bilirsin knk basini yakarsin
Bak ırkçılık yapmak istemiyorum ama istisnalar kaideyi bozmaz. Onu daha yeni tanıyorsun. İyi biri olup olmadığından emin olmazsın. Ayrıca sadece ona degil hiç kimseye bu kadar erken güvenmemelisin. Ne yani onunla evlenip kumalarinla beraber mutlu mesut yaşamayı mı hayal ediyorsun? İnan bana daha iyilerine layıksın.
Tamamen güveniyorum demedim ki şu an için böyle dikkatliyim ve eğer yanıltırsa ayrılacağım. O kuma falan getirmez. O kadar da değil yani bu konuda asla yaniltmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen istedin de o mu istemeyecek işte kendinizi düşürün bu duruma bravo
Ben bir şey yapmadım ki, biz daha yeniyiz bu konuyu ilk defa konuştuk ama erkek arkadaşım iyi birisi mutluyum hislerim var ona.. sadece icime sıkıntı girdi bu cumlelerden sonra
Allah Allah sen arabı istiyorsun o mu Türkü istememe cüretine erişiyor
Arap anneleri öyle eski erkek arkadaşım da mısırlıydı onun annesi de sorun çıkardı beni duyduğu an
Yani hepsi değilse de bazısı öyle en azından o da bana denk geliyor allahim
Sen niye araplara bakiyorsun Türk kanı böyle soylara lazım değil
Arap erkeklerinde eril daha çok. Türk erkeklerinde çok azaldı eril erkek. Gormuyor musun etrafta. Ben geçen sosyal medyada gördüm bir çiçek almaya bile siz kadınlar ne yapacaksınız karşılığında diyorlar, artık herşeyde eşitlik diyerek hiç nezaket yapmamaya başladılar. Çoğu da böyle yani. E sorumluluk sahibi erkekler bile azaldı ya, o yüzden ırka bakmıyorum evlilige hazır olgun bir erkekse asiksam tamam
Öyle olmuyor knk işte Türk erkeklerini sevmeyebilirsin anlarim ama sirf eril diye arabta olmaz yani yarin öbür gün 92929 cocuk yaptirir sana üstüne bir karı daha alir
Avrupaya git en azından
O öyle değil her Arap öyle değil kız. Kendini gelistirmis birsuru Arap var cok gordum
İki çocuk istiyor sadece ikinci eş söz konusu olamaz
O iki cocugun ikiside kız olurda kiyamet kopar kendisi istemese ailesi baskı yapar arap kızım bunlar arap en max ne kadar gelismis olabilir valla kendin bilirsin knk basini yakarsin
allahın arabına bak ya 😂
Bula bula arap mi buldun 🤢
şu an çok yeniyiz. İlk defa konuştuk hatta bu konuları. Ama o çok iyi biri, hislerim var
De ki senin gibi iğ*renç ırkın haddine mi beni istememek?
Öyle deme yine de kendisi çok iyi 🥲 çok iyi Araplar da var hepsi cahil değil..🥹
Bak ırkçılık yapmak istemiyorum ama istisnalar kaideyi bozmaz. Onu daha yeni tanıyorsun. İyi biri olup olmadığından emin olmazsın. Ayrıca sadece ona degil hiç kimseye bu kadar erken güvenmemelisin. Ne yani onunla evlenip kumalarinla beraber mutlu mesut yaşamayı mı hayal ediyorsun? İnan bana daha iyilerine layıksın.
Tamamen güveniyorum demedim ki şu an için böyle dikkatliyim ve eğer yanıltırsa ayrılacağım. O kuma falan getirmez. O kadar da değil yani bu konuda asla yaniltmaz
Her Arap kuma almıyor. Bu çok nadir çok çok. Ve gelişmiş modern erkekler asla bunu düşünmez
Sorunum onla değilde şu an annesiyle onu çözsek hiçbir sorun kalmayacak
Bana pek samimi gelmedi. Yeni tanıştığı biri ile bu tarz evlilik konulari konuşulmaz. Arap ve modern öylemiymiş? İlginç. Neyse iyi günler
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!