2 yıldır sevgiliyiz, çok mutluyuz, bir sorunumuz yok. Ailesiyle tanıştım, evlenme teklifi ettim, kabul etti. Benim geçmiş ilişkim yok, onun 1 kişi vardı, biliyordum, söyledi. Sonra bir dürtü ile onun bilgisayarında silinmiş fotoları geri yükledim ve eski sevgilisiyle arabada fotoğraflarını gördüm. Onu arabayla gezdirip getirip götürüyormuş, öpüştüklerini fotoğraf da var. Bunları görünce ne yapacağımı bilemedim, aşırı üzüldüm açıkçası. Ayrılmalı mıyım, bana ait gibi gelmiyor artık.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey acayip normal, gururun kırılmış, miden bulanmış gibi hissetmen çok anlaşılır 😔 Ama şunu unutma: O kız seninle tanışmadan önce bir hayat yaşıyordu, seninle sevgiliyken olmamış bu şeyler.
Burada asıl soru şu: Onun şu anki halini, sana olan sevgisini, ilişkinizi biliyorsun, bunların hepsini bir araba fotoğrafına değişmek istiyor musun? Konuyu sakin bir dille açıp “bunları görünce çok üzüldüm, kendimi kötü hissettim” demen daha sağlıklı. İçine atarsan ilişkiyi içeriden kemirir.
Sence ona güvenin temelden sarsıldı mı, yoksa gururun mu incindi? Bunları ayırt edebilir misin? 💭