Eşimin benden önceki hayatını detayına kadar kurcalamam suç mu?

Açıkçası evleneli 1 yıl oldu. Ve şu an çok mutluyuz o hep evlenmeden önce nasılsa şimdide aynı, yani hep sevdiğini hissettiriyor benim sevdiğim herseyi seviyor gizli kapaklı hiç birsey yapmıyor namazında niyazında işten eve evden işe. benide çok kiskaniyor ama bunaltmayacak kıvamda. Bende onu kıskanıyorum hatta o haklı bile olsa benim üstüme titriyor. gizlimiz saklimiz yok. ama geçen telefonunda eski fotoğrafları geri getirme uygulamasına baktım bazı insanlar ile yazıldığı mesajları vardı sevgi cümleleri flan benim ile tanışmadan önce. Ne bileyim onları görünce çok moralim bozulmuştu. Uzun zamandır evlenmek istiyordu o diyordu zaten görücü usulü olmadığı için karşıma çıkmadığı için bende nereden olursa olsun tanışıp evlenmek istedim dedi. Yani bana evlenmeden önce demişti konuştuğum insanlar oldu diye ama şimdi böyle geçmişini görünce çok üzüldüm. Oda bunu farketti ama ben hastayım flan dedim yine inanmadı şu an bana diyor beni sevmiyor musun niye böyle moralin bozuldu , sizce evliliği mi bitirmek de haklı miyim yoksa vesvese mi. kesinlik ile akrabalarıma birsey diyemem çünkü güvenmiyorum kimseye
Eşimin benden önceki hayatını detayına kadar kurcalamam suç mu?