Ilk basta kabul etmiyecektin ama olan olmus bir de su var seni seviyor sana deger veriyor eger boyle olmasaydi seninle yatar kalkardi sonradan birakirdi kendin soyluyorsun zaten gecmise bakma artık aklına getirme eskileri ssnin icin iyi olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılsevgisi o kadar samimiydi ki çok fedakarlık yaptı benim için geçmişini bana anlattığında ona çoktan aşık olmuştum
En İyi Cevaplar
Seviyor seni işte geçmişe takılmamalısın. Geçmişe takılırsan eğer aranızdaki tüm sevgi samimiyet bitebilir. Eşin karıya kıza doymuştur bu saatten sonra senden başka kimseye bakmaz bence.
116 Yorumla
Soran+1 yıliçimi rahatlattı yorumun :) evet haklısın zaten ona buları söylemiyorum evlendik sonuçta
- +1 yıl
yazik sende anca kendini oyle kandir
- +1 yıl
icin icini yiyip bitiriyo
- +1 yıl
bu saaten baska kiza gitse ne olur
- +1 yıl
oncden yasamis zatennn
- +1 yıl
keske bari ogrenmeseydin temiz saf zannetseydin onh
Soran+1 yıl@ruhsuzhoncikmoncik78 ilişkimizin detayını bilmiyorsunki bir bilsen sana roman gibi anlatsam dersinki keşki bana aşık olsa böyle biri ama yok başka kıza gidemeyecek kadar bana aşık ama işte bilmeyene tuhaf geliyor beni korkutan sadece gelecek Allah kimsenin yoldan çıkmasına izin vermesin gelecekte kimin yoldan çıkmayacağı ne malum o yüzden canım büyük konuşma
- +1 yıl
buyuk konusmuyorummn sana haksizlik etmis senin temiz kiz oldugunu biliyodu niye o zaman seni kabul etti
- +1 yıl
bir cok iliski yasamis kizla evlenseydi
- +1 yıl
beni anlicaksin ilerde yazikk ya
Soran+1 yıl@ruhsuzhoncikmoncik78 çok yaşamışsın heralde benim ne yaşadığımı bilmeden yorum yapıyorsun ikizler burcu falan mısın sen?
- +1 yıl
hayir hic sevgilim olmadi karsiyim ama o sana haksizlik yapmisss
- +1 yıl
ben bunu kaldiramiyorum
- +1 yıl
yayyy burcuyum
Soran+1 yıl@ruhsuzhoncikmoncik78 ama söylediğim şey gençlikte olmuş damacana bulsa sevecek yaşta yaşamış bir erkekten bahsediyorum şehvet insanın imtihanıdır ve bundan geçememiş bunu yapmayan bir erlek söyle bana hadi yapmayan bir erkek buldun ilerisinin garantisi var mı yok peki bu ak pak temiz olan erkek benim eşim kadar adam mı? bilmeden yorum yapıyorsun
+1 yılgecmisini niye sorguluyosun birak kader iste hersey bu yuzden diyorum uzulcekseniz niye sorguluyosunuz ama sana haksizlik yapilmis sen kimseyle bisey yasamamasin seni terketmesi gerekiyodu temiz biriykenevlenmeliydin
034 Yorumla- +1 yıl
serefsiz bir erkek iste tovbe etmis mis zamaninda niye o zaman yapmis
- +1 yıl
iyyy sen bide bunu bilerek o kisiyle yatiyomusun hayla
- +1 yıl
nasilll bir seyiniz var anlamiyorum ki senle yatarken onceki kizlari dusunuyodur
- +1 yıl
yazikk canim sana uzuluyorum senin gibi saf temiz kizi kandirmisss
- +1 yıl
ama neyse artik bir kere olmus bu durumu lehine cevirebilirsinn
- +1 yıl
sana kizdiginda surekli yuzune vurrr
- +1 yıl
ben olsam oyle yapardimm cunku ya dusunsene sevdigin biri baskasiyla yatmisss onceden ne kadar igrenc bir durum yaaa
- +1 yıl
ve kendini soyle sustur hayir bisey olmadi o baskasiyla ystmadi diye dusunursen sorun ortadan kaldirir
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
daha ne diyimm bennn
- +1 yıl
ya da onceden hepsoyle evli dusunursen yinr ortadan sorun kalkar
Soran+1 yılya önceden bana bunları anlattı ama ben onunla evlenmeden birlikte olmadım evlenmeden önce de bana dediki ben bunları sana kıskandırmak için anlattım ben sürekli bu yalanları yüzünden ona vuruyordum ısırıyordum onu terkedttim kaç kere ama kapımda ağladı çevremdeki herkes bana olan aşkına özeniyor. diğer kızları sadece kullanmış eskort gibi kızlarmış yani ben ona sorunca çok büyük yeminler etti hayal etmediğini söyledi hem ben çirkin bir kız değilim ki aksine çok dikkat çekici ve güzelim niye hayal etme gereği duysunki
Soran+1 yılben aşırı kıskancım onun başkalarını düşünmesini kaldırmam valla s. çr m a. ğzna onun gerçekten
- +1 yıl
valla bu erkrkler boyledir yatakta memnun edemediler mi onceki kizlari siktiginiii hayal ederrr
- +1 yıl
ama ben diyim eger onceden onun onlarla evli oldugunu dusunursen sorun ortadan kalkar
- +1 yıl
basta sen hata yapmissin bence keske kabul etmeseydin seni kandirmis resmeb
- +1 yıl
ama su bir gercek ki kaderde ne varsa o olur yapcak bosey yokk
- +1 yıl
hic bir erkrge guvenmiyorum
Soran+1 yıldediğim gibi çok fedakarlık yaptı kimse kimseyi böyle sevemez herkesin imrendiği bir eş bir de bir sene bereber yaşadık toplu para almıştı hiç birbirimizden ayrılmadan bir sene yaşadık evlenmeden bana kötü bir muamele yapmadı biliyor musun hangi erkek dayanır sonra beni aldı ve annesine karşı çıkmayan adam çıktı ben de erkeklere güvenmezdim ama eşime güveniyorum şu an evet geçmişte yaptıkları şerefsizlikti ama o kadar iyi kalpli merhamaetli bir insandır ki bir kere daha yuazmıltım farklı bir soru insanlar inanamadı böyle bir erkek olduğuına beni bir nebze kandırdı evet bana ilk başta her şeyi anlattı kaldıramadım terkettim ama sıonra beni kaybetmemek için kandırdı bir de bir menzile gitmiş adıyamanda tövbe için onların aklına gelmemesi için falan 30 gün inzivada kalmış benden önce
- +1 yıl
yazikk sana bben sana uzuluyorum o serefsize degilll
- +1 yıl
temiz kizi sadrce temiz erkek hakeder
- +1 yıl
melekler ona lanet okuyo seni kandirdigi icin
- +1 yıl
kizim sen cok safsin ben senin yerinde olsam boyle bisey duycam agzina sicardim o erkegin
Soran+1 yılzamanında yapmayan erkek yok böyle saf temiz blulursan haber ver saf değilim aksine şüpheciyim yalan söylendiği zaman hemen anlarım sen çok bilmişsin lütfen yazma daha çok saçma konuşuyorsun ağzına sıçardım diyor ya benim kadar ağzına sıçabilir misin acaba. bir erkeğe vurduğun zaman bir yerini morartığın zaman bak bakıyım hangi erkek tepki vermez benim eşim tepki vermedi işte ilişkimize dil uzatma kötü yorum yapıyorsun sırf senin yüzünden öfkelenip ondan ayrılırrsam güzel giden bir evliliği yıktığın için melekler her gün sana lanet okur o
- +1 yıl
banane benim umrumda degil
- +1 yıl
git kocanla yasa o zaman
- +1 yıl
gercektem insanlar iyilik haketmiyo napiyosan yap
- +1 yıl
pehhh cokta umrumda
Soran+1 yıllan iyilik mi yapıyorsun saf aşk olan bir yuvayı yıkmak kötülüğün Allahı gelmiş eşime köpek diyor onun kadar insan mısın acaba
- +1 yıl
ben sen zamaninda birine kotu bisey yapmissin yoksa Allah sana boyle birini vermezdi kimin ahini aldin. kiz 😂😂😂
- +1 yıl
tam tutmus yani yazikkkk
- +1 yıl
ben olsam eve gelince hirsimi cikarana dover dover sonra napiyosan yap
- +1 yıl
ama demekki sen kendine yakistiriyosun yazik
Soran+1 yıl@ponicemonice56 ben ah alsaydım böyle güzel yürekli bir insan karşıma çıkmazdı siz de yapmamış kerhaneye gitmeyen bir adam bulursunuz da benim kocam kadar yüreği olamaz yaşayın ve görün ne kötü insanlarımıa aşırı cahilsiniz Allah sizin dilinizdenkorusun insanları
+1 yılGeçmişte kalmış fakat gündeme getirirsen yuvan bozulabilir ne kadar sus pus olsa da bir gün patlar bebeğin varmış daha ne olsun ki başka şeylerle oyalan ve bir nebze bunu unut
12 Yorumla
Soran+1 yılyorumun için teşekkür ederim inşallah unuturum
- +1 yıl
Rica ederim umarım canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
30'lu yaşlara kadar bakir olan erkekler bile var şu ülkede onların ne suçu var? Pişmanmış yalan dolan bunlar zevk alırken işine geliyordu ama 😒
17 Yorumla
Soran+1 yılbak bu yorum çok doğru akşama gelsin bundan bir kavga daha çıkar suratına da bir yumruk yer s. çarm bitaraflarına
- +1 yıl
ohhh dogru soyluyo cocuk
- +1 yıl
bak hadi ben yalan soypuyom bu erkek te mi yalan soyluyi
- +1 yıl
ben diyom yazikkk
- +1 yıl
ama bu kiz hayla diyo kocam soyle mocam soyle tabi sana boyun egcek cunkunu onunkimse boyle kabul etmicegini biliyo
- +1 yıl
Allah kimseyi boylenkor yapmasin ne diyimmm
+1 yılgeçmişe takılıp kalırsan geleceğini yaşayamazsın seni sevdiğini söylüyor zaten sana değer veriyor adam geçmişi silemez
142 Yorumla- +1 yıl
he o zaman seninde karin zamaninda baskalariyla sikisse kabul edermisin
- +1 yıl
@ruhsuzhoncikmoncik78 evet sen evlenirken bu şekilde kabul etmedin mi sıkıntıysa o zaman neden kabul ettin?
- +1 yıl
hayir ilk basta soylemese ben nerden biliyim baskalariyla sikisn yaptigini
- +1 yıl
burda kolay biseymis gibi kadina soylemeyin
- +1 yıl
o kadinin daha midesi hayatta kaldirmaz
- +1 yıl
@ruhsuzhoncikmoncik78 bir daha söyleyeyim adam eğer geçmişini yaşandı bitti artık sadece sen varsın diyorsa bitmiştir bu bu kadar basit bir şey söyleyip söylememesi önemli değil ayrıca bilip bilmemende sana bir şey katmaz senden öncesi çünkü
- +1 yıl
banane yasamasaydi ben mi yasa dedimmm
- +1 yıl
sikiss yasa yasa sonra temiz kiz iste
- +1 yıl
@ruhsuzhoncikmoncik78 tamam
- +1 yıl
o zaman kendi gibi bir kiz bulsaydi baskasiyla sikismis bir kiz bakim kaldirabiliyomuydh
- +1 yıl
@ruhsuzhoncikmoncik78 tamamda kabul etme o zaman neden bu kadar sıkıntı yapıyosun ki silah zoruyla ilişki yaşamıyorsun sonuçta anlatmazsa da öğrendikten sonra ayrıl çok mu zor hayatınızı kendiniz zorlaştırıyorsunuz bir insan seni sevmişse bitti arkasını kurcalayıp durmayın
- +1 yıl
sen ozaman baskasiyla sikimis kizi kabul edersinn
- +1 yıl
biraz insanlari kendi yerinize koyun herseyi kolaylastirmayin
- +1 yıl
ama bunu yapan kiznolsaydi erkekler neler derdi
- +1 yıl
ben kabul etmiyorumnn
- +1 yıl
kizi kandirmiss kopek
- +1 yıl
@ruhsuzhoncikmoncik78 zaten kabul edeceğimi söylemiştim ben yapmışsam eğer oda yapmış olabilir
Soran+1 yıl@ruhsuzhoncikmoncik78 duyması bile onu üzüyor
- +1 yıl
Eşini eleştiriyorsun ama ağzın çok bozuk. Yakışıyor mu s... miş demek felan? Ve eşine köpek diye hitap ediyorsun. O zaman adamın yüzüne karşı mutluluk rolü oynama.
- +1 yıl
kusura bakma sizin elinizi vicdaniniza koymuyosunuz kizi kendi yerinize koymuyosunuz size hersey o kadar kolay ki
Soran+1 yıl@redblackwoman yanlış kişiye cevap verdin ben eşime asla köpek demem kimseye de izin vermem lütfen hakaret etmeyin tövbe eden adam Allahın affettiğine laf söylemek günahkarlıktır ondan ayrılacağımı söylemiştim o akşam da pişmanlığı anlatmadı yaşadı
- +1 yıl
ben temiz bir kizin bunlari yasamasini hakketdigini dusunmyorum
- +1 yıl
Sürekli saldırıyorsun. Eşinle evli olan biz değiliz. Ne adamı tanıyoruz ne seni. Elini vicdanına koyacak olan sensin. Kabullenemiyorsan ayrıl.
- +1 yıl
o benim kocam degil soranin kocasi
- +1 yıl
Hatlar karıştı pardon :D elalemin kocasına neden saldırıyorsun
- +1 yıl
bak canim onun yerinde sende olabilirdin ya senin hic mi boyle sinirlenip uzulmuyosun Şu an varya ben cilditiyorum gunah kadini ya benim icim aciyooo kandirmasi nefret ediyorum ya nasil bunu yapabiliyo
- +1 yıl
sen olsaydin seninkinide aynisi yazardim
- +1 yıl
kusura bakmayin siz kiz covugusunuz sizin boyle serefsiz bir erkek yuzunden kandirilmayi haketmiyosunuz
- +1 yıl
Şu an kadina o kadar uzuldum ki
- +1 yıl
benim icim aciyo o adami boyle gebertmek istiyorum
Soran+1 yıl@ruhsuzhoncikmoncik78 bak hakaret etmeyi kes ve beni dinle dünya nüfusunun yarısından çoğu erkeği karısına evde hizmetçi muamelesi yapan erkeklerden ibaret sikişe gelince de horoz sikişi oldu bitti.2 saat boyunca sevişen çift olarak söylüyorum. mükemmel bir baba ki tüm gün boyunca bebeğiyle ilgilemen hatta hiç bir zaman yeter demeyen bir adam bulursan dişini kır ve cebindeki son parasını bir fakire verecek kadar merhametlisini bulursan bnece bu kafadan vazgeç
- +1 yıl
sonunda mantıklı bir cevap geldi teşekkürler sanırım tartışma bitecek artık
- +1 yıl
sen kusura bakma alan razi satan razi o zaman buraya gelip bos soru sorup yorum yapmicaksin
Soran+1 yıl@ruhsuzhoncikmoncik78 ya bodoslama gidiyorsun kınama kınadığını yaşamadan ölmazsin sanırım cahillik hat safhada. burda kendini afiş ettin yani sürekli 4 koldan saldırdın
- +1 yıl
@ruhsux kiz sen haklisin bosuna burda bu saf kizi savunma
Soran+1 yıl@ponicemonice56 aha bir cahil daha
- +1 yıl
kizim sen hata yapmissin
- +1 yıl
sana asik olucak erkek yine bulunurdu
- +1 yıl
ruhsuzponcik bana zamaninda bununla olmaz dedide kurtuldum nisani attim kafam rahat iyiki beni uyarmissdd
- +1 yıl
Allah ondan bin kere razi olsunnn
- +1 yıl
hatali bir evlilik yapmaktan kurtardi
- +1 yıl
erkek bir zaman sonra aldatiyo insallah sen evliyken aldatilmazsin salak yerinenkoyulmazsin
+1 yılGeçmişi seni ilgilendirmez. Sen bugünü ve geleceğisin. Hem eşini hem kendini yıpratırsın
17 Yorumla- +1 yıl
kizlar siz yapmsyin bari elinizi vicdaniniza koyunnn
- +1 yıl
ya temiz kizi kandirmiss
- +1 yıl
erkek serefsizzz
- +1 yıl
nasil mideniz kaldirorboyke bisryi ya
- +1 yıl
Ama artık evlisin. Evliliğin boyunca böyle kendi kendini mi yiyeceksin? Demek istediğim o.
- +1 yıl
o benim kocam degil ben bekarim soranin kocasi
Soran+1 yıl@ruhsuzhoncikmoncik78 göt şerefsiz sensin Allahım ya keşki açmasaydım konuyu
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakintili davraniyosun artik cocugunuz olmus niye gecmisi kurcaliyon? Bunu yasayan biri olarak pisman olup hep yuzune vurulmasinin ne kadar kotu bir his oldugunu biliyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılyüzüne 3 sene sonra ilk defa vurdum sonra konuyu kapattık ama ben içten içe korkuyorum ona belli etmiyorum çünkü biliyorum ki tövbe etti
Cevap sahibi+1 yılArtik gecmis bitmis sende unut evliliginizi ikinizede zehir etme
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTakılmışsın bile. Naparsan yap zihnindeki bu takıntıdan asla kurtulamayacaksın.
15 Yorumla
Soran+1 yılyapıcı olun kardeşim ya KÖTÜMSER KİŞİLER YORUM YAPMASIN
- +1 yıl
aynen abi sen haklisinn bu kiz saf sen bosver konusman ruhsuz kiz bunu savunmus sen savunmussun bu kiz koca meraklisi cikmis yazik
Soran+1 yıl@ponicemonice56 ben diyeceğimi sana dedim umarım Allaın izniyle öyle birine aşık olki kötü şeyler yapmış olsun bakalım napacaksın ben evlenmeden kimseye vermedim kkoca merakloısı değilim kocama aşığım o da bana kıskanç köpek
- +1 yıl
yav he he kemalim yapmaz
- +1 yıl
😂😂😂😂
Gecmis gevmiste kalmistir inaniyorsan yeni sayfa acip ileriye bakcn
127 Yorumla- +1 yıl
heee o zaman senin karinda baskalariyla zamaninda sikisse kabul edermisin
Soran+1 yılona inanıyorum beni seviyor
- +1 yıl
ben sogurdum valla bunu ogrensemmn
- +1 yıl
igrenx bence gecmisinizi ya onceden aciklayin yaa
- +1 yıl
hayir sen benim soruma cevap ver peki senin boyle zamaninda yasamis sevdigin biri olsa kabul edermiydin
- +1 yıl
burda kusura bakma adam kandirmis kizi bunu kolay bisey gibi uzerini ortmessiniz konuyu - +1 yıl
ben diyorumm burda kolay biseymis gibi gecmisi unut gelecege bak deme kadina
- +1 yıl
o zamann
- +1 yıl
kusura bakmasinn baskasiyla sikis yasamis onune gelenle sonra ben tovbe ettkm yok oyle benimm midem bulanirdi hayatta kaldiramazdin
Soran+1 yılbak ne kadar doğru söyledin. yani demek istediğim şu beni seviyor çok iyi bir baba merhametli geçmişinden dolayı pişman insanlar tarafından seviliyor. maaşını alır hepsini benim elime getirir evde her şeyle ilgilenir bana olan ilgisi zaten tartışılmaz insanlar imrenir benim korkum gelecekte patlak vermesi ve istediğim içimi rahatlatmanız.
Soran+1 yıltabiki ama böyle şeyler yaşamış insanların görüşünü almak istedim
- +1 yıl
ben kabul etmiyorummm
- +1 yıl
temiz bir kizin bunlsri yasamasina uzuluyorumm
- +1 yıl
haketmedigi bir kisiyle Şu an bir evlilik yapiyo malesef
Soran+1 yılevet anlatamadığım nokta da bu bilmiyor
Soran+1 yılöyle yani :)
+1 yılKanka takılma tabi adam tövbe etmiş belli ve senden saklamamış
16 Yorumla
Soran+1 yıltabi orası öyle de ilerde patlak veriir diye korkuyorum biraz
- +1 yıl
Sanmıyorum yeterki kendinden uzaklaştırma iğrenerek baktıkça onu dışarı itiyosun
Soran+1 yılhayır yıllar sonra ilk defa konu açıldı ve yine kapandı ben pna bir şey söylemeden buraya yazdım
- +1 yıl
Tamm ona bişey deme diğerleri aklına gelmiyodur içinde aşk olmayınca tadı olmuyosa dene mesela birlikte olunca ona hiç tepki vermesen sevişme esnasında yani git gel esnasında tepki vermesen zevk alamadım neyin var gibi durumlar yaşanır gençken sırf delik var içine girimde ne olursa olsun kafasındaydı
Soran+1 yılzaten söyledi kendisi de ben ilk defa sana aşık oldum annesi bile bizim evlenmemizi istemediği halde bana dediki sadece bir isim söyledi bana o da senin ki ve sadece beim lafımı bir kere çiğnemiştir o da senin için
- +1 yıl
Tamm işte korkma sen rahat ol :)
+1 yılGeçmiş geçmişte kaldı sen şimdiye bak takılırsan geçmişe sen zarar görürsün bak ne güzel herşeyi yapıyormuş seninle şükret dua et bence
120 Yorumla- +1 yıl
sende kabul edersin o zaman kizlar bari siz yapmayin ya kendinizi kucuk dusurmeyin
Soran+1 yıl@ruhsuzhoncikmoncik78 sen seni kandıran biriyle olacaksın bu anlaşıldı
- +1 yıl
yazikk kiz ruhsuz kiz bunu savunma yazikk zaten bu belasini bulmus koca meraklisi😀😂😂😂
- +1 yıl
ruhsuzkiz knk sen her zaman haklisin dogru soyluyosun iyiki senin dediklerini uygulamisim pisman degilim
- +1 yıl
bosver bu salak kiz kendi kandirsin
Soran+1 yıl@ponicemonice56 bak doğru konuş hakaretli konuştuğuna göre gerçekten cahilsin koca meraklısı mı bana mı dedin :D :D
Soran+1 yıl@ponicemonice56 cahillikten geçilmişyorsunuz
- +1 yıl
Kabul edip etme meselesi değil kızlar günümüzde temiz bir erkek kaldımı ki ya binde birdir oda rastgelebilirsen
- +1 yıl
bunu bir kiz yapsaydi erkekler ne derdi
- +1 yıl
yani salak olmayin kendinizi kucuk dusurmeyin
- +1 yıl
tepkinizi koyunnn
- +1 yıl
Böyle atıp tutmayla olmuyor maalesef tepki koymak hele evli ve çocukların olunca daha da zor oluyor
- +1 yıl
ne diyimmm Allah herseyin hayirlisini versin
- +1 yıl
olmus bir kere
- +1 yıl
ama ben olsam afedemem heralde
- +1 yıl
hani ben kendimi gectim arkasinda bir suru gozu yasli kiz birakmis
- +1 yıl
ben onu afetmem
- +1 yıl
bir kizin benim icin gozyasi cok onemli hic bir kadin aglamamali
- +1 yıl
haketmiyo hic bir kadin
Soran+1 yıl@ponicemonice56 ya eskoetlarla birlikte olmuş nasıl okuyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş gitmiş önemseme. artık evlenmişsin cocugun olmuş. bunları düşünmenin sadece sana zararı var.
ayrıca eşeğin aklına karpuz kabugu sokma110 Yorumla- +1 yıl
senin karin zamaninda baskalariyla sikisse kabul edermiydin
- +1 yıl
@ruhsuzhoncikmoncik78 ben en basında evlenmezdim. , iş işten geçmiş artık evlenmiş napsın
- +1 yıl
bak sende kabul etmezdin yani biraz basit biseymis gibi kolaylastirmayin gelecege bakndemeyin
- +1 yıl
bunu bir kiz yapmis olsaydi erkekler simdi neler derdi
- +1 yıl
@ruhsuzhoncikmoncik78 tamam da kadın yuvasını mı yıksın?
- +1 yıl
gerekirse bosansin
- +1 yıl
temiz erkek bulsun
- +1 yıl
bir koca gider bir koca gelir
- +1 yıl
ben kabul etmiyorum kiza haksizlik yapilmis
- +1 yıl
@ruhsuzhoncikmoncik78 tamam kanka sen öyle yaparsın
+1 yılgeçmişindeolanları gz önünde bulandurma senden sonrası önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların genlerinde var galiba hanımefendi elindekinin kıymetini bilip kanaat getirmemek.
01 Yorumla
Soran+1 yılkıymetini bilmemek benim yaptığım değil ben sadece geçmişte bu kadar kadınla ve travestiyle yatabilen bir insanın ruh hali beni korkutuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılResmen Allah'tan belanı istiyorsun adam zaten yapmıyor sen suçlar gibi konuşmalar ben olsam gözün önünde yapardım pis kadın
04 Yorumla
Soran+1 yılcanım o adamı övdüm diye mi pis kadın oldum
- +1 yıl
Geçmişi kurcalamak yersiz
Soran+1 yılgeçmiş gelecğe yön vermez mi insan geçmişinde bir şeyler yaşamış ama bu travestiyle yatacak kadarsa sen sorun aramaz mısın
- +1 yıl
Yön vermez ancak ders çıkarılır bence tro konusunda bişey diyemem belki o anda o denk geldi
+1 yılGecmis coptur kopekler gezer. geleceginizin mutlu huzurlu olmasi icin gecmisi bowern
14 Yorumla- +1 yıl
peki bisey dicem sen kabul edermisin baskasiyla sikismis erkegi
- +1 yıl
kiza burda kolaymis gibi bisey anlatmayin Allah askina
- +1 yıl
resmen kizi kandirmis kopek
- +1 yıl
azcik kizin yerine koyun kendinizi vicdaninizi el veriyosa tamam diycem baska bisey demiyotim
geçmiş geçmişte kaldı
önemli olan şu an nasıl127 Yorumla- +1 yıl
he sen o zaman baskasiyla sikismis kadini kabul etceksin yani
- +1 yıl
aa tabi canim ne olmuss
- +1 yıl
artik bundan sonrada ben girerim dersjn
- +1 yıl
ya ne kadar igrencsiniz ya
- +1 yıl
o zaman sen baska kizla yatmis kadini kolaylikla kabul edersin sorun yok
- +1 yıl
eee o zamann kiza burda kolay biseymis gibi anlatma
- +1 yıl
hani sen kabul ederdin
- +1 yıl
o zaman sen bosuna burda bos konusmicaksun
- +1 yıl
kusura bakmayin ben burda elimi vicdanima koydum soyledim o temiz kiza bunlari yasatmasina hakki yok
Soran+1 yıl@ruhsuzhoncikmoncik78 okusana yazdıklarımı iblis gibi vesvese veriyor sanki günaha giriyorsun yazdıklarıma bakmıyor
- +1 yıl
kiz burda seni savunuyo bide kiza iblis demissin sen hakediyosunnn
- +1 yıl
senide kullanmaya devam etsin yarin bir gun gotunr tekmeyi basinva ben gorcem seni
- +1 yıl
ruhsuzhoncikponcik sen bu kizin dedigine bakma bosverrr bu hakketmis
- +1 yıl
baskasiyla yapmis adami kabul etmis bosver kiz gul geccc 😂😂😂
- +1 yıl
kendi kendini yiyip bitirsib yazikkk
- +1 yıl
boyle kadinlar herseyi hakediyo
- +1 yıl
bunlari korumicaksinda
Soran+1 yıl@ponicemonice56 gerçekten anlam veremiyorum size niye benim götüme tekme bassın beni kullanmışmış mal mısınız ya evliyiz biz yuva kurmuş adam vesveseyi iblis verir o yüzden öyle dedim kimin ne hakedeceğini Allah bilir ha 10 yaş büyük benden ayrılırsak bile ki Allah korusun onu seviyorum ama bu kadar canım insan olduğunu bildiğim için bir daha evlenmem. o kız cahil sen ondan cahil bizi sevgili sanıyorsun heralde
Soran+1 yıl@ponicemonice56 Allahım inşallah sana da aynı şeyi yaşatır bak bunu içten ediyorum hatta sana hiç söylemez de bu haklı bedduasıdır ayrıca yetim bakalım o zaman napıcaksın ayrıca kınadığınız şey başınıza er ya da geç gelecek ve o geldiği zaman benim eşim kadar adam gibi adam da çıkmayacak karşınıza napmış yatmış lan dua edin de karşınıza çıkan adam köpekle yatmamış olsn bu devirde haketmiş diyor ya mal sen kimsin
- +1 yıl
haketmisin kizim burda kiz seni savunuyo sen ne diyosunn
- +1 yıl
pehh insanlara kotuluk yapcaksin yaricakk
- +1 yıl
sen kendini ye bitir 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
hayla kemalim yapmaz de
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. takma bence tövbe etmiş daha
10 Yorumlaya salak salak olma gördüğün neyse odur
05 Yorumla
Soran+1 yılgördüğün neyse odur diyosan çok kandırılırsın sen kimsin bana salak diyorsun yoruma bak ayrıca ilerde her önüne gelenle yatmış b, r kız arkadaşın olursa bak bakıyım salak salak olmak mı yoksa neymiş görürsün
Soran+1 yılevet çok dığru bir söz biliyorum bu sözü ve geçmişte işlenilen günah affedildiyse karıştırmak çok daha büyük günahtır ben sadece gelecekte bir şey olur mu diye korkuyorum
- +1 yıl
eşin resmen Şu an senin bakıcın.. Adam yemek yapiyor evi temizliyor. çalışıyor ediyor. sevmeyen biri bunları yapmaz. asıl senin bu düşüncelerden kurtulup evi toparlaman ona sarilman beraber ani yasaman gerek. sen hala gelmiş burada ilerde yapar mı? eğer aradaki güven biterse sevgi biter sevgi biterse saygıda biter. o zaman herşeyi bekle.
Soran+1 yılvalla yazdığıma pişman oldum cahilin biri bodoslama gidiyor ben böyle şeyler yaşamış erkekleren görüş almak için yazdım yoksa eşime güveniyorum geleceğe güvenmedim çünkü insan ne oldum değil ne olacağım demeli. evet ilk bir senne evden hiç birşey yapamadım ama evlendikten sonra zaten çalışmaya başladı ama hşç bırakmadı değişmedi
+1 yılhayır takılma
124 Yorumla- +1 yıl
o zaman senin karin baskasiyla zamaninda sikismisse kabul edersinnn
- +1 yıl
sorun yok zaten canim ne olmus
- +1 yıl
bir yirmi 30 kisi girmis aman karimdan onemli tabi tabi canim bisey olmaz peh
- +1 yıl
@ruhsuzhoncikmoncik78 insan sevdiğini kerrraneden cıkartıyor
yok öyle üç kuruşa beş köfte canım cennette s*i*k*i*m a*m*cıkta olmuyor her zaman - +1 yıl
he o zaman sen kabul edersin soru yoj
- +1 yıl
@ruhsuzhoncikmoncik78 gerekirse ederim bu duruma sende düşebilirisin bende basına gelicek var dikat et ;)
- +1 yıl
kusura bakma
- +1 yıl
ben kabul etmem cunku burda kizi kandirmis
- +1 yıl
senin basins gelirrr
- +1 yıl
zamaninda biliyodu niye kizi kandirdi
- +1 yıl
gitseydi baska erkekle yatmis kizi bulsaydi
- +1 yıl
hadi canim😞😉😉😉
- +1 yıl
ayrica burda bunu bir kiz yazsaydi erkekler ne derdi acaba
- +1 yıl
kusura bakma ben boyle seyleri sinirleniyorum
- +1 yıl
adamm serefsizin onde gideni
- +1 yıl
belliki sende baskssiyla aska fiske yapmusin ki adami savunuyosun
- +1 yıl
@ruhsuzhoncikmoncik78 yanlıs konusuyorsun ozaman evlenmesin ozaman bunu yapan kızda evlenmesin gitsin biri kardeşim biri fahişe olsun istediğin bumu yani
- +1 yıl
kardeşim değil p*e*z*e*v*e*ng
- +1 yıl
ben kizi kandirmssini kabul etmiyorum kusur bakma
- +1 yıl
ve siz burda boyle konusuyosunuz elinizi vicdaniniza koymuyosunuz
- +1 yıl
o kiz bunlari haketmiyodu
- +1 yıl
ama sorun sen ayni seyleri yasaydin
- +1 yıl
@ruhsuzhoncikmoncik78 basta söyleyip de sonra yalan demek bana süpheli gelir kıza söylemiş basta üzülmesin diye yalan demiş sonra kuş beyinlinin biri bile olsa ilk anlatısından sonra ikincisine yalan demeye inanmaz bana gelince yapmadım savunmaya gelincede savunmuyorum geçmişteyken onunla evleneceğini kimse bilemez bu yuzden de yuvayı dagıtmak mantıksız küçük kardeşim sen yediremessin ben de yediremem ama basta anlatıldıgın da kusura bakma diyebiliridi sonucta demi ama
Soran+1 yılya eşim ağlayarak anlattı terkettin beni korktum dedi hatta damacanayla birlikte olmak gibi olduğunu söyledi sevişme falan değil eskort gibi kızlarla oldu bittiye getirmiş. benim şüphe ettiğim nokta gelecekte bir şey çıkar mı
+1 yılTakılma mutsuz olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolog la görüş
03 Yorumla
Soran+1 yıldüşünmüyor değilim
Cevap sahibi+1 yılBöyle yapacaksan git görüş
Ayrıca bunu illa burcum böyle deyip bir kenara koyma
Başta zaten anlatmış zaten biliyormussun sonradan doğru değil falan demesini geç cunku en başta bildiğin halde konusmussun devam etmissin
Başta bir sorun yok şimdi sorun olmuş madem öyle baştan yolunu cizecektin
Soran+1 yılöğrendikten sonra terkettiğimi söyledim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen yaşamadın mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşamadığım için de bilmiyorum evlendikten sonra aklına gelir mi gelmez mi
+1 yılTakilmlmasilisn
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah takılmam
Gizli Üye(30-35)+1 yılSallla ya adam olmaz
010 Yorumla
Soran+1 yılbir sene aynı evde yaşadığın bir kıza el sürer misin onu çıplak gördüğünde falan?
Cevap sahibi+1 yılEğer seviyosam onun razı olacağı günü bekerim sürmem
Soran+1 yılyok ben razı oldum işte istedim onu o ise sen benim helal, m olacaksın ben ilk defa sana aşık oldum dedi ve evlenicez dedi ysni demek istediğim eşimin yanında kimse adamlıktan bahsetmesin geçmişini söyledim ama şu an beni seviyor ve tövbeli sadece bunu yaşayan erkeklerden ne hissettikleri halkkında görüş almak istedim
Cevap sahibi+1 yılTravesti ile yatmış birde adamlıktanmı bahsediyon senin anlayışını
- +1 yıl
bende sabahtan beri bunu anlatmaya calisiyom nerde @gorus sahibi
Cevap sahibi+1 yıl@ponicemonice56 ya işte akıl olmayınca elden ne gelir
- +1 yıl
kesinlikle
- +1 yıl
ama emin aynisini kadin yapsada sikisseydi
- +1 yıl
nah seni kabul elderdi malllar cokkk
Cevap sahibi+1 yıl@ponicemonice56 yani bide karekter sayıyo 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!