Eşimin geçmişine takılmalı mıyım?

merhaba, ben yengeç burcuyum ve geçmişe takılma özelliğini fazlasıyla taşıyorum. eşim benimle ilk tanıştığında aşık olduk ve bana hayatında ne yaşadıysa anlattı. çok takıldığım için de sonradan inkar etti.3 yıl sonra tekrar yakın bir arkadaşından duyunca sordum ve bana söyledi evet hepsi gerçekti sen üzülme diye yalan olduğunu söyledim. o kadar çok kadınla ilişki ysşamışki. ama bana çok değer veriyor. benim için şehrini değiştirdi peşimden çok koştu ailelerimiz istemedi mücadele ettik çok seviyoruz hala da. benim elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyor. bebeğimiz de oldu ona bazen günlerce bakıyor. sürekli beni sevdiğini söylüyor. beni çok beğeniyor ve diyor dünyadaki her şey den güzelsin falan. bazen korkuyorum daha önceki kişiler aklına gelir diye. hatta o akşam sordum hiç aklına geldi mi biz birlikte olurken kızının üstüne yemin etti. hatta ona iğrenerek baktığım için ağladı her önüne gelenle birlikte olmuş travestiyle bile... sonra tövbe etmiş pişman olmuş bir kaç ay sonra da bana aşık olmuş. zaten hayatında eskiye dair pek iz yok hiç kimseye bakmaz tv de bile açık bir kadın çıkınca kafasını çevirir. ama taktım nolur yardımcı olun
Güncellemeler
+1 yıl
merhaba yapıcı yorumlar yapın lütfen, ben normal düz bir adamı kabul eder miyim. beni sevdiğine inandım hislerim kuvvetlidir, ha değilse bile lafta seven bir insan değil sevgşisini her şeyiyle belli etti. ben 1 senelik hayatımızda temizlik yapmayı seven biri değilim hele yemek yapmaktan nefret ederim kendimle ilgilenirim kitap okurum falan yemeği sürekli o yaptı ben çok nadir yaptım temizliği o yaptı bütün her şeyimizi paylaştık daha sonra bana hiç cinsel anlamda özelime dokunmadı
Güncellemeler
+1 yıl
sadece ön sevişme o kadar. ha dersiniz ki gizli başkasıyla yaptı geçebilir aklınızdan ama hiç ayrılmadık hiç afedersiniz tuvalete bile beraber gittik. annesi istememesine rağmen benim de ev işine düşkün olmadığımı bilmesine rağmen tüm hepsini yoksaydı beni aldı ve getirdi. evlendik evlendikten sonra değişen erkekler vardr ya bir gram değişmedi hatta bana her gün beni sevdiğini söyler
Eşimin geçmişine takılmalı mıyım?