Eşimin geçmişini öğrendim ne yapmalıyım?

Eşimle 5 yıllık evliyiz 2 tanede çocuğumuz var. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik ben erkek olmama rağmen eşimden önce kimseyle birlikte olmadım elime çok fırsatta geçti ama yapmadım. Eşimin ilki ben değilim benden önce bir hata yaptığını anlattı bana sevgiliyken bende hatasını kabul ettim pişman olmuş dedim affettim evlendik.
Evlenmeden önce eşime başka kimse oldu mu dediğimde hayır dedi sadece bir hatam oldu dedi ama dün ben ısrar edince herşeyi anlattı benden önce 1 değil 6 kişi olmuş hayatında kimileriyle lisede kimileriyle üniversitede ilişkiye girmiş neden yaptın dediğimde salaklık yaptım çok pişmanım dedi bana niye anlatmadın dediğimde terkedersin diye korktum dedi evet haklıydı 1 e hata derdim ama devamını yaşayan biri çocuklarımın annesi olmamalıydı.
Gecelerce yalnızken ağladım geçmişte yaşadıklarım için çok pişmanım dedi içimde hep sana karşı bir kırıklık vardı dedi ama bana dün anlatınca artık evlendik evleneli ilk defa rahat uyucam en azından sana anlattığım için dedi ama ömür boyu yaptıklarımın pişmanlığı yakamı asla bırakmayacak keşke geçmişe dönebilsem diyor.
Ben bu 5 senelik evliliğimizde arasıra önce başkası oldu mu dediğimde hep kaçamak cevap verdiği için zaten şüpheye düştüm ve bende onu aldattım bunu ona söylediğimde benim yaptığımın çok kötü bişey olduğunu kendininkilerin önceden yaşanmış hata olduğunu söylüyor ve bunu kabullenemiyor bana senelerce yalan söylediğini şimdiden unuttu bile ben asla onu aldatmak istemedim ama içimi kemiren güvensizlik beni buna itti şimdide herşeyi öğrendim eşim yaşamış olduğum olaydan dolayı boşanmak istiyor ama benide hala çok seviyormuş bende onu seviyorum ama ilerde beni aldatırsan tekrar üzülürüm ve herşey biter dedi ne yapmam gerek inanın kafam çok karışık
Eşimin geçmişini öğrendim ne yapmalıyım?