Eşimin geçmişi kafamı kurcalıyor sizce ne yapmalıyım?

2 senedir evliyiz ve 4 senelik bir birlikteliğimiz var. Birbirimize karşı hep açık olduk ve bilmemiz gereken ne var ise anlattık. İlkokul arkadaşı olduğumuz için güvene dayalı bir ilişkimiz var. Eşimin daha önceki çapkınlıklarını bildiğim için doğal olarak geçmişi beni ilgilendirmez deyip fazla kafama takmadım fakat yeni anlattığı bir olay beni etkiledi. Evli bir komşusu ile ilişkisi olduğunu ve 1 aya yakın sürdürdüklerini söyledi maddi manevi yönden çıkar ilişkisi yönüyle bahsetti bu tecrübesinden. İlişkimiz başlamadan 2 sene evvel olmuş bu. Ve ilişkimizin başlarında 7 ay kadar okul sebebiyle şehir dışındaydı tam bir sevgili süreci yaşamadık geldi yüzüklerimiz takıldı. Ben kendi halimde muhafazakar biriyim ve kendimi eşime sakladım her zaman. Fakat eşimin " ben şehir dışındayken sen olmasan görüşürdüm " demesi öyle biriyle yan yana getirmesi bile canımı fazlasıyla sıktı. Şu an hamileyim doğumum yakın ve eşiminin bu yönünü bilmiyordum. Sürekli kafamda anlattıkları dönüyor ve soğuduğumu hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Eşimin geçmişi kafamı kurcalıyor sizce ne yapmalıyım?