Eşimin yeni öğrendiğim geçmişi?

Aslında umrumda değil şüphe ya içimde bi kenarda duruyor arada bir beynimin içini yiyor çok büyük bir şey değil ama yakınlarıma anlatıp eşimi düşürmek istemiyorum bu yüzden sizlerle sıkıntımı paylaşıp düşüncelerinizi alıp ferahlamak istiyorum eşim27 ben25 yaşındayım 2020de tanıştık ben çok kıskancım eşim çok yakışıklı olduğu için değil onu çok sevdiğim için paylaşmayı sevmediğim için bence oda olduğu kadar rahat birisi çok açık bi kıyafet ya da yabancı bi erkekle görüşmem konuşmam dışında kıskanmaz ama çok seviyor beni bunu biliyorum hoş bende bu iki sebebide asla yapmadım yapmıyorumda ama kendisinin benden önce kendinden bi kaç yaş büyük bi kadınla birlikteliği olmuş (bu arada benimde sevgilim oldu daha önce ama eşim hayatımdayken yan gözle bile bakmadım kimseye) sevgililermiydi bilmiyorum ama yatak ilişkisi olmuş her neyse biz sevgiliyken kadın eşimi görüntülü aramış 2021 de eşim asker o tarihte görevdeydi hatta ailelerimizi yeni tanıştırmıştık ozaman 7 dk konuşmuşlar eşimin söylediği beni arama ben nişanlanacağım evleneceğim gibi kelimeler ama inanmıyorum o kadar dakika sadece bunu konuşmuş olamazsın diyorum ama yinede susuyorum şu an 8aylık evliyiz ve ben bunu iki gün önce öğreniyorum çıldırdım içim içimi yedi aklıma ona nasıl dokundu benleyken onu hayal ediyormu düşünüyor mu ya da kadın hala arar mı ararsa haberim olmazsa eşim gaflete düşüp yönelirse bi kaç ay sonra yine göreve gidecek yine aynısı olursa gibi düşüncelerden kendimi alıkoyamıyorum yardım edin benim aklım şu an bana yetmiyor kadının numarası bende var eşimden kaydedip baktığımda profil gözüküyor benden gözükmüyor eşimin numarası onda hala kayıtlı haftasonu yeni numara alıcaz ama eşimin numarasının o kadında hala olması bile beni çok rahatsız ediyor ne amaçla duruyor hala silmemiş aklındaki ne

Eşimin yeni öğrendiğim geçmişi?