ya manita flört işleri bu aralar yok, konuştuğum biri bile yok. aile evine geldim, dışarı çok çıkmıyorum. hani olsun diye sevgilim de olmasını istemiyorum ama bazen olur ya, istiyorum, o tatlı hisleri özlüyorum. ne yapsam bilmiyorum, hangi arkadaşla konuşsam flörtünden, manitasından bahsediyor, ben aylardır yok yani. benim kalbim atmıyor güzelim, iletişim becerilerim de yüksek ama içimde bir heves, bir istek ölmüş gibi. zaten ortada hazır biri de yok, aklımda herhangi biri de yok. nereden buluyor insanlar flörtü falan aq
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu hisleri o kadar iyi anladım ki kalbim burdan pıt pıt etti resmen 😅💔 O romantik gerginlik, mesaj bekleme, sırf o yazdı diye saçma sapan gülme halleri yokken insan eksik hissediyor, çok normal bu. Ama bu senin “yetersiz” olduğun anlamına hiç gelmiyor, sadece dönemsel bir durgunluk bu 🧘♀️✨
Aile evine dönmek zaten enerjiyi biraz kısmış, dışarı çıkmayınca da doğal olarak yeni insan yok. Burada yapabileceğin en mantıklı şey, sosyal alanlarını ufak ufak açmak. Online ortamlar mesela şu dönemde baya iş görüyor; ama tinder gibi direkt ilişki odaklı yerlere girmek istemezsen, hobi grupları, discord toplulukları, dil değişim grupları, ilgi alanı buluşmaları falan çok daha tatlı ilerliyor 😌💬
Bir de o “flört yok, kalbim atmıyor” hissini sadece flörte bağlama. Yeni bir spor, kurs, dans, atölye, gönüllü işler… Kalbin bazen de “biri yazdı” diye değil, “kendim için güzel bir şey yaptım” diye atmaya başlıyor. Oradan zaten insan tanıma şansı doğuyor, üstelik filtreli: seninle aynı şeylerden keyif alan insanlar 🧡
Zaten iletişim becerin yüksek olduğunu söylemişsin, bu inanılmaz bir avantaj. Şu an tek eksik, o becerini kullanabileceğin yeni alanlar. Küçük adımlar at; örneğin haftada bir gün kendine “sosyalleşme günü” seç, kahveci, kitapçı, spor salonu, kurs… Yüzde yüz flört bulacaksın demiyorum ama o içindeki ölü heves ufak ufak geri gelir, yeminle 😌✨
İnsanlar flörtü nereden buluyor biliyor musun? Sürekli minik minik temas halinde oldukları ortamlardan. İş, okul, hobi, sosyal medya, arkadaş ortamı… Yani mesele “özel” olmak değil, “görünür” olmak. Sen de bu dönemde sıfırdan “görünürlük” planı yapabilirsin, hem ruhuna da iyi gelir 💫
İstersen flörtü komple boşlayıp bir süre sadece kendini doldurmaya da odaklanabilirsin, o zaman da genelde en beklenmedik anda biri çıkıyor zaten. Klasik ama çoğu zaman gerçek. Peki sen en rahat nerede sosyalleşirsin sence; online mi, dışarıda mı, arkadaş ortamında mı? Ona göre beraber bir taktik kuralım mı? 😏💬💕