Ne tükürüyorsun arkadaşım sabah sabah :D Hayır, zaten bu flört işleri oldukça yorucu ve sıkıcı işler. Ben bir tanesi ile zor uğraşırken başka bir ile de ekstra uğraşamam.
Asla yapmayacağım şeyler, ben ilişkimi sonlandırmayı bırak, kalbimde biri varken dahi başka birine göz ucuyla bakmıyorum. Bence bunu yapanlar da varsa karaktersizdir.
Simdi herkes çok namuslu gibi hayır asla vs dicek te o zaman bunları yapan kim KS nin bu konuda maşallahı var hepsi çok edepli ya 😂😂😂😂bunu yapmam asla ha yapılacak bir şey de değil biriyle olmak istersem iliski icerisinde oldugum kişiyi bırakırdım ya da belli ederdim ama yapımda yok ikili oynayamam minnak yüreğimde iki kişiye yer yok impossible yani imkansız 🦋🦋🦋💛💛
Hacı erkekler ilişkiyi sonlandirmiyor ki hep yoğunum ayağına bir sürü kızı cepte tutuyorlar kusura bakmasınlar da bizde boş durmuyoruz birini bulunca bu donuyo bende diyorum ooooo seni mi bekliycem hayatımda biri var sen bildiğin gibi devam et etik olanını görmedim ama ben etik olanını yapıyorum ve bildiriyorum
Hayır, ilişki bittikten sonra bile bir süre kafa dinlemek isterim. Arkadaşlarım ile iletişimim devam eder bu ayrı konu ama bir seviyenin dışına çıkmamak taraftarıyım. Keyifli günler.
Hayır tabii ki bu kadar meraklı değilim meraklı olan ilişki bitmeye hazırken bile kendini o moda sokar Ve ertesi gün ilişkisini yaşar Ozaman ne diyoruz mutluluklar.
Açık konusmak gerekirse ciddi bi ilişkiyse yapmam. Ama ciddi değilse ve partnerimden istediklerimi alamıyorsam istediklerimi alicak birini bulmaya çalışırım. sexting yaparım