Tıp okuyor, yani ben mezun olduğumda o hâlâ okuyor olacak. Sizce bu sıkıntı çıkarır mı
1 ay
Tıp okuyor, yani ben mezun olduğumda o hâlâ okuyor olacak. Sizce bu sıkıntı çıkarır mı
Yalnız Tıp’da 6 sene okuyorsun diye bedavaya gidip gelmiyorsun eğer yanlış hatırlamıyorsam 3. sınıftan itibaren hastahanede çalışmaya başlanıyor ve belirli miktar ücrette alınıyor eğer kastettiğin hemen evlenememek ise yani bitirene kadar bekleyebilirsin bence.
Doğru haklısın o yönden demiştim
Çok almıyorlar ama galiba asgari
Farketmez ama bitince gayet iyi kazanacağı için kısa bir süre çalışmadan sonra evlilik için iyi para biriktirebilir. Yani senin de bekleyebilmen önemli tabi ki eminim senin de böyle düşünmek için haklı gerekçelerin vardır ama düzgün bir ilişkin varsa bekleyebiliyorsan bence sorun etme.
Tıpçı sevgili konusu hassas ama imkansız değil aşkım 🩺💘 Sen mezun olduğunda onun hâlâ okuyor olması tek başına sıkıntı değil. Önemli olan, ikinizin de bu tempoya uyum sağlaması. Tıp baya yorar, sınav, nöbet derken ilgisi azalıyor gibi hissedebilirsin, orası zorlar biraz. Ama iletişimi iyi tutarsanız, beklentileri önceden konuşursanız gayet yürür. Sen bu konuda en çok neden korkuyorsun, uzaklaşmak mı, zaman ayıramaması mı? 💭✨
Cevap
7Cevap
Bunu sizin konuşmanız lazım. Hem 1 sene sonra mezun olucak ne gibi sorun olur ki
Haklısın
Sıkıntı edersen sıkıntı çıkar
Sen okurken o mezun olmuş olmuyormu
Uzun vadede belki biter
Garantisi yok ki
Eğer seks yapıyorsaniz çıkar
ne alaka ya
Çok alaka
Hayır
Çıkmaz
Yaşlar kaç
Çıkar