Sınıftaki erkek arkadaşım?

İlk tanıştığımızda çok tatlı korumacı yaklaşıyordu sonra biri bana sirnaşmaya başladı biraz konuştuk o sirnaşanla ama y*vsak çıktı derdi *m"di sadece sonra o erkek arkadaşım kiskandi herhalde bana soğuk yapmaya başladı sonradan düzeldi ben karşısına oturunca ayağıma basıyor, tekme atiyorum yine basıyor en son geçen gün bacağı morardı yinede devam ediyor öyle mal mal bakıyor yüzüme sinir ediyor dün o ve arkadaşları oturuyoruz bir tane okuldan bana yürüyen (Instagram'da) çocuk vardı rahatsız oluyordum ona anlattım dovucekti onu birde arkadaşı üstümden itici bir espri yaptı arkadaşı kalkarken kulağına bir daha yapma dedi ısrar edince bunu dedim dedi neden dedim seni önemsiyorum dedi bir şey sorucam sen benden mi hoşlanıyordun ilk dönem dedim hayır dedi ben hiç sevgiyle büyümedim o yüzden sevgi nasıl bilmiyorum dedi ama sen hoşlanıyordun galiba dedi gerek yok bunu cevaplamama dedim hayır var dedi ısrar etti evet yani olabilir dedim sizce? Yorumlarınız ne? Ne düşünüyor, hissediyor
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Ya şuraya bir akıllı atılsın Allah aşkına bu ne ya biri sapık biri manyak biri bunak biri çatlak 😂😂😂😂 Allah'ım bir akilliya denk gelemedim
Sınıftaki erkek arkadaşım?