Ever gerçekten 29 oldum ve artık ciddi yalansız çıkarsız sevmek sevilmek istiyorum zor mu sevilecek insanı bulmak?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Hep mi böyleydin?
Hayie sevgilim oldu sevende oldu ama sonu hep kötü bitti ya aldattı ya yalanını yakaladım vs derken yani ilerisi olmadi ciddi anlamda çıkarsız insani bulmak zor galiba
Anladım zor tabi anlıyorum sabır insanları tanımaktan kaçınma ama temkinli olmak zorundasn
Ya simdi hep karsi taraf kotu diyemem bu yalan olur her insanın bir sorunu olur ama benim tahammülüm yalana asla yok bu ne olursa olsun ufacık yalan duysam gerisini bırakıyorum yoksa cok asik olan kiz vardi hatta saka gelecek evlendi çocuğuna benim adımı koymuş akli hala bende ama mesela o bana bir konuda yalan soylemisti vs ümidi yitirdim ona karşı
Saçma kızlara şans vermissn evde oturan ev kızlarına bakmayı dene veya çok açık giyinmeyen erkek kankasi olmayan direkli cafelerde kahve story atmayan biraz analiz yapın lütfen
Nası değil oturan sadece ev kızı olana mi bakalim ama o da belli olmuyor ki soyle diyeyim bu devirde kimin ne çıkacağını insan tahmin edemiyor
Erkek kankanı olmamalı bencede 😀 cafelerde story konusunu bilemem insallah baska onerin peki var mi?
Mümkünse ailesi ile yaşasın bilmiyorum ben öyle yetiştim 27 yaşındayım hala ailem ile yaşar aile korkusu ile yetisiyorm babamdan habersiz zerre bisi yapmam mesela bu tarz bak dediğin gbi kimin nasıl çıkacağı belli olmuyo gerçekten devir bozuk
Aile ile yaşamak güzel aile korkusu da güzel birsey ama bunu artik cogu kiz kotu zannediyor ailesi evladına kotuluk istemez (kotu olanları saymazsak) dışarıdan zarar görsün istemez vs ne guzel ailene bagli kızsın
Peki hic sevgilin olmadı mi senin resimdeki sen misin
Evet var ve evet benim
Him cok acik kiz seçme dedin mesela giyim olarak yanlis anlama ama sen mesela baya aciksin neden acik seçme diyorsun açıklık kotu gibi maşallah Allah sevdiğine bağışlasın
Benim nerem açık? Kolumdan başka? normalde etek crop tayt giymeyen biriyim veyahut aşırı dekoltem yok anlamdım arkadaş illa laf atmak zorunda mısınız
Laf atmadım hayir niye yanlis anladin ki oyle dedin ama sende aciksin dedim ben gogusun demedim ki zaten normal aciksin dedim sonunda Allah sevdiğine bağışlasın dedim sence kotu mu düşündüm laf mi attım sordum acik olsan ne kapali olsan ne icin trmiz olsun yeter ki
Kotu algima sordum yargılama yapmadım sendr sciksin neden oyoe söyledin dedim ne haddime seni yargılamak
İyi günler
Lan kotu birsey demedim sinir oldum Şu an sana kotu birsey diyen yok sende aciksin neden acik kiz bakma diyorsun dedim ne var bunda
Seni yargılayan vs de yok ayrıca
Açık kız dediğim mini etek giyen dekoltesini aşağıya kadr çeken tiplerden bahsediyorum benim gbi açık saçları olan veya sadece kısa kol giyen birini demedim
Yanlış anlama sordum seni yargılamadım kalbini kırmak istemedim cümlemin sonunda masallah Allah sahibine bağışlasın dedim sence kotu düşünsem boyle det miyim? Kalbin kırılmasın
Teşekkür ederim problem yok beni başkasıyla bagdastirma lütfen öyle bahsettin ki açtım fotoma baktım nerem açık diye
Yok bir yerin acik demedim yanlis anlama kalbini kırdıysam özür dilerim yanlış oldu
Seni kimse ile bağdaştıramam temiz birisin belli boyle kiz mi kaldı bu devirde hakkını yiyemem
Sorun yok gerçekten takılma bu kadar sadece mesaj dili
Olsun ben sanalda olsa tertemiz bir kizin kalbini kıramam hakkına giremem cok temizsin bundan emin oldum Allah sahibine bağışlasın değerini bilsin
Allah razı olsun inşallah gönlüne göre birini bulursun sende biraz şey yap mm hani biz kızlar yapıyoruz ya kafamızda ki profili belirleyip dua ederken detay vererek istemek mesela sen dicen ki işte orta boylu esmer veya kumral edepli saygılı merhametli diye detay vererek dua et standartin o olsn hep öyle insanlarla tanışmaya bak ama dış görünüs ile sınırlı kalmasın istediğin karakterde uyuşsn
Amin cümlemizden Allah razı olsun insallah ya ben hep dua ederken hayırlısı ile hayırlısını kalbime yaz Rabbim insanlığı olan durust olan vatana millete hayırlı olan bir eş ondan doğacak çocuklar nasip et diyorum gerçekten kotu biri denk geldigin de uzun sürmeden gerçekleri ortaya çıkıyor belkide senin dediğin gibi net isteyerek dua etmem lazjm haklisin karakter önemli tabiki
Sen anlattıkça icim ferahladı neden bilmiyorum
Ben sadece hiçbir şeyin imkansız olmadığını kuşu karıncayı unutmayan veren Allah senin mi unutacak yani diyorum her bir adımın her bir günün her bir saatin nasibi varsa senin de vardır emin olabilirsin Mesela sabah erken kalkın cam pencere biraz açın diyorlar Neden Çünkü Allah senin o rızkını veriyor O gün seni yapman gereken tek şey doğru yerde doğru zamanda aramak Ben de bugüne kadar hep yanlış insanlarla tanıştım yanlış kişileri aldım hayatıma öyle çok çok üzüldüm Ama zamanla artık ne isteyip ne istemediğimi Kiminle konuşup kimin hayatıma alıp almayacağıma kesinlikle anlamış oldum yani çözmüş oldum hani dedim ki ben bunu istiyorum böyle birini istiyorum şöyle birini istiyorum dedim
Helal olsun sana ya kişisel olarak yasindan cok cok ustte gelişmiş birisin konuşman hayata bakışın vs umut dolu olman Şu an icim o kadsr umut doldu ki yasitlarimizin bir cogu bitmis halde maalesef cok şükür benimde mentalim iyi bir sorun yok suankik 😀
Ama konuşman cok iyi geldi kalbime dokundu gervekten huzur verici bir konusma tarzın var ne okudun sen nasil boyle etkili dilin var?
Istek atan hezdikim... benim
Yani lise mezunuyum Aslında bol bol kitap okuyorum Orası ayrı ailemin yetiştirme durumundan kaynaklı diyebilirim Çünkü şöyle hayat bu İyi de olsa kötü de olsa zaten en sonunda bitecek iyiyse hayatın zaten iyidir ama kötüyse iyi yapmak senin elinde olan bir şey bugüne kadar yanlış insanlarla mı karşılaşıyorsun mesela tam tersi insanlarla Tanış insanlar sana kötülük mü yapıyor çıkar hayatından kendi kendini arkadaş ol aldığın şeyler ya da sahip olduğun şeyler sana az mı geliyor her zaman senden daha kötü bir hayat koşuluna sahip olan birilerini düşün yani hayatında her sahip olduğun şeye şükredeceksin ya da Elhamdülillah diyeceksin ki daha iyisini alabilmen için en önemliside umut klasik ama etkili bir cümle neyi düşünürsen onunla karşılaşırsin iyi düşün her zaman
Kimseyi takibe almıyorum kusura bakma 🙏
Şu an fena oldum fena derken yanlis anlaşılmasın içim o kadar rahatladı ki bilmem sözlerin kalbe cok dokunur belli kendini yetistirmissin ailen de sende iyi insanlarla karşılasın cidden ne güzel sevgilin cok şanslı boyle bir kıza sahip olmak demek arkanda yıkılmaz bir dağ demek sen erkegi adam edersin bir erkeği adam etmek kadina aittir kadinin iyi ise o adam olur kral da olur hersey olur senin gibi yetişmiş biri bana denk gelir insallah rabbimden oyle istiyorum o zaamn 😀 cok şükür inancım dinim gereği umutsuzluk inancsizlik asla olmuyor sadece insan şüphe ediyor acaba bu da mi öyle diye
Estağfurullah önemli degil ama be guzel sohbetin var kalbime dokundu icim eridi cok güzel geldi sabaha kadar anlatsan keske bende dinlesem sadece
Ben olması gerektiği gbiyim aslında çoğu kişinin davranışları hayat yaşam tarzı farklı olduğu için ben biraz garip geliyorum benim gbiler elbet ki vardır sadece çapa göstermek lazım denk gelebilmek için Allah karşına çıkarsın inşallah ben inanıyorum sorun çünkü çok masumane sadece gülümse be pozitif ol🌸 her şey düzelir teşekkür ederim dediklerin için canını sıkan bir durum olur ise benimle paylaşabilirsn dicem de ben uygun göremiyorum yanlış anlaşılmakta istemem ne kadar da dostça bir yaklaşım olursa olsn yanlış yapamam 🙏
Benim ailemde kızlar senin gibi iyi niyetli ama ailem harici ornek is yerinde vs de kızlar var oturduğum yaşadığım yerde aksine onlar cok değişik hep bir yalan dolan iste ben onu sevmem yalan dolan ile iliski yürütmeye çalışanlar mi dersin ohoo şaşırıyorum her gördüğüm de
Maşallah uzun zamandır ailem akraba kızları haric çevremde durust insan görmedim senin konuşman kalbime dokundu demekki hala trmiz kızlar cok varmış onu anladım ama bulmak mesela iste temiz olan bize denk gelmez kotu olanı ben sevmem derken 😀
Evet masumane sekilde sordum bir kiza kadına fsrkli bakışım yok seveyim sevileyim helal sekilde esim olsun çocuklarımız hepsi bu
Aslında dostça yaklaştın baya yanlis anlamam aslında beni tanısan normalde sevdigi olana veya sevgilisi olana kalbinde biri olana yanlis yapacak biri degilim sohbet etmek isterdim arkadas kardes gibi akıl danışmak isterdim
Aslında normal insani sohbet etmek isterdim erkek kadin olarak degil normal insani sohbet asla sana yanlis gozle bakmam bizim kitabımız da sevdigi olana bakmak yazmaz benin namusuma bakanı sevmem başkasının namusuna bakmam çünkü inanırım ki sen başkasının namusuna yan gözle bakarsan senin de namusuna bakarlar inancım gereği de boyle seyleri asla sevmem zaten ha ama şu da var arkadas kardeş dışı bir sohbet asla girmem sevdigi olan bir kadin zaten bence kimseye bakmaz ki mecnun gibi olur leylasini arar ama başkasına gözleri kör olur
Yazmaz oldun aaa benden sana yanlis bakma olmaz merak etme
İyi akşamlar, estağfurullah o manada anlamadım seni tabikide sadece kendi kişisel düşüncem böyle bilmiyorum çok doğrucu bir insanım yapamıyorum yani kendimden ne kadarda emin olursam olayım olmuyor dediklerim umarım kazinmistir sana tek yapman gereken şey şükür ve kafa yapısının değişmesi bir olumlu düşünmek iki neyi sevip sevmediğini neyi isteyip istemediğini anlamak
Iyi akşamlar doğrucu insan olman güzel seni rahatsız edecek seyi bende istemem insan olarak tabikide icin rahat değilse hic gerek yok bu düşünce yapin bence hoş güzel anladim şükür ve kafa yapısı diyorsun peki öyle yapayım bakalim bir daha dua ederken senin dediğin gibi met sekilde ornek sarışın esmer beyaz tenli su boyda kiloda vs diye isteyeceğim karakteri ayri tutarak tabiki olumlu düşünerek tabiki once kendini anla diyorsun yani
Evet fazlada Jennifer Lopez isteme işi ona dökme de🤗😅😊 yani seni mutlu etsin sadık kalsın sevgili saygılı hanimcik bir hanım kız tarzında Allah korkusu olsun bu çok önemli
Ahaha jenifer lopez ilgimi çekmiyor ya zayıf ben biraz daha baliketli seviyorum desem ayıp mi olur 😀😀 sipariş vermis gibi tövbe ya evet Allah korkusu olsun merhametli olsun hayvanları seven biri olsun dedigin gibi ama zor ya umudum yok degilde bizi canısı buluyor 😀😀😀
Biri seni mutlu ediyorsa tipinede aldanma mesela benim kafamda bi profil vardı hep öyle insanlarla tanıştım ama hepsi fos çıktı bu sefer tersine geçtim sende öyle yap balık etlimi seviyorsun belki balık etliyle tanıştın bugüne kadar ama mutlu edemedi bu sefer zayıf kızlarla tanış belki o kdr mutlu etti ki görünüşü unutursn bile
Hepsi fos çıktı derken hoşuma gitti ya adam sandım boş cikti viddiri vizzik adamlar desene 😀 haklisin bugüne kadsr olan kiz arkadaşlarımın 1 kişisi haric hepsi baliketliydi ne bileyim baliketli kadin biraz daha sanki sevecen sanki cana daha yakın gibi bir algı oluyor hatta psikolojide bunun bir adi vardi unuttum 😀
Senin kafandaki profil neydi buradi not defteri gibi oldu 😀😀😀
Ahahaha bence bu kadar bilgi yeterli 😊başarılar sana Allah gönlüne göre versin pes etme olur mu
Yok yok yetmez ohoo hep benim içimi dokturdun ama sana gelince kaçıyorsun 😀😀😀
Amin Rabbım herkese başarılar versin niyeti iyi olduktan sonra amin cümlemizin gönlüne gore versin pes etmem ama sıkıldım ya artik yaştan dolayı midir nedir baba olma isteği asiri var ya 🙈
Aaaa küstüm bak sustun 😀
Aaaa kanka ama küserim bak bir anda gittin sustun arkadaşça sohbet bizimki korkma yan gözle bakmam sohbetini cidden sevdim
Bak birde gizlemişsin ayıp ama ya cevapsız koydun onca sey yazdim sapik degilim birsey degilim gitme demiyorum ama bari insan konusur oyle gider Allaha emanet ol o bu denir küstüm
Huhu bak ayıpsın sen ya cidden
Neden üst üste yazma gereksinimi duyuyorsunuz?
Bir cevap istedkm yahu alti ustu kaçacak ne vardı? Gizliye geçmişsin birde 😀😀😀
Sen neden kaçıyorsun sapıklık mi yaptım kotuluk mu ettim Allah başarılar versin dedin kactin 😀
Ben geçen konuşmam gerekenleri konuştum
Arkadaşça sohbet etmek istedim ozelden yaz demiyorum buradan kacma bari? Ne var ki iki konustuk sapıklık mi yaptım ben sevgilisi olan birine zaten bakmam
Sapıklık ettiniz demiyorum zaten ben tercih etmiyorum sadece
Peki buradan konuşalım dostça arkadaşça ben yan gözle bakmam sohbetini sevdim cidden
Kırma beni
Koçum neredesin sen ya
Bu devirde zor
Oyle ya maalesef
Kolay
Nasil kolay peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İmkansız değil ama kolay da değil işte, özellikle şu dönemlerde 😂 Kalpten, yalansız sevgi zaman istiyor, sabır istiyor. Herkes hızlı tüketmeye alışmış, ilişkiyi de öyle sanıyor. Senin bu isteğin çok değerli, kesinlikle yalnız değilsin 🤍 Seçici olman normal, biraz da alan açman lazım. Peki şu an biriyle tanışmaya en açık olduğun ortam neresi, online mi gerçek hayat mı? 💬✨