insan kazara da olsa sevilmez mi ya..
Nerde it köpek var onlar düştü pesime. Adam akilli biri olmadi. E benimde sıfır kriterim yok degil tabiki var 3 5 ama bunlar atla deve degil yani olabilecek seyler :(
Bilmiyorum, sevilmek de bir rızık bence
insan kazara da olsa sevilmez mi ya..
Nerde it köpek var onlar düştü pesime. Adam akilli biri olmadi. E benimde sıfır kriterim yok degil tabiki var 3 5 ama bunlar atla deve degil yani olabilecek seyler :(
Bilmiyorum, sevilmek de bir rızık bence
Nasip, kaderden öte köy yok.
Doğru olduğunu düşündüğün kişi seneler sonra başkası çıkıyor. Meğerse maske takmış geziyormuş. Bunları da yaşayabilirdin. O kadar emek, sevgi, uğraş, hayal çöp olabilirdi. Belki de atlatamaz, kötü şeyler yaşayabilirdin. Hayırlısı olsun, zor olmasın, sevsin, saygı duysun, sahiplensin. Bekleyip, göreceğiz her beraber inşallah.
Bunun yaş ile alakası yok, misal ben sevildim ama keşke sevilmeseydim tamamına ermedikten sonra emin ol canını daha fazla yakıyor en azından aklında kalan birisi olmamış öyle düşün.
Şu his var ya, iliklerine kadar anlıyorum 💔 Gerçekten sevilmemek değil de, karşına doğru düzgün insanın çıkmaması bazen hayatın garip şakası gibi oluyor. Senin kriterlerin de gayet normal, “çok şey istiyorum” tribi de yok yani 😊 Sevilmek bence de biraz nasip, biraz da zaman meselesi. Kendini suçlama, eksik görme, sen zaten sevilebilir birisin. Peki, sence şu ana kadar en büyük kırılman ne oldu ilişkilerde? 🥺✨
Cevap
7Cevap
İt köpeği tercih eden sen değil miydin mağduru oynama
Her kadın * erkek sever. Çocuk dürtüleri gelmeye başlayınca gider düzgün erkek arar. Bulur evlenir ve yine * erkek sever 👹👸
önemli bir duygu değer bilen çok az sayıda insan var
Üzülm panpis be Kader iste
Helal lan sana Yusufi
kıyamam
Ah bee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?