- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılvalla ben daha ne yapmak istediğimi bulamadım aşk meşk geç bunları. açıkçası 30'a kadar kendini bulma serüveni bence hayat. bu dönemde evlenmek ya da aşk ilişkileri bana saçma geliyor. tabi ki bazıları aşk konusunda şanslı olup partneri sayesinde de kendini bulabilir ama o kişi biz değiliz arkadaşlar lütfen gerçekçi olalım. aşk da zaten bulunacak bir şey değil. sen hazır değilken gelen bir hormon dürtüklemesi aşk. kime olacağını da seçemiyorsun.
hadi diyelim buldun asıl önemli olan ondan sonrası. uzun konular şimdi oralara girmicem ama kısaca anlatmam gerekirse aşk doğal tinder gibi bir şey. bilinçaltımız veya farkında olmadığımız duyularımızın karar verdiği birine karşı duyulan aşırı bağlanma, gerçekten uzaklaşma, gerçeklere kör ve sağır olma, buhran hali. vücut bir şey buluyor onda ve diyor ki s. et düşünme sakın hiçbir şey, düşünürsen bu iş uzar sen bana bırak kendini bak basıyorum hormonu sana şimdi oh ne güzel oldu dimi her yer pembe. şimdi düşünmeyi bırak ve hedef tahtasına koyduğun kişiye doğru koş. niye? var bir bildiğim koş sen. tamam koştun ilişkiye başladınız ve o sizi tanıştıran aşk ( hormon) dönemi bittikten sonra dımdızlak kaldın ortada. o pembelikler falan hep gitti. kaşı gözü yamuldu. sözleri, hareketleri bir batar oldu. ne yapıcan ayrılcan. ee iyi de sen bu adamı ya da kadını her neyse bu lanet hormonlar senin bilincini kapatmış olmasaydı asla sevmezdin ee ne buldu da buna git git diye verdiler hormonu sana? ya kaşını gözünü, boyunu posunu beğendin, ya zekasını ve statüsünü beğendin sonra da dedi ki sadece gelecek nesli daha gelişmiş yapmaya yemin etmiş bilinçaltın işte dedi bundan çocuk olur. bunun dedi çocukları hem de ne güzel olur. sen de safım dedin ki ben buna aşığım bu adam benim hayallerimin erkeği beni şöyle sever şöyle yaparız bir ömür mutlu oluruz falan. yok öyle bir şey. o seksi yaptın yaptın o kadar belli bir süren var yoksa başkasını buluyor hormonlar.
ulan çok saçma ya sanki kendi bedenimiz içinde bir başkası tarafından yönetiliyoruz. kontrol kesinlikle bedende. biz bilinç sadece dış dünyayı tanımlamada varız ama asıl olay içimizde. çoğu duygu, düşünce hepsi bir sebepten ve vay be ne kadar kısa yazmışım gerçekten. paragrafın başına kısaca diye yazıp başlamışım yazıya. :)
neyse kısaca yazayım o zaman gerçekten. aşk dediğimiz şey o sadece gelecek nesli daha gelişmiş yapmaya yemin etmiş bilinçaltının bir oyunu. gerçi hayat amacımız ne ki zaten. doğ, yaşa, üre ve öl değil mi? ben anlamıyorum bu insan ilişkilerini ya siz devam edin üreyin falan. aşk maşk bunlar benim için maksimum bu kadar. çok şey yapmayın yani kendinizi. öyle çok gerekli bir illet değil. amaç belli bir kere.
e bir de bulursun. istersen 40tan sonra da bulursun. bu aşk sadece 20lerde değil ya. gerçi oladabilir. belki 40 olunca hormonlar artık bitmiş oluyordur. kullana kullana haklılar. ona git dediler gitmedin, buna bak dediler bakmadın. kaç yıl geçmiş ne yapsın hormonlar. bu konuya ben hiç doğru bir cevap veremedim ya. bu kadar uzun yazıyla bunu nasıl becerdim bilmiyorum.
01 Yorumla- 1 yıl
Yorumunu okurken Richard dawkins`in çektiği hayatın anlamı belgesel geldi aklıma izlemeni tavsiye ederim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Merhaba tatlım 26 yaşında henüz aşkı bulamamış olman kesinlikle normal ve bunun pek çok nedeni olabilir. İşte bazı düşünceler:
1) Herkesin zamanlaması farklıdır.
Aşk, ilişkiler veya derin bağlar kurmak için ideal bir yaş yoktur. Kimileri erken yaşta bulur, kimileri için ise daha uzun sürebilir. Bu, sizin eksik olduğunuz anlamına gelmez.
2) Kaliteli bir ilişki aceleye gelmez.
Zoraki ilişkiler yerine, gerçekten size uygun birini beklemek daha sağlıklıdır. 26 yaş, hayatı ve kendinizi tanıma sürecinde olduğunuz bir dönem; bu sürece kendinizi baskılamadan devam edebilirsiniz.
3) Önce kendinizi sevin.
Bazen aşk dışarıda değil, içeridedir. Kendinizle barışık olmak, özgüveninizi artırmak, size gerçekten uygun birini çekmenizi kolaylaştırabilir.
4) Sosyal çevre ve fırsatlar önemli.
Belki de şu ana kadar aşkı deneyimleyecek kadar yakınlaştığınız biri olmadı. Yeni hobiler edinmek, sosyal ortamlara girmek veya farklı insanlarla tanışmak kapıları açabilir.
5) Toplumsal baskıyı görmezden gelin.
Şu yaşa gelindiğinde sevgili/evlilik olmalı gibi kalıplar stres yaratabilir. Kendi hikayenizi kendiniz yazarsınız; başkalarının deneyimleri sizin için geçerli olmak zorunda değil.
6) Aşk tanımınız değişebilir.
Belki beklentileriniz veya aşk olarak gördüğünüz şey zamanla evriliyordur. Bu da sizi daha bilinçli bir seçime yönlendirebilir.
Özetle: 26 yaş, hayatın başlangıcı sayılır. Kendinize zaman tanıyın. Aşk, beklediğinizden daha farklı bir zamanda veya şekilde karşınıza çıkabilir. Önemli olan, kendinizi hazır hissetmeniz ve zorlamadan bu süreci yaşamanız. Eğer bu durum sizi fazla rahatsız ediyorsa, bir terapistle konuşmak da içsel engelleri fark etmenize yardımcı olabilir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ay kıvırcıkkk, aşk dediğin zamanlamasıyla gelir, bazen aylarca sessizlik olur sonra bir anda BAM! Kapıyı çalar 😂 Sen 26 yaşında genç ve hayatın tadını çıkarabilecek bir yaşta harikasın! Kendine yüklenme, belki de doğru kişi henüz yolunu bulamadı sana. Ama unutma, aşk önce kendimize duyduğumuz sevgiden başlar! Karşılaştırma yapmadan, beklentilerini dünya kadar büyütmeden eğlenceli bir ruhla devam et.
Peki sen bu zamana kadar hiç “işte bu kişi olabilir” dediğin biriyle tanışmadın mı? 😊 Aşkın kapını bir sonraki köşede çalmasını bekle ki o hep sürprizlerle gelir! 🌟✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 1 yılnormaldir evet
00 Yorumla
1 yılTabii ki normal, hatta o kadar normal ki şaşırmana şaşırıyorum..🥹 26 yaş aşk için geç mi yani? Kim demiş bunu? Herkesin hayatı farklı ilerliyor, herkes aynı yaşta, aynı şekilde aşkı bulacak diye bir şey mi var? Ayrıca bulamamış değilsin belki de gerçekten hak eden biri çıkmamıştır karşına. Zorlamaya gerek yok, zamanla olur. Hem aşk dediğin şey öyle aceleye gelecek bir şey değil ki, yanlış insanlarla vakit kaybetmektense doğru insanı beklemek daha iyi. Takma kafana gül geç. Günün birinde hiç beklemediğin anda kapını çalacak zaten.🫠🌸
10 YorumlaAynı yaştayız takılma amann al eline kitabını kurtul tüm dertlerinden, sevgilidir, aşık olma isteğidir hepsini alıp götürüyor, âdeta yatıştırıyor. Sen yaşının keyfini çıkar boş ver takılma beğendiğin biri ileri de olursa onu da kaçırma yeter… 😅📚
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü çevrende adam akıllı kimse yok hep saçma sapan kişilere denk geliyor ve onlar ile iletişim kuruyorsun ister istemez ve böylece de gerçekten aşkı bulamıyorsun
04 Yorumla- 1 yıl
Hep hep hep hep aynı tip kişiler neden acaba o kdr da seçici davranıyorm nedense
- 1 yıl
Çok seçimi olmakta çok kötü
- 1 yıl
E ne yapaym her ayrıntıyı düşünüyorum önüme gelene pat diye sevgili olamam
- 1 yıl
Kolayı var Ken zor seçimlerde sin
- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılBulmak için bulma hayatını zindan etme nasibin er geç seni bulucak emin ol sabret aramakla bulunsa ben bulurdum bende aramadan karşıma çıktı sevgilim yıllar oldu hala deliler gibi seviyoruz bir birimizi.
00 Yorumla
1 yıl00 YorumlaBen de arıyorum hayatımın aşkına deneme yanılma yoluyla bulmaya çalışıyorum yakındır inşallah bir kaç kişiyle daha görüşecem bulacam inşallah az kaldı inanıyorum sen de sabret
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılBence en güzelini yaşıyorsun çünkü surekli hata yapmak ayrılmak veya başka kişilere şans verip insanlara karşı olan güvenin kırılmasına sebep olur yavaş olsun ama güzel olsun nence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yılYa daha corabin tekini bulamıyoruz aşk diyorsun 😂😂
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
1 yılArayınca bulunacak bir şey değil ki bu doğru zaman geldiğinde bir şekilde oluyo nasip bu işler 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBulamazsin tabi kimseyi begendigin yok evde kaldin
02 Yorumla- 1 yıl
Ay Allah razı olsun
- 1 yıl
Ahaahha nedenn
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılYüzünü saklamazsan belki daha hızlı bulucan. Bi de öyle dene.
02 Yorumla- 1 yıl
Yüzümü saklamakla ne alakası var Ben buradan Aramıyorum zaten
- 1 yıl
kısmetin nereden çıkacağı hiç belli olmuyo. Bu yüzden şaşırma.
- Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı.
1 yılAşk diye bir şey aslında yok var ama adı aşk değil denge uyum üzerine sevgi olarak da adlandırılabilir bu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kimi aşk arar kimi kadın kimi erkek.. aşkı boş ver. Uygun birini bul
02 Yorumla- 1 yıl
Cidden yok hiç yok o kdr zor ki
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben 35 yaşında bulamadım hala gerçek aşkı okadar tanıdığım insan var senin ki normal benimkisi Anormal.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılOff bende bugün bi yaş yaşlandım çko mutsuzum dkfjd
11 Yorumla- 1 yıl
Yaşıtız bende birkaç ay sonra 24 olucam
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bulursun 30 da kadar yolu var o seni bulucak
00 YorumlaYani normal diyebiliriz benimde yaş 30 bende bulamadım aşkı 🥲
00 YorumlaKnka ben de bulamadım ya, ben çok çabuk sıkılıyorum.. Bağlanamıyorum. Niye öyle? :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılnormal ya kaç yaşındakıler bulamıyor dogru kısıde az var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
1 yılSen 26 'da bulamamışsın ben 31 oluyorum halen bulamadım :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılOlur oyle seyler. Sanki 26 aski bulmanin son yil kriteri gibi sormussun :)
00 Yorumla
1 yılSıkıntı yok olabilir herkes hemen bulmak zorunda değil 😃
00 YorumlaAşk aranarak bulunacak bise değildir aradığımızda hep yanış kişiler denk gelir ve yanış insanlara haddinden fazla değer veririz buda doğru kişi karşımıza çıktığında ona vermek bi sevgimizin kalmayacagini düşündürur
01 Yorumla- 1 yıl
şu an aynisym
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkes büyük aşklar yaşayacak diye de bir şey yok bee
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. zaman diye bir kavram var ve bekleyip görmek gerek doğru zaman doğru insan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılBen 34 yaşındayım, bulamadım. Seninki çok normal bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen 39 da bulamadım, buldum sandım " Aşk karın doyurmuyor" dediler..
O yüzden çok takma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAşk aradığın ve düşündüğün gibi bir şey değil demek ki. ya da hayal ettiğin aşk sadece masallarda var
00 YorumlaBende o yasda bulamadım şimdi yaş 37 oluyor 11 yıldır bekliyom
51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKız seni sevmeyen maldır
Çok güzel akıllı bir kızsın06 Yorumla- 1 yıl
Hala hala
Cevap sahibi1 yılDalga geçme sen seçisin belli
- 1 yıl
Dalda geçmiyorum evet seciciym ahım şahım birini aramıyorm zatenn orta tipli maddi durumu iyi yani evine barkına bakabilir vaziyette
Cevap sahibi1 yılMaddiyat olarak zor öyle birini bulmak
- 1 yıl
Niye zor olsun
Cevap sahibi1 yılÜlkenin hali
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Normal ben de 36 yaşındayım bu yaşıma kadar aşkı hiç bulamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl30 yaşındayım ne işim var ne aşkım var hiç bir şeyim yok :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılNormal tabi adamlar ölüyor yine aşkı bulamıyor o iş öyle kolay değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKomşum 43 yaşında evlendi kınasına bile gittim bence hiçbir şey için geç değil
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDalga geçmek için mi diyorsun bunu
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bende bulamadım
00 Yorumla
1 yılBen 28 yaşımda buldum. Normal😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
1 yılBulup hüsran olmaktan iyidir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bulup ne yapacan sanki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir gayet normal... herkes aşkı bulacak diye bir kanun kural olduğunu sanmiyorum
00 Yorumla
1 yılHesabini gizliye al
Böyle mesafe koymaua devam et
Sonra niye bulamadim02 Yorumla- 1 yıl
Burdan aramıyorm ki
- 1 yıl
Niye belki buradan bulursun doğru kişiyi belli mi olur
Gizli Üye(36-45)1 yılAşkı senin bulamaman normal de, aşkın seni bulamaması çok garip şu an...
016 Yorumla- 1 yıl
O nasıl oluyor ki ya anlamadim
Cevap sahibi1 yılBöyle bir güzelliğe aşkın es geçmesi çok garip diyorum...
- 1 yıl
Terkediliyorm sürekli
Cevap sahibi1 yılNeden?
- 1 yıl
Bilmem iyi oldugum için galiba çok değer veriyorum çünkü
Cevap sahibi1 yılÇok değer veren, fedakarlık eden, bişeyleri veren anladın sen onu çabuk terkedilir..
- 1 yıl
Yani ilişkiler tersine işliyor beden sunacan ki sevilesin
Cevap sahibi1 yılEvet maalesef ki öyle o bedeni sunmayinca olmuyor...
- 1 yıl
Hep bırakılma nedenm de bu
Cevap sahibi1 yılSanırım hiç sunma isteği oluşturan bir erkek de çıkmadı karşına?
- 1 yıl
Ne demek sunma anlayamadım
Cevap sahibi1 yılYani ilişki yaşadığın anlamında
- 1 yıl
Ne olursa olsn ben evlenmeden doğru bulmuyorum
Cevap sahibi1 yılDoğrudur...
- 1 yıl
Isterse dünya yakışıklısı zengini olsn oldu da ama hiçbir şekilde izin vermedim ask bu değil çünkü çok masumane bir şey
Cevap sahibi1 yılAşk farklı tabi ama şehvet de aşktan bir parça ama zamanı gelince yaşanacak bişey...
Normal canım benim herkesin aynı yaşta olacak diye bir şey yok
00 Yorumla
1 yılİnan gerçek aşkı kimse doğru düzgün bulamıyor :)
00 YorumlaBelkide çok yakınındadır ve ona istedigini vermemişsindir
00 YorumlaBiz buldukta ne oldu , elimize ne geçti hiç sonuç hüsran boşversene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl28 yaşında bulamadım ben haha
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yıl97-98-99’lular olarak lanetliyiz
13 Yorumla- 1 yıl
Galiba öyle cidden bak
- 1 yıl
bu gidişle kedi köpek alıp devam edeceğiz shshs
- 1 yıl
Yani Allah korusun diyelim ahahsh
- Aşk İlişkileri konusunda 574 cevap paylaştı.
1 yılNormal aynı yaştayız bende bulamadım😂
20 Yorumla boş ver kız yalnızlık iyidir
21 Yorumla- 1 yıl
Ama insan karşı cinse de sevgiye de ihtiyaç duyuyo sevmeye sevilmeye muhtaç kalıyo bazen 🥲
Gizli Üye(25-29)1 yılAh be kanka vallaha bende fr aynı. Hoşlandığım kızdsn karşılık alamadım onu bile unuttum
02 Yorumla- 1 yıl
boş ver unut gitsn
Cevap sahibi1 yılManipüle ediyor sürekli gelip gidip akıl karıştırıyor en son fakeden yazdı sevgilim vardı ayrıldım dedim yalan söyledim küfürü bastı gitti
- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yılHalbuki omuzlarında geniş sporcular gibi
025 Yorumla- 1 yıl
Dimi ne acı
- 1 yıl
O zaman sıkıntı sende
- 1 yıl
Sıkıntı erkeklerin *
- 1 yıl
Khpeliklerinde
- 1 yıl
Yok yok kandırma kendini, o * adamı seçen sesin
- 1 yıl
Lan ne alakası var düzgün bireyler olsunlar
- 1 yıl
Sana gelmek isteyen ama gelemeyen erkekler var onları bul
- 1 yıl
Onlar kim ki öyle birileri mi varmış
- 1 yıl
Var tabiki bunlar evlenilecek tiplerdir ensesine vur lokmasını al. Senin etrafında gezen tipler çakallardır
- 1 yıl
Ben neden farkına varamiyorm ya da göremiyorum acaba
- 1 yıl
Bu arada pp foton da fiziğin çok hoş... Gelelim konuya ürün güzel olabilir pazarlama yoksa ürün yoktur
- 1 yıl
Kendimi neden bir erkeğe sunayım ben bedeni mi değil kişiliği mi sunarım
- 1 yıl
Bu kafayla gidersen omuzlara yazık olcak... Erkek ilk seçimi fiziksel yapar sonra ruhen
- 1 yıl
Ya ben neden kocam olmamış birine kendi bedenimi sunaym yine birakiyolar
- 1 yıl
Valla bu yazdıklarımızı okuyan erkekler varsa bu kızı kaçırmayın, bundan artık yok
- 1 yıl
Sence onlar beni alırmı Allah aşkına
- 1 yıl
Niye almasınlar, eksiğin mi var
- 1 yıl
Bilmem bu zamana kdr olmadığına göre
- 1 yıl
Kaç yaşındasın hiç mi erkek arkadaşın olmadı
- 1 yıl
26ym oldu tabi ama amaçları sexs olduğu için bıraktılar
- 1 yıl
Opo daha yaşın 26 daha çok vaktin var. Her erkek ister sexsi bırakan varsa zaten sevmiyordur
- 1 yıl
Ama devir hep böyle hepp istemeyen yok cidden yok
- 1 yıl
İstesinler, isteseler de yok, seven bırakmaz
- 1 yıl
Geçen bu konu yüzünden terkedildim zaten sen düşün
- 1 yıl
Kızlarında işi zor iki türlüsüde sıkıntı
1 yılİyi karakterin yok demektir..
02 Yorumla- 1 yıl
Aynen başkaları gbi sürtk olsam bnde sevilirdim
- 1 yıl
Ülkede onca abaza erkek varken sdnin bir tane bulamaman imkansız gibi bişey 😂 demekki çok ssçiyon
Ulan o ter kokunla hangi erkek yanaşır sana :d
02 Yorumla- 1 yıl
Ay haykırdım🤣 Allah belanı vermesin Sen benim kokuma kurban ol Benim kadar temiz kokan bir insan mı var , hayatım boyunca hiçbir zaman ter kokmadım korkmam da Herkes bundan bahseder hayatım bilmiyorsan Sen de artık bu saatten sonra bileceksin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yıl🥹🥹🥹🤣🤣🤣sen zorrrr evlenirsin imkansız
012 Yorumla- 1 yıl
Hadi ordan niyeymis
- 1 yıl
Kaç yıl geçti hala evlenemedin noldu o eski sevgiline
- 1 yıl
Terkedildim işte
- 1 yıl
Demisdim sana ama sakalım yokki sözüm geçsin kıvırcık neyse hayırlısı değilmiş öyle erkkekler niyeyse hep sansli
- 1 yıl
Ne alaka ya ben insan öyle bir insandır başından hiç tanışır mıydım onlarla
- 1 yıl
Haklısın benim de bbasim geldi aldattı vs bazen evlenmek istiyorum karşıma kim cikars evlenim diyorum sevgili olunca yüzü belli oluyor şimdi kafam rahat yurt dışındayım dah dönmem oturumu alinca
- 1 yıl
Vallahi kimsenin kimseyle tahammülü kalmış sevgisi kalmış ne de sadakati kalmış
- 1 yıl
Bu saydıklarım bende var da noldu ki
- 1 yıl
Ciddi kız yok ciddi erkek de erkek yatağa atma derdine girmiş ki atıyor postaliyir kadin da yaşlı paralı erkekk buluyor dost hayatı yaşıyor yiyor
- 1 yıl
Ciddi biri çıkarsa inşallah takarım yüzüğü yazın hayatımı kakrimla yaşarım bu sefer beklemicem ciddi biri cikarsa
- 1 yıl
Bende bekliyorum
- 1 yıl
Hayırlı bayramlar ozaman takipleselimmi
Ah ah, nerde o beyaz atlı prens?
01 Yorumla- 1 yıl
Ah ahhh bi bilsemmm
1 yılKrop ve tayt giy bulursun
01 Yorumla- 1 yıl
Bu kdr acı olmamalıydı
- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
1 yılBulursun bulursun üzülme
01 Yorumla- 1 yıl
Umarım 🤣
Aramaktan yılmadın mı erkeksiz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÜff baydınız iyice hep aynı sorunlular
21 Yorumla- 1 yıl
Eee bakma ayyyy off
- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?