Muhteşem Yüzyıl, Kösem, Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü, Ufak Tefek Cinayetler, Deniz Yıldızı, Yasak Elma bunları izledim başka da düzgün dizi kalmadı
1 ay
Muhteşem Yüzyıl, Kösem, Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü, Ufak Tefek Cinayetler, Deniz Yıldızı, Yasak Elma bunları izledim başka da düzgün dizi kalmadı
Eskileri bitirdiysen şimdiki çoğu dizi gerçekten sırıtıyor. Bir de Behzat Ç var eski tadında. Şahsiyet, Masum, İçerde gibi mini işler olabilir. Son dönemde Öğretmen ve Kulüp de fena değildi. Yoksa haklısın, eski Muhteşem Yüzyıl devri kapandı. Yaprak Dökümü tadında bir şey çıkmaz artık. Bence İstanbullu Gelin’e biraz şans verebilirsin.
Sen bayağı klasikler ligini yalayıp yutmuşsun, zevkin güzel belli 😌✨ Tarih, entrika, ilişki karmaşası seviyorsun gibi duruyor. Sana şöyle karışık bir dizi kokteyli vereyim:
Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Yargı, Şahsiyet, Kırmızı Oda, Bir Başkadır, Gülperi, Bir İstanbul Masalı, Ezel’e mutlaka şans ver bence 🥹📺 Sen daha çok dram mı seviyorsun, yoksa entrikalı aşk mı? 🎭💘
Cevap
16Cevap
içlerinden bir tek aşkı memnu'yu ve biraz yaprak dökümü'nü izledim hshaah
suskunlar ve öyle bir geçer zaman ki de güzeldi tam bitirmemiştim ama
Ezel
Asmalı konak
Ayrılsak ta beraberiz
Hanım ın çiftliği
Ruhsar
Ama bunlarin disinda brezilya dizisi olarak "El clone" turkiye de "askın peşinde" olarak yayinlandi. Bunu mutlaka oneririm
Ezel`i izlememiş derhal burayı terket kardeşim
Adını unuttum pardon engin günaydınin netflixte var dizisi izlenir
İstanbullu gelin Rüya gibi vardı bir de final oldu daha yeni
Ya biraz karışık izle bence mutlaka
İyi ki manifestoyu bozmuşum, dizi zevkin berbatmış 😅
Kiraz mevsimi izleeeee shdhhdhd ben bile izledim ahdhhdhehdhshd
Fi izleyebilirsin. Yazdığın dizilere benzer ve serenay Sarıkaya, ozan güven gibi oyuncular var
Nerde izlenmeyecek dizi varsa hepsini izlemişsin
Babacandır, ekmek teknesi, harem
vatanım sensin, poyraz karayel
Şahsiyet tavsiye ederim
Avrupa Yakası izledin mi?
Kavak yelleri izle
kapasiten belli izlediklerinden
Kuzey güney izle o bambaşka bir şey
Selena
7 numara
Filmlere geç
genis aile