Diziler & Filmler Hala Türk dizisi izleyen var mı? Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Geçen açtım Tv yi Kardeşler diye bir dizi vardı ben bu kadar boş bir dizi görmedim İzliyorum İzlemiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hala Türk dizisi izleyen var mı? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Eskiler güzel kurtlar vadisi, kuzey güney, ezel😄 gerisi çöp 0 2 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Ben hep doktor temalı dizileri sevmişimdir Hekimoğlu , Doktorlar gibi Yorumla Greyx +1 yıl Anladım Yorumla
Gizem_Tanrıçası Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Medya sektöründe olan birisi olduğum halde izlemiyorum. Bomboş diziler yaa ne izlicem😒 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Hala televizyon dizisi izleyen embesiller var evet 0 0 Yorumla
PillyRakıDevleti Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl YouTube dan aile dizisini izliyorum sadece merakımdan 0 0 Yorumla
LisınTuMi Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Çok eski dizilerden bir tanesini bazen izliyorumİsmini vermiycem çünkü bu ara popüler oldu, benim biricik dizimi herkes izleyince sinir oluyorum 0 0 Yorumla
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl TV izlemiyorum bırak diziyi 😄 0 1 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl En son Çgh izliyorduk ailecek eve İnternet geldiğinden beri kimse izlemiyor sabahları Annem müge anlı seyrediyor sadece Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Ben haberleri bile netten takip ediyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eskiler güzel kurtlar vadisi, kuzey güney, ezel😄 gerisi çöp
Ben hep doktor temalı dizileri sevmişimdir Hekimoğlu , Doktorlar gibi
Anladım
Medya sektöründe olan birisi olduğum halde izlemiyorum. Bomboş diziler yaa ne izlicem😒
Hala televizyon dizisi izleyen embesiller var evet
YouTube dan aile dizisini izliyorum sadece merakımdan
Çok eski dizilerden bir tanesini bazen izliyorum
İsmini vermiycem çünkü bu ara popüler oldu, benim biricik dizimi herkes izleyince sinir oluyorum
TV izlemiyorum bırak diziyi 😄
En son Çgh izliyorduk ailecek eve İnternet geldiğinden beri kimse izlemiyor sabahları Annem müge anlı seyrediyor sadece
Valllaha sumsum asiye
Ben haberleri bile netten takip ediyorum
İzlemiyorum
İzlemiyorum.