Çok uzun yazacağım ama lütfen okuyun.
3 yıllık bir ilişkim var. İş yerinden bir arkadaşı var. Üçümüz bi muhabbet içindeydik, çok samimiydik. Daha sonra bu samimiyet iki kişiye döndü. Arkadaşı ve ben arasında. Samimiyetin boku çıktı diyebilirim. Ve bazı şeylerden gerçekten şüphelendim. Benden hoşlanıp hoşlanmadığına emin değildim. Çok yakın dostum dediğim kız arkadaşıma bu durumu baştan sona anlattım. Onun da davranışlarını görmesini istediğim için bir plan yaptık. Dördümüz (ben, sevgilim, iş arkadaşı ve yakın arkadaşım) alkollü bir mekana gidip eğlendik. Zaman ilerledi. Çocuğun bana karşı hareketlerini, göndermelerini, yakınlığını bizzat gördü. Yakın kız dostumla wc'ye gittik ve bana dedi ki yüzde yüz sana bu çocuk bırak hoşlanmayı, aşık dedi. Sevgilin varken bile bunu belli ediyor ve iğrenç dedi. Çocuktan nefret etti. Gece sonu çocuğu silecektik, def edecektik. Geri döndük masaya, zaman ilerledi. Kız dostum biraz kafası güzel oldu. Aslında herkesinkiydi, her neyse. Sevgilimle kokteyl almaya gittiğimizde dostum dediğim kız ile sevgilimin iş arkadaşı öpüşmüş. Çocuk bunu öpmüş, kız da o kafayla karşılık vermiş. Döndüğümde gariplik hissettim, kız çok sinirli, mahçuptu. Beni direkt götürdü ve baya pişman olduğunu, sarhoşluğumu kullandı dedi. Bu ne biçim iş dedi. Valla ben onu o olarak düşünüp öpmedim vs falan dedi, eximi seviyorum vs, ona karşı hiçbir şeyim yok, bir şeyler falan dedi. Zaten sonra ittim onu dedi. Ben sadece şok olmuştum. Masaya geri döndüğümüzde çocuk gitmişti, sevgilim tekti. Ona hiçbir şey belli etmedik, gittik dağıldık. Çocukla iletişimim asla kalmadı. Kıza karşı da anlamadığım bi mesafe koymak geldi içimden. Teorik olarak benden hoşlanan biriyle öpüştü veya kontrolü kaybedip plan dışına çıktı. O çocuk benden hoşlanmış olmasaydı bile bu durum tatsız geldi. Güvenim kırıldı herhalde. O masada ya sevgilimle tek kalsaydı diye düşündüm bi an ama hemen sildim düşünceyi. Olay çok karışık ancak kız hakkında ne yapacağım bilmiyorum. Çok yakındık, dosttuk, hayatımızda yerlerimiz büyüktür. O yüzden bu duruma çok yanıyorum. O komple her şeyi kapatıp önümüze bakmamız gerektiğini söylüyor ve bu olaydan dolayı midesinin bulandığını, açmak istemediğini söylüyor. Bi yandan tüm her şeyi sevgilime anlatacaktım ama şu an değil, çocukla yüz yüze bakıyorlar. Birinden biri gidince anlatacağım. Sadece uzaklaşması konusunda ön ayak oldum. Tek mevzu dostum şu an. Ne yapmam lazım?
3 yıllık bir ilişkim var. İş yerinden bir arkadaşı var. Üçümüz bi muhabbet içindeydik, çok samimiydik. Daha sonra bu samimiyet iki kişiye döndü. Arkadaşı ve ben arasında. Samimiyetin boku çıktı diyebilirim. Ve bazı şeylerden gerçekten şüphelendim. Benden hoşlanıp hoşlanmadığına emin değildim. Çok yakın dostum dediğim kız arkadaşıma bu durumu baştan sona anlattım. Onun da davranışlarını görmesini istediğim için bir plan yaptık. Dördümüz (ben, sevgilim, iş arkadaşı ve yakın arkadaşım) alkollü bir mekana gidip eğlendik. Zaman ilerledi. Çocuğun bana karşı hareketlerini, göndermelerini, yakınlığını bizzat gördü. Yakın kız dostumla wc'ye gittik ve bana dedi ki yüzde yüz sana bu çocuk bırak hoşlanmayı, aşık dedi. Sevgilin varken bile bunu belli ediyor ve iğrenç dedi. Çocuktan nefret etti. Gece sonu çocuğu silecektik, def edecektik. Geri döndük masaya, zaman ilerledi. Kız dostum biraz kafası güzel oldu. Aslında herkesinkiydi, her neyse. Sevgilimle kokteyl almaya gittiğimizde dostum dediğim kız ile sevgilimin iş arkadaşı öpüşmüş. Çocuk bunu öpmüş, kız da o kafayla karşılık vermiş. Döndüğümde gariplik hissettim, kız çok sinirli, mahçuptu. Beni direkt götürdü ve baya pişman olduğunu, sarhoşluğumu kullandı dedi. Bu ne biçim iş dedi. Valla ben onu o olarak düşünüp öpmedim vs falan dedi, eximi seviyorum vs, ona karşı hiçbir şeyim yok, bir şeyler falan dedi. Zaten sonra ittim onu dedi. Ben sadece şok olmuştum. Masaya geri döndüğümüzde çocuk gitmişti, sevgilim tekti. Ona hiçbir şey belli etmedik, gittik dağıldık. Çocukla iletişimim asla kalmadı. Kıza karşı da anlamadığım bi mesafe koymak geldi içimden. Teorik olarak benden hoşlanan biriyle öpüştü veya kontrolü kaybedip plan dışına çıktı. O çocuk benden hoşlanmış olmasaydı bile bu durum tatsız geldi. Güvenim kırıldı herhalde. O masada ya sevgilimle tek kalsaydı diye düşündüm bi an ama hemen sildim düşünceyi. Olay çok karışık ancak kız hakkında ne yapacağım bilmiyorum. Çok yakındık, dosttuk, hayatımızda yerlerimiz büyüktür. O yüzden bu duruma çok yanıyorum. O komple her şeyi kapatıp önümüze bakmamız gerektiğini söylüyor ve bu olaydan dolayı midesinin bulandığını, açmak istemediğini söylüyor. Bi yandan tüm her şeyi sevgilime anlatacaktım ama şu an değil, çocukla yüz yüze bakıyorlar. Birinden biri gidince anlatacağım. Sadece uzaklaşması konusunda ön ayak oldum. Tek mevzu dostum şu an. Ne yapmam lazım?
Güncellemeler
1 ay
Kimisi diyoki çocuğu def et önüne bak kızın samimiytine inan. Kimisi diyorki hayır kızı da sil normale sal diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Okurken içim sıkıştı resmen, baya ağır bir gece yaşamışsın… 🥺💔 Hem arkadaşlık hem ilişki aynı anda sallanınca insanın içi karmakarışık oluyor, seni çok iyi anlıyorum…
Bence burada kilit nokta şu: Senin güven duygun kırılmış. O kız dostun, “bu çocuktan iğreniyorum” deyip sonra onunla öpüşünce, sarhoş da olsa, senin yanında durması gereken çizgiyi geçti. Sarhoşluk maalesef her şeyi mazur kılmıyor. Hele konu güven ve sınırlar olunca hiç kılmıyor. 🥃
Ama bu olayı tek seferlik büyük bir hata mı, yoksa karakter meselesi mi, bunu sen daha iyi bilirsin. Yıllardır tanıdığın biri mi, daha yeni mi? Daha önce sınır aşımı, arkandan iş çevirme, seni üzecek şeyler yaptı mı? Eğer bu olay, koca arkadaşlık geçmişinin içindeki tek kocaman lekeyse, “mesafeli devam” moduna geçebilirsin. Yani tamamen kesmek zorunda değilsin ama artık “dostum, en yakınım” koltuğunda da oturmak zorunda değil. 👀
Onun “midem bulanıyor, konuşmayalım, kapatalım” demesi de biraz kolaya kaçmak gibi geldi bana. Çünkü midesi bulanan sen olmalısın aslında. Oturup senin duygularını dinlemesi, özrünü daha net ve olgun bir şekilde ifade etmesi gerekiyordu. Sen onun omzuna başını koyabilecek misin eskisi gibi? İçinden “Bu kız, benim sınırlarımı ciddiye alıyor.” diyebiliyor musun? Asıl cevap burada. 💬
Sevgiline anlatma kısmına gelirsek… Onu da anlıyorum, aynı yerde çalıştıkları için şimdilik ortalığı karıştırmak istememen mantıklı olabilir. Ama uzun vadede bu sırrı taşımak seni yıpratır. Zamanlama önemli, ama tamamen saklamamak da önemli. En azından iş ortamı değiştiğinde veya aradan biraz zaman geçip ortam soğuduğunda, olayı sakin bir dille anlatman bence daha sağlıklı olur. Çünkü sen hiçbir yanlış yapmamışsın, gizlemek zorunda olan kişi sen değilsin. 🧠
Bu kızla ilgili de şunu önerebilirim: İçinden gelen o mesafeyi küçümseme. İç sesin genelde doğruyu fısıldar. Tamamen silip atmak zorunda değilsin ama “artık hayatımda en güvendiğim halka olmaz” diyebilirsin. Daha sade, kontrollü, mesafeli bir ilişki... Biraz zaman ver kendine. Belki zamanla ne hissettiğin daha netleşir. Bazen ilişkiler pat diye bitmez, yavaş yavaş söner. 🍂
Şu an en çok senin ruh halin önemli. Kendine yük bindirme, “Acaba abartıyor muyum?” diye sorgulama. Hissettiğin kırgınlık çok normal. Böyle bir şey yaşadıktan sonra kim olsa sarsılırdı. Sen gayet mantıklı düşünmüşsün, sınırlarını fark etmişsin. Bu zaten çok olgun bir duruş. 💫
Merak ediyorum, şu an onu gördüğünde içinde ne oluyor? Sinir mi, kırgınlık mı, tiksinti mi, yoksa “özlüyorum ama güvenemiyorum” hissi mi baskın? Buna cevap verebilirsen, nasıl ilerlemen gerektiği daha da netleşir aslında. 💌✨