Arkadasligimi bitirmeli miyim?

Üni 2yim ve lise 1 den beri kardeşimden farkı olmayan erkek arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz hiç ayrı gitmeyen.
birbirimizin evine gidip kalırdik gelir giderdik. ilk baslarda karı kız düşkünü değildi lise 3 e geçtikten sonra karı kız düşkünü olmaya başladı. Hep dışarda gezerdik tenefüste felan 4. sinif olduğumuzda yanına gittigimde ders calisacam diyip dışarı gelmezdi bende artik çağırma başladım artık sadece birbirimize gidip gelir olduk ve okula beraber gidip geliyorduk.

Sonra yine üniversiteye başladığımızda başlarda arayıp soruyordu sonrasında (orada arkadaş felan edindi herhalde) aradığımda felan işim var sonra ben seni arayayım diyordu ve 4 5 gun sonra dönüyordu korona olmuştu ve o günlerde çok aramaya başlamıştı kimseyle görüşmediği için.

Dalgaya vurmayın lütfen. Pek arkadaşım yok ve akrabaya eşe dosta değer veren biriyim fakat boyle olunca kendimi kullaniliyormus veya rahatsız ediyormuşum gibi davraninca soğuyorum sizce arkadasligimi kesmeli miyim veya nasıl bir tavır takinmaliyim?
Arkadasligimi bitirmeli miyim?
Cevapla