Arkadaşlığımı bitirmeli miyim?

Ben ve yakın arkadaşım 4 senedir arkadaşız öyle yakınız ki kendi ailesi beni kendi kızlarından ayırmazlar istediğim zaman onlara gelir giderim arkadaşım bazen evde olmasa bile ablası veya annesi ile otururuz ailesini çok severim kendi ailem gibi görürüm ama kız arkadaşım bu aralar bi garip yani aslında hep böyleydi bana daha yeni garip geliyor her hangi bi şeye sinirlendiğinde ona nasılsın desem bile bana tavır yapıyor sert cevap veriyor ben ona sesimi az yükselttiğimde ise ne oluyor bu tavır ne diyip çıkşıyor ama o bana ters yaptığında sinirlini benden çıkardığında ben sesiz kalıyorum dışarı o ne zaman isterse o zaman çıkıyoruz ve onun seçtiği yere gidiyoruz ani planlar yapıyor ve evet diyorum her defasında ama ben bi yere gideceğimizi 3 gün öncesinden söylememe rağmen ya belirlediğimiz saatten daha farklı bi saate gidiyoruz ya da kız arkadaşımın sevgilisi izin vermediği için hiç gitmiyoruz ve ne zaman dışarı çıksak sevgilisi dakika başı arıyor ve çıktığıma pişman oluyorum sevgilisinin aramasından rahatsız olduğumu söylediğim zaman da senin sevgilin aramıyorsa bu senin sorunun benim sevgilim arıyor ve konuşacağım diyor arkadaşım 3 kardeş ve evin küçüğü ailesi tarafından her istediği yapıldığı için böyle olduğunu düşünüyorum o yüzden fazla üstüne gitmiyorum ama bazen zoruma gidiyor çünkü yaptığı saygısızlık gibi geliyor bazen de beni onlara çağıyor gittiğimde ise öğlen vakti olsa bile uyuyor eve gidicem dediğimde mal misin kal işte diyor uyuma o zaman dediğimde ise uykum var sabaha kadar uyumadım diyor sürekli böyle oluyor sizce napalıyım
Arkadaşlığımı bitirmeli miyim?