Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar asıl sinirimi bozan söylemeyi unuttum her ay diğer arkadaşlarını instagram hikayesinde paylaşıp doğum günlerini kutluyor. Ama benimkini yalandan bile 2 kelimeyle kutlamadi
10 yıllık arkadaşım hic aramız bozulmadı. Sadece şöyle bir durum var. 10 senedir arkadaşım ben her sene onun doğum gununu hatırladım ve hediye aldım. Hatta bir kere sevgilisinden ayrılmıştı doğum gününde onu evime cagirdim doğum gununu bizim evde kutladık. Yurt dışına da her çıktığımda ona ordan illa hediye alırım. Ama o 10 senedir hicbir zaman doğum günümü kutlamadı. Ondan hediye de beklemiyorum ama nezaketen basit de olsa hicbir şey almadı. Ramazanda bile kac defa iftara cagirdim. Bunları ben yaptigimda bir karşılık bekledigim için yapmadım o yüzden 10 senedir o doğum günümü kutlamadigi zaman aksaan diyip geçtim unutmuştur. Yaptığım şeylerin karşılığını beklemedim hicbir zaman. Ama bu sefer olay farklı onun doğum günü nisandaydı ben bu sefer bilerek kutlamadım çünkü kendimi ezik gibi hissettim her sene ben onunkini kutlarım ama o kutlamaz. Bu yıl kutlamayınca kız benimle konuşmamaya başladı. Her gün konuşurduk 2 aydır konuşmuyoruz. Yani 10 senedir kutluyorum o benimkini kutlamadigi hâlde sadece 1 kere kutlamadım diye 2 aydır yazmıyor. Napiyim arkadaşlar engelliyim mi yoksa belki bir gün yazar diye kalsın mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yazarsa yazsın bırak ama engelleme yalnız neden sana böyle yapmış ya böyle arkadaşım olsa sırtım yere gelmez ha 😅
Bilmiyorum ya bir de bir gorsen her gün telefonda 2 saat konuşuyoruz en az bana eski sevgilisini sıkıntılarını anlatıyor. 40 tane arkadaşı var hiçbiri onun derdini her gün 2 saat dinlemedi. Hayatında 1 kere benden başkasına sırrıni anlattı kız da onu rezil etti. Bir tek ben onun için kosusturdum sıkıntılarını çözdüm enayi gibi cidden kendimi kötü hissediyorum
Çok ayıp etmiş harbi
Senin doğum gününü ilk yıl kutlamadığında konuşmayı çoktan bırakmalıydın zaten
Yemin ederim annem aynı şeyi dedi. Annem dediki herkes sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davran dedi. Ama napiyim hata yaptım. Hep hediyeler aldım doğum gununu kutladım teşekkür bile beklemedim
Ben olsam konusmam cok nankör.
Ya bence de ben ben başta maddi durumu yoktur dedim ama babası daha yeni ona iphone aldı. Maddi durumu kötü olsa bile ben pahalı bir şey istemiyorum ben hatta ondan hediye bile istemiyorum sadece nezaketen yani canım arkadaşım iyi ki doğdun diyebilirdi ben çok kırgınım yani. Üstelik kendisi 10 senedir doğum günümü hic hatırlamaz ama ben 1 kere hatırlamayınca 2 aydır benimle konuşmuyor. Hatta ben onun kırgın olduğunu farkettim ortama yumuşatmak amaciyla nasılsın yazdım soğuk bir şekilde iyiyim diyip bir daha yazmadı.
Bırak konuşmasın hem kutlamıyor hem soğuk yapıyor nanköre bak. Konuşma bence hiç değecek insan değil hediyelerine yazık olmuş
Hatta şöyle mesela ben aralıkta doğdum o benim doğum günümü hatırlamadı ya geçen sene ocak gibi ona doğum günümün nasıl geçtiğini anlattım dayim bana güzel bir hediye almıştı onu gosterdim hicbir şekilde aaa ben senin doğum gununu unutmuştum şimdi sen anlatırken hatırladım geç oldu ama iyi ki doğdun da demedi ya iyi niyetimi suistimal ettiğini hissettim
Şu anda takiplesiyoruz ben inanılmaz soğudum sence engelliyim de bitsin mi yoksa kalsın belki bir gün yazar özür diler falan sence hangisi
Anlattıkca sinirlendim git engelle su gereksizi
Engelle kesinlikle bu nankörü
Ben de çok sinirliyim. Bir suru arkadaşı var. Ama basina bela gelince beni arar yemin ederim en gereksiz konuları bile canım çıka çıka 4 saat dinledim telefonda. Diğer arkadaşları onu 4 saat dinlemez çünkü. Hayatında 1 kere benden başkasına anlattı gittiler onu rezil ettiler. Ama sorun yok ben dersimi aldım cidden yarın engelleyeceğim gitsin artık. Bu arada sana çok çok uzun yazılar yazdım okudugun için teşekkür ederim
Çok uzun yazmışsın
Ya lütfen oku zaten soruya 1 kişi cevap vermiş 😢 lutfeeen
Bırak dursun ama muhatap olma sana değer vermiyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!