Bu arkadaşımla olan ilişkimi sonlandirmali miyim?

10 yıllık arkadaşım hic aramız bozulmadı. Sadece şöyle bir durum var. 10 senedir arkadaşım ben her sene onun doğum gununu hatırladım ve hediye aldım. Hatta bir kere sevgilisinden ayrılmıştı doğum gününde onu evime cagirdim doğum gununu bizim evde kutladık. Yurt dışına da her çıktığımda ona ordan illa hediye alırım. Ama o 10 senedir hicbir zaman doğum günümü kutlamadı. Ondan hediye de beklemiyorum ama nezaketen basit de olsa hicbir şey almadı. Ramazanda bile kac defa iftara cagirdim. Bunları ben yaptigimda bir karşılık bekledigim için yapmadım o yüzden 10 senedir o doğum günümü kutlamadigi zaman aksaan diyip geçtim unutmuştur. Yaptığım şeylerin karşılığını beklemedim hicbir zaman. Ama bu sefer olay farklı onun doğum günü nisandaydı ben bu sefer bilerek kutlamadım çünkü kendimi ezik gibi hissettim her sene ben onunkini kutlarım ama o kutlamaz. Bu yıl kutlamayınca kız benimle konuşmamaya başladı. Her gün konuşurduk 2 aydır konuşmuyoruz. Yani 10 senedir kutluyorum o benimkini kutlamadigi hâlde sadece 1 kere kutlamadım diye 2 aydır yazmıyor. Napiyim arkadaşlar engelliyim mi yoksa belki bir gün yazar diye kalsın mi

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar asıl sinirimi bozan söylemeyi unuttum her ay diğer arkadaşlarını instagram hikayesinde paylaşıp doğum günlerini kutluyor. Ama benimkini yalandan bile 2 kelimeyle kutlamadi
Bu arkadaşımla olan ilişkimi sonlandirmali miyim?