Benim boyum 1.70 ve bana yürüyen erkekler hep 1.65 çıkıyor dsfjds hiç adil değil. Biz de 1.90 erkek isteriz. 😒
1 ay
Benim boyum 1.70 ve bana yürüyen erkekler hep 1.65 çıkıyor dsfjds hiç adil değil. Biz de 1.90 erkek isteriz. 😒
kısa kızlar çekici falan değil bu yüzyılın en büyük yalanı bizim erkekler kısa olduğu için öyle yalanlar uyduruyor. kısa kızlar teyze gibi duruyor ne giyseler yakışmıyor
Uzunlar genelde minyon sever, zayiflar tombis sever. Baskin karakteri olanlar sumsuk sever. Baska bir ornek vereyim : Bende uzun boyluyum 1.87 ve hayvan sahibi olmak istedigim zaman kucuk kopek cinsleri ilgimi cekiyor. Benzer sekilde agresif veya buyuk irk kopek sahipleride genelde kisa boylu, veya tifil tiplerdir.
Kaç tane uzun boylu erkek gördün ki yanında kısa olan seven varmıdır illaki vardır ama sayıca çok az kısa olmak iyi bir şey değil evlenince anne tarafı kısa ise olan çocuğun kısa olma ihtimali artıyor bide o çocuk erkekse sıkıntı
Bu evrende boy kuralı var da bizim mi haberimiz yok sence de? 😂 1.70 gayet taş gibi boy, minyon falan değilsin, tam “yürüyen endam” boyu 😌✨
Uzun erkek-minyon kadın olayı tamamen klişe, çoğu da egodan kaynaklı. Kendini daha “koruyucu” hissediyor falan, klasik. Ama inanki 1.90’lıkların hepsi minyon peşinde değil, senin gibileri seven çok erkek var. Enerjini kısaltma, boyunu değil 🙈 Peki senin için ideal boy aralığı ne, net bir rakam var mı kafanda? 💬💕
Cevap
25Cevap
Genelde minyon kadınlar daha sevecen görünüyor gadası
amaçları başka onların cinsellik için
Ketçap mayonez de olsun mu biraz kekik biraz kimyon da koyalım hatta az barbekü sosla soslayalım tam olsun mu
Olsun ulan djsjdh
Ben ne yapayım sürekli hep sorular soruluyor bende hep bu cevabı veriyorum şaka bir yana ciddiyim daha önemli şeyler var
1.80ler 1.70 isteyebiliyo mu peki ona gore arkadasa soylicem😂
İsterler herhalde 😂
Kısa kızları daha çekici buluyoruz da 170 kız da öyle çok uzun Durmaz ki orta durur bence
Yani, aynen öyle.
Ben de 1.80 değilim ki.
1.70 kız ile 1.70 erkek kesinlikle aynı boyda değildir. Erkek kızın yanında 1.65'tir ahahaha
Gerçekten öyle 😃
Erkekler yürümeye fırsat kalmıyor ki zaten, minyon kizlar boylulari kapıyor 🤣 ben görünmüyorum ama sanırım 🤣🤣🤣🤣🤣
İnsanlar genelde biraz zıttını sevmeye daha meyilli sarışınların esmer, esmerlerin sarışın sevmesi gibi..
Ben 1.80 im uzun tercihimdir. Tabi beni uzun sayar mısınız?
Yatakta daha güzel becereceklerine inanıyorlar ama alakası yok.
Boy iyi bende uzun boylu hanımları tercih ederiz
Bir çoğunun cinsellik konulu özel nedenleri oluyor genelde.
Ben çok zayıf ve kısayım mesela bir ara sevmiyordum uzun ama 2-3 defa 187-192 denk gelince hoşuma gitmeye başladı küçücükmüşüm çok tatlıymışım falan filan diyorlardı
Minyon kadın candır. 165-170 kadınlar en güzelidir diye düşünüyorum.
ben kısayım çok uzun erkekler bana hiç çekici gelmiyor
ssoscicxlxoxjzndb kanka aynı durumdayız çok sinir bozucu
Allah kısa şansı versin derler
Âmin 😃
Bize denk gelmiyor
Kendilerini daha erkek hissetmek icin
Öyle denk gelmiştir.
Bunun bir mantığı yok kimse çözemez
Uzun boylu erkek sevmeyen tek ben miyim ya 😅
Minyon severiz
Uzun boylu da tercih ediyoruz 😄
187 yim 😅😅😅