Evet dışarda böyle çiftleri çok görmeye başladım ve çok üzülüyorum neden uzun boylu kızlar ile takılmıyorlar neden illaha minyon kız acaba türkiyede fazls uzun boylu kız olmadığından dolayı mı sizcede bu kadar boy farkı fazlada komik değil mi

Bu bir tercih değil, zarurettir.
Zira ülkenin %80'lik kadın profili, 1.50 ila 1.65 arasındaki boy aralığına sahiptir.
Dolayısıyla uzun boylu erkekler de, çoğunluk paydada bulunan bu kadınlara mahkumlar.
Her yerde uzun boylu bulamıyorsun, mecburen kısalar denk geliyor, onlarla takılıyorsun.
Bunun minyon sevmeyle ilgisi yok anlayacağın, öyle denk geliyor sadece.
Eğer uzun boylular yüksek paydayı oluştursaydı, o vakit uzun boylu kızlarla takılırlardı.
Bakış açını değiştir..
Ne bileyim simir oluyorum bazen öyle çiftleri götünce demekki bunun minyon sevmeyle alakası yokmuş öyle bir şey olsaydı kısa boylu erkekleride kısa boylu kıxlarla görmezdik bak ams tüm kısa erkekler krndi boyutunda kıxlarla takılıyotlat o zaman neden uzun boylu erkeklerde kendi boyutunda kızlar ile takılmasınlar
Özellikle erkekler kısa kadınlara mahkum değildir bu kısa boylu kadınlarla birliktelik de zorunlu değil kafasında yoksa zaten olmaz
Boy sadece gördüğümüz kadardır
Sevgi ise hissettiğimiz kadardır
Dediğin görüşe katılmıyorum zorunlu değilsiniz ayrıca Türkiye de uzun bir kadın bulmak da çok zor değil
Uzun boyluyum her zaman uzun boylu kızlardan hoşlanmışımdır. Minyon seviyorum diyende yalan söylüyordur minyonların hiçbir çekici tarafları yoktur. Kız dediğin 1,75 - 1,80 boylarında uzun bacaklı zayıf olmalı
aynen boyun kaç minyon seviyorum erkekler kendilerini avutuyorlar minyon kızlarla etraafta uzun boylu kızn olmadığından dolayı
erkeklerin çoğu ne istediğini bilmez. Görselliğe önem vermeyen abazan barzolar minyon sever ama dışarıda uzun boylu at gibi bir kız gördüklerinde azman gibi bakarlar
aynen onlar için nefes alsın yeter memlekettede minyon kız çok uzun kızda az olduğundan minyonlardan yana kendi şanslarını yükseltmeye çlışıyorlar ancak
Zıtlıkların uyumu olabilir...
Bu uzun boylu kizin olmamasıyla ilgili değil sevmekle ilgili bir durum. onu beğenmiş..
Uzun boylu kızlarla da sevgili olan uzun boylu erkekler var. uzulme boşuna seni seven kişi karşına çıkınca mutlu olursun sende. komik durabiliyorsun bu boy farkı ama sevmişler bize laf düşmez
Sende uxunmusun
Neden boyun uzunmu dedim
çok tatlı gözüküyolar bence hem aşk nasıl yaş tanımıyosa boyda tanımamalı kızın boyu kısaysa ne yapsın
Cevap
44Cevap
Çok kötü görünüyorlar, çocuk bişey söylese kız üç gün sonra duyar aradaki mesafeye bak 😂
😂😂😂
Aynen
türkiyede uzun boylu kız olmadıgından evet. :D çok az lar uzunlar.
Aynen
Tamamen cinsellik ile alakalı bence. Burada ifade etmesi zor olan meseleler var :) Ama uzun boylu kızda güzeldir tabi
Bilmiyorum sevgisinden dir. Minyon tercih ettigi içindir. Nasip canim benim de boy 1.70 mis kendi boyumda bile zor ckyor karşima yani sen düşün😀
Evet böyle bir boy farkı isterdim bunun için en az 1.95 lık erkek bulmak lazım :D
Uzun boylu bayanlara neden hep kısa boylu erkekler denk gelir 😂
Kisa boylu kadinlar daha kadinsi hatlara sahip boy uzadikca yapisi bir erkegi andira biliyo
Uzun boylu kızlar yaşlanınca kazulet gibi gözüküyolar ama mini minyon kızlar çok tatlış gözüküyolar
Minyon avuntusu :D
Uzun boylu kızla evlen de gör 😁
Uzun bacaklı kızlar daha kadınsı ve sexy olurlar ve her kız kabullenmese bile uzun boylu olmak ister
Tamam uzun bacaklı kızla evlen sen 😁
:D :D
sen minyonmusun
Uzun boylu olmaya doymuştur , kısa boylu kız sempatik geliyordur
Yavrum kızdan hoşlanmış boyu kısa diyemi sallıcak bunu soranda bir kız yani yazık
Ama neden hep minyon kızlarla takılsınlarki
Ya şole diyim 163 168 arası arası bençe cok tatlı daha zarıf hani nasıl desem onların ayrı bir sexsiliğide var daha minnoşlar yani ele avuca geliyolar nedim daha 😂😂😂
Senin boyun kaç
1.68 gene uxun sanki
Ben 1.79 ama o en uzun olarak soyledim
163 altı kötü
Hmm bende 1.80
Yani şoyle soylim kız benim omuz seviyomde olsın ona sarıldıgım zaman kafası gögsümda hissetmek isterim. Zevk işte napim 😂
Bence sen türkiye şartlarında şanssizsin 😂
Niye nir sürü 1.85/1.90 adam var
Sadece boyla mı seviyosun erkeyi boyu uzun olması yeterlimi belki 1.75 boylarında biri sevceksin ülkenin ortalaması 1.75 zaten 😅
Bilmiyorum ama uzun isyiyorum
Ya umarım istediğim gibi olur ama uzun olsun diye de malın birine kanma kandırma kendini boy herşey demek deildir heves insanın gözünü kör edebilir eyvah para etmiyor
Türkiye'de kadınların boy ortalaması 1.62 civarı erkeklerin ki ise 1.78 civarı işte bu yüzden oluyor yani uzun boylu kızların azlığından
Benim boyum uzun değil. Ama benimde dikkatimi çekiyor ama sevimli olanlar.
Tabi tercih +165den yana o ayrı
Ben 150 yim konustugum cocuk 192 maşşallah cokta tatliyiz😂🙈
Sevgiyle alakalı olabilir belki önüne sevecek uzun boylu çıkmıyordur doğru dürüst bişe diyemezsin.
Bu ne böyle? Bende milyonum da ben kendime 190 almazdım o beni alsa da hiç estetik durmuyor 🧟♀️
Bence çok yok böyle çift : göze battığından öyle geliyor size.
Bu ne ya? Abisi gibi duruyor, asla tercih etmediğim bir şey. Çocuğum, kardeşim gibi durmamalı.
Fotoğraftaki çocuğun lütfen adını verin bunlar sevgili değilse. Aşık oldum
Bu kadar da fark fazla. 30cm olmalı en cok😁
30 cm de fazla
Işte en fazla dedim😁 ben 15cm topuklu giysem bile eşim uzun durmali yanimda 👌
en fazla 10 cm olmalı
Hm evet 😁
Erkek 180in altında olmamalı bence
abartma la sende :D erkekte 1,75 üzeri idealdir. 1.80 erkeğe görede 1,72 üzeri idealdir. 1,75 erkeğe göre 1,65 üzeri 1,70 erkeklere görede 1,60 1,70 arası idealdir
Aynen bencede
Kısa boylu kızların uzun boylu erkeklere karşı zaafları oldukları için söylediklerimi asla kabullenmezler :D Günümüzde 1,65 lik kısa boylu kızlar bile kendilerini uzun boylu erkeklere yakıştırdıkları için erkek dediğin en az 1,80 olmalı diyor :D :D
Evet ben de 163um. Ama öyle seviyorum 😊
@Hakanguner1907 senin boyun ksç
tam tamına 1.82 fazlası var eksiği yok :D
@Hakanguner1907 1.82 den fazlamıdın tam olarak kaçfın
yani 1.82 den az değilim en sonra aserde ölçmüşlerdi 1,82
@Hakanguner1907 hm sen yanında kaç boyunda bir kız istersin mesrla 1.80
Ya isteyeceğim kız beni ister mi acaba o da var :D ama aramızda fazla fark olmamalı. Birde ben uzun boylu kızlardan hoşlanıyorum. 1.75 1.80 arası fena olmaz ama en az 1.72 olmalı
Bodurtavuk herdaim pilic
Senin boyun kaç
Sevgi işte naparsın :D
Napsinlar her tarafta kisa kiz var 😄
Gene boş bir genelleme
160-165 arası kızlar için ideal bir boy
Kısa kızlar cimcime okuyor :)
hayır komik değil bence gayet hoş duruyolar
sanırım sende kısa olduğun için yakıştırdın :D
Ben tercih etmiyprum.
uzun boylu kızlarımı tercih ediyorusun
179 boyum var 175 hatunla anca kanka olurum 😂😂
1.79 boy erkekde zaten bana göre değil ben 1.80 imde
Bana göre hiç değilsin zaten okeye lazım olursun anca 😂😂😂
Ay çok komik 😁
Bence gayet güzel 😂😂
Teşrkkür ederim
ben öyle tercih etmiyorum ama öyle denk geliyor
Hm etrafta fazla uzun boylu kız olmadığından dolayımı acaba
evet belki de
Sende uxunmusun
Nazar etme nolur calis senin de olur 😃
Aynen, bazen görünce öyle biraz sinir oluyorum.
benim boy 180 ama uzun kızları daha çekici bulurum
Uzun boylu kız mı var ülke de bsnsn
Aynen ya
Aynen birdr fazla uzun boylu kız yok sanki
Aynen
Sizede
Minikler hep güzel görünmüştür
kolayca her türlü pozisyona girdikleri içindir ;)
Uxunlarda gitiyot
hayır minyon kızlar daha uygundur pozisyon konusunda
Uzun boyluyum ama hep minyon değil tercıhım.
Daha genc kalıyoruz cunku.
Yükseklik korkunuz da mı yok allahsızlar
Bodur tavuk herzaman pilic derler
Daha çok zevk veriyorlar
Uxunlar vermiyormu
Hayır
Senin boyun kaç
1,80 senin kaç
1.80
Yuhhh. Yalancııı
Neden yslan söylüyeyim
Sende at gibiymişsin. Sevişilmezsin 😏
Neden sevişilmezim
Saçmalık
Ya düşünsene kocaman kızsın. İçine girip çıkıyorum boynunu emmek istiyorum aynı anda ama göğüslerinden öteye yetişmek zor 😏
Saçmalama asıl uzun boulularla bu harrket kolay
Sen hiç seks yaptn mı?
Hayır ama çok p*rno seyrettim binlerce hatta
https ://i. hizliresim. com/rJMDqN. jpg
baksana buna boşlukları birleştirip
Baktn mı
Uzun kız sadece 69 da iş görür
Niye yazmyn
Bu kız minyon değil ki, cüce gibi kalmış..
Minyonlar daha tatli güzel geliyor çunku..
Kısa kızlar uzun seviyor diye
Uzun kızlarda uzun seviyor.
o deilde dalaga kadar yolu var
herr yaşta çok tatlı oluyorlar da ondan:)
sanırım sen uzun boylusun :) kıskandığına göre :D
evet uzun bboyluyum
onlardan farkli olduklari için
Özele gel
@DAMARLI-KOL why? :)
Acil. Gelince göreceksn
Daha iyi zıpladıklari için 😂😂😁
Minyon tiplar daha cekici
Ne alakası var :D
çünkü onlar daha samimi
çıtıp pıtı ne güzel
Neden