Kısa erkekler neden irilere bakar?
Değişik bı çekim olayı sanırım ama minyon arkadaşlarıma 190lik talipler oluyor garipsiyorum artikk
Değişik bı çekim olayı sanırım ama minyon arkadaşlarıma 190lik talipler oluyor garipsiyorum artikk
Öyle çok uzun boylu değilim ama sevgilimin boyu çok kısa da olsun istemem şahsen. Neden minyona gelecek olursak yüzleri daha sevimli ve tatlı oluyor genelinin. Uzun boylular daha güzel minyonlar daha tatlı.. seçimim tatlidan yana 🙂
Çünkü kısa kızlar uzun boylu olduğu için bu durumdan hoşlandığını belirtiyor. Örneğin 175 kıza 186 yim yazınca normal boy der geçer.
160 a yazınca off çok iyiymiş cevabını alırım. Kim sever uzun kızın cevabını benim özelliklerinden dolayı beğendiğini belirten kız daha çok dikkatimi çekiyor
Kim sîker*
Kadınların iri erkek sevmelerindeki olay tamamen iç güdü, en derinlerdeki dürtüleri onlara kendilerini koruyabilecekleri, güçlü erkeklerin dişisi olması yönünde talimat veriyor gibi düşünebilirsin
1.82 boyum var tam tersi hep uzun boylu kızlar daha dikkatimi çekmiştir. minyon bir kızla gezerken belim ağrıyor konuştuğunu duymak için eğilerek yürüyorum
Cevap
24Cevap
Ben benimle aynı boyda ki kızlardan hoşlanıyorum ama uzun boylu kızlarda çekici fizikle alakalı biraz da
Bir minyon olarak uzun boylu erkek seviyorum bende zevkler renkler onei olan oldugumuz gibi sevilmek takmamak lazm bende uzun olmak isterdim 1 75 faln.
Alakası yok 1.70 en sevdiğim ama boya takılacak son kişiyim gerçekten huyunu sevdiğim biri beni kendine bağlar
Yatakta her şekle girdikleri için. Uzun boylu kadını evirip çevirmeye adam lazım zor tabi. Kısa boyluları her erkek yapabilir. Ondan istiyorlar Yoksa başka bi olayı yok. Eh bir de aşk sevgi tırı vırı
Minyon hanımlar da uzun hanımlar da biz uzun olmayan erkeklerden nefret ettiklerinden uzun beyler onları beğenebiliyor. Tüm hanımlara uzun beylerle mutluluklar...
Minyon kadın
Kucakta güzel seviliyor
Kedi yavrusu gibi...
Biliyorsun bunu hatun
Minyonlar uzun sevdikleri için uzunlar icin kolay av oluyorlar.
Yalan yokluktan,170-175 arası uzun bacaklı taş gibi kızların yerini hiçbiri tutamaz
Bana saçma geliyor bilmiyorum 1.86 boyum özellikle 1.50 birini istemem yani.
Uzun erkekler minyon kızları beğenmez, element uydurmayın bir yerinizden :D
Türk erkekleri olarak genelde öyle kızlara zaafımız olduğu doğru.
daha sempatik geliyorlar sanırım.
Ülkenin boy ortalamasi ortada. İsteseler de istemeseler de beğenecekler.
Türk kızları genelde minyon olduğu için özellikle seçilen bir konu değil bence
Benim için küçük boylu olması daha iyi küçük boylu olcak ama etli Balıklı olucak yani öyle hoşuma gidiyo her konuda
Minyonum eşim 182 bence gayet güzel görünüyoruz
Genellikle fantezi gibi çekim oluyor galiba.
Yemekte kimyon kadında minyon demişler💃
Minyon daha çekici geliyor.
Bende çok hayret ediyorum bu duruma
Uzaktan iliski seviyolarsa
Minyon kizlar her şekle geliyor
Zıt kutup olayı mı neyse
Kimi beğenelim ki uzun kizmi bar😅😉
Yatakta iyi döndürmek için
160-170 arası yanıma güzel yakışıyor 180 ben
Uzun kızdan çekiniyor sanırım erkekler
Senin boyun kaç ki
162