birde uzun boylu erkeklerin kısa erkeklere oranlara uzun boylu kadınlarla beraber olma olasılığı daha fazladır daha önce tecrübe etmiştir benim gibi. o yüzden kısa boylu kızlar daha samimi ve sevecen gelir. ben uzun boylu olup enerjik ve sempatik nadir kız gördüm daha çok fiziklerini kullanırlar.
Bana kalirsa eger yurekler ve fikirler uyusuyorsa bence bir onemi yok abartanlar cok :) allah'in bizleri yarattigini kimse unutmamali allah onlara boy vermis olabilir bazi kizlara da boy vermemistir herkes kendi haline sukretmeli ayrim yapmamali
son derece seksi ve çekici oldukları da bir gerçektir. Vücut yapıları genelde tam taş niteliğindedir. Yani yoksa adam tutupda 1 cm boyu için almıyor. Onunla ilişki kurması da bir mesele; Kadın 1.50 Erk. 1.95-2.0- 2.10
Ben orta boykuyum ama boyu kisalar daha güzel oluyor Allah bir yerde alıyor başka bir yere veriyor hem onların yanında kendimi uzun hissediyorum buda cabası 😂😂
El yüz ayak her şeyleri bir o kadarda küçük olduğu içi gayet bedenleri ahenk içinde seyreder. Ayrıyetten bu tip kızların ben güzelim şuyum buyum egosu olmadığıda yanında cabası.
@Sudefbalı etraf abaza kaynıyor nefes alsın yeter düşüncesinde erkeklerde az değil ben abazalıgı kast etmedim sevgi anlamında dedim uzunda tercih edenler olur çünkü narin zarif olanlar tercih edilir uzunlar çıkınca sanki Hulk'un kız versiyonuyla çıkıyormuş gibi oluyor
@Sudefbalı kesinlikle değil uzun boylu iyi kızlarda tanıdım misal kasları çok gelişmiş bir erkek görsem garip gelmiyor kız görsem bunu narinligi zarifligi nerde anca bilek güreşi tutarsın
kim 1.50 olursa olsun kimse yadirganamaz. ayrica olup olmamam onemli degil ben konu ne olursa olsun soru sormaktan hoslaniyorum bilgi almak hos bir sey :)
En İyi Cevaplar