Bir de severken boya bakmıyoruz sizin sorununuz boy değil karaktersizlik özgüvensizlik zart zurt derler ama hepsi de 180 üstüyle sevgili olur sadece
3 ay
Bir de severken boya bakmıyoruz sizin sorununuz boy değil karaktersizlik özgüvensizlik zart zurt derler ama hepsi de 180 üstüyle sevgili olur sadece
Cevap
1Cevap
Hepsi değil ben şahsen 180 üstü erkekle olmak istemem one öyle zürafa gibi
Sen de böyle diyim de uzun boylu erkek denk gelsin taktiği yapıyorsun gibi geldi :d
Yo cok fazla uzun boylu erkek olmak istedi benle ama reddettim
Çünkü erkek koruyucudur güvendir
Uzun boy çok güzel ondan
Lafa gelince de sevince boya bakmayız demeyi biliyorsunuz aklınız fikriniz uzun boy awk
Napalım uzun boy çok etkiliyor be
Biz sizin gibi bir özelliğe bu kadar takık değiliz her türden kızın sevgilisi oluyor biz 179 olsak red ediyonuz
179 uzun ki onu redden nin boyla değildir yani
180 değil ya reddersiniz yine robot gibi rakamsal takıntınız var 180 de 180
O kadar takmıyoruz
İyi sağolun ya çok düşüncelisiniz
Her zaman
Ben 175 istiyorum
Topuklu giymek için
150 160 kızlar var awk siz 179 olsak red ediyorsunuz
157yim ve evet ederim💅180altı kurtarmaz
rakamsal takıntıya bak aw 180 le 179 arasındaki farkı bile göremezsin mk cücesi :d
Cüce olabilirim ama karşına çıksam hayır diyemicek kadar güzelim kendine bak beyefendi
Pp yap da görelim o zaman :d
Anonim kalmak daha iyi tanımıyorum kimseyi
tc kızı maymuna benzese kendini güzel zanneder zaten :d
Geçmiş olsun la bu arada uzun boylu sevgilinden boynuz yemişsin çok üzül jasjwfıejfewıjfwıef pardon üzül jasfjıewjfewıwjıewjfewıfjew şaka la şaka ne üzülecem awk beter ol asıjfweıfnaeıfnewfnewas
Çok yaşa sende kardeşim
Sende tam bi hiiiç! kurususun
WEokdmjaewogaosefjaowefjawopekfjak
Site düzeltiyor küfrü sen anladın işte sende sürün artık bulaman kimseyi
sen de her gördüğün uzun lavukla ol boynuz ye acı çek jfjwskfkeojwsefw
Mavi gözlü uzun boylu kaslı olursa yerim canım sorun yok o kaybetti çokta umuruöda💅💅💅💅
Tabi ondan kudurdun de mi asla ciddi bir ilişkin olmayacak hep boynuz yiyeceksin sdjesofjeofew
Aynen canım 💅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum kişisel tercihlerle ve toplumdaki bazı kalıplarla ilgili, kadınlarla ilgili evrensel bir kural değil. Birçok insan partner seçerken fiziksel özelliklerden ziyade uyuma, iletişime ve güvene bakıyor. Bazı kadınlar uzun boyu çekici bulabiliyor ama bu herkes için geçerli değil; aynı şekilde kısa boylu erkeklerle mutlu ilişkiler yaşayan çok kişi var. Hissettiğin genelleme seni yoruyorsa, bunu kişisel bir yetersizlik gibi görmemeni öneririm. Tercihler çeşitlidir ve tek bir ölçüye indirgenmez.