Kanka kızlar hep en iyisi olsun isterler. İstedikleri olduktan sonra sıkılırlar dahada iyisi olsun deyip aldatırlar. Bir kız her yönüyle dünyanın en iyi erkeği ile çıksa bir süre sonra sıkılır ve başkalarını arar. Asla değişmez bu. Kızları anlamak zor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBoyum 175 ve genel anlamda hep boyuma eşit insanlarla flört ettim iyi güzel ama uzun bi kız olarak yanımda benden uzun erkek olması cidden gerçek bi kız hissiyatı veriyo. Benim psikolojime göre boyu benimle denk olan insanla hep stabil ve denk ilişki içindeyim. Flört ettiğim 195 kocaman bi adamın yanında ciddi anlamda aşırı güvende ve iyi hissediyorum. İstediğim gibi topuklu ayakkabı giyebiliyorum kompleksi olmuyo. Uzun olmama rağmen kadın ortalamasından yanında kendimi bazen küçük kız çocuğu gibi hissetmemi sağlıyo bazen aşırı hoşuma gidiyo. Ona sarılırken göğüs hizasında olmam ona bakarken kafamı kaldırmam onun komiğine gidiyo. Ve dışardan bakıldığımızda ikimizde uzun olduğumuz için insanlar biz gözden kaybolana kadar bize bakıyolar. Kıssadan hisse uzun erkek cidden bir kıza iyi hissetirir psikolojik anlamda
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin de tercihi uzun oluyor. Uzun erkekler sadece kısa sureli ilişkilerde kısa kadınları tercih ederler. Evliliğe gelince boylarına uygun olan kadın isterler.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılUzun boylu kadınların mesela 1.70 1.75 üstü olanlar +185 üstü istiyorum deseler normal karşılarım kendileri uzun partnerinin de uzun olmasını istiyorlar gibisinden ama 1.50-1.55 lerde bir sorun var 1.90 aşağısı erkek öcüdür vs gibi semptomlar sergiliyorlar. 1.90 adamın göbek deliğine geliyorlar zaten. Kendi eksikliklerini partnerinin artısıyla bastırmaya çalışan özdeşleşme ilkesine ait bir savunma mekanizması olarak görüyorum ben bunu :D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü onların o kuvvetli güçlü duruşu kadınlarda şu algıyı yaratıyor;
Bu beni sarar sarmalar
Bırakmaz korur kollar01 Yorumla- +1 yıl
Tm da şimdi 190 boyunda dar omuzlu zargana erkek var 180 boylarında geniş omuzlu iri erkek var 190 boyundaki erkek daha mı güven verir yani
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Evde üst raflara birinin ulaşması gerekiyor çünkü.😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSana sormalı :D şaka yapıyorum tabi ki :)
zaten türk kızları açısından bakarsak kızlar boya göre seçer ya da tipe göre seçerler yani genellikle tercihleri bu yönde oluyor aslında sevdikleri için ya da aşık oldukları için değil dış görünüşü kimin daha iyiyse kimin fiziksel özellikleri daha iyiyse her zaman onu seçiyorlar maalesef. birde Uzun boylu erkekler, kısa boylu erkeklere göre daha yüksek sosyal statüye sahip olarak görülür. Bu, işyerinde ve toplumda daha fazla başarıya sahip olma olasılıklarının daha yüksek olmasından kaynaklanıyor olabilir. ama yine de Bununla birlikte, tüm kadınların uzun boylu erkekleri tercih etmediğini belirtmek önemlidir. Bazı kadınlar, uzun boylu erkeklerden daha kısa boylu erkekleri daha çekici olarak görebilir. Sonuçta, bir kadının bir erkekte aradığı şey kişisel tercihlerine bağlıdır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBacak kadar boyu ile kendinden daha uzunu arayanlar...
Kemikleri sayılacak kadar zayıf ya da göbeği çıkmış haldeyken atletik ve kaslı isteyenler...
Ortalama bir tipe sahipken aktör yakışıklılığı dileyenler...
Kadınların erkeklerden, erkeklerin de bazen kadınlardan istedikleri bitmiyor. Ama denge de şart.313 Yorumla- +1 yıl
"Bazen"
- +1 yıl
@Mercimekliçorba Hadi çoğunlukla diyelim.
- +1 yıl
@Mercimekliçorba evet bazen? Erkekler sandiginiz gibi degil sadece yuzde 20ligin fazla kriteri olur
- +1 yıl
@pessimistiic07 ay evet sütten çıkma ak kaşıksınız ayn asla toz kondurmayın kendinize
- +1 yıl
@Mercimekliçorba ben kendimi bilirim sadece dengimi isterdim benim gibde cok var bilirim
- +1 yıl
@Mercimekliçorba yalniz ermek sayisindan kimin daha sekilci oldugunu gorebiirsin
- +1 yıl
Sen öyle diyosan öyledir reis saydın galiba
- +1 yıl
@Mercimekliçorba her disari ciktigimda bunu analiz ediyorum
- +1 yıl
Yahu arkadaşım boş yapma orada burada bakımlı sarışın etli esmer gibi gibi kriter sayan ninemmi görüyoruz herhalde. Her insan istediği kriterde birilerini ister ve bunu söyler bazıları zengin bazıları uzun erkek ister bu niye batıyo anlamadım
- +1 yıl
@Mercimekliçorba sen her dediklerini ciddiye aliyon herhalde kadinlar ciddi ama bu cinsel acligin oldugu ulkede erkekler kiz bulsa sarisiin olup olmamasina bakar mi sadece biraz mantikli dusun
- +1 yıl
Cinsellikten bahseden kim allah aşkına saçmalamışsın ya. Herkes cinsellik açosından mı kriter belirliyor. Tm uzatma
- +1 yıl
@Mercimekliçorba ya bi git surdan allahin cahili bir seyi bilmez anca bos konusur neyse tamam yazma
- +1 yıl
Tamam erko meleksiniz anladık kes
Bende bilmiyorum ama sanırım onlara daha iyi geliyor ben akülü sandalye de olduğum için boyum küçük kalabilir ♿😑
30 Yorumla
+1 yılBen uzunum. Öyle boy takıntım çok yok ama olursa da beni tamamlar. Boyu kısa olduğu halde erkeğin boyuna takılan kızları da anlamıyorum. Boyum uzun olduğu halde benim bile öyle takıntım yok. Gelgör ki bana ama fiziğim iyi diye geliyor gelen. Hiç beni olduğum gibi sevene denk gelmedim. Onun için diyorum "Bu erkeklere ayran budalası kızlar yaranır." diye
30 Yorumla
+1 yılİlkel dürtüler nedeniyle. Paleolitik dönem ve oncesinde cüsseli erkekler avlanma konusunda daha iyi olduğu için kadinlarin seçimide bu yönde olurdu. Artık bir önemi kalmadı geçmişin tiz durtuleri bazılarında devam ediyor. Gördüğüm kadarıyla kadinlar kisa süreli cinsel ilişkilerde fiziksel özellikler açısından cezbedici erkekleri tercih etsede uzun soluklu ilişkilerde bunu pek önemsemiyorlar. Statü daha ağır basıyor.
10 YorumlaSana sormalı 😀 uzun böyle güven veriyor galiba
10 Yorumla
+1 yılBoyu uzun olanın... hesabı yapıyoruz galiba içgüdüsel olarak ahahah
23 Yorumla- +1 yıl
Tamamen bir varsayım 😂
- +1 yıl
Bpye bir sey yok
+1 yılEstetik duruyor ondan. Erkekler nasıl oval popo, ince bacak, dik meme seviyorsa, estetik buluyorsa aynı şekilde kadının yanında da uzun ve yapılı erkek estetik duruyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Ayni sey degil ki
+1 yıl82 yaş küçüğüm , ve 167 boyundayım sorun olmazsa bul beni 😂 (21 yaşındayım)
14 Yorumla- +1 yıl
Oda iyi knk , gerçek yaşın peki
- +1 yıl
O zaman şöyle bir şey yapalım sen 29 da bekle 8 yıl sonra aynı oluruz o zaman şans verirsin madem yaşa bu kadar takılıyosun😂🤔
+1 yılBen mesela 1.80'im uzun da sayılmam kısa da ama bu doğru. Kadınlar 1.85 ve üstü erkeklere daha bir yöneliyorlar, ayıp ediyorlar. Halbuki biz öylemiyiz. Kısa olur minyon der severiz. Uzun olur at gibi hatun der severiz. Zayıf olur ince belli der severiz. Tombul olur balık etli der bağrımıza basarız 🤣 Azcık bizi örnek alın :))
10 YorumlaBoyu uzun olan erkeğin organı da büyük olur diye düşünmelerinden olabilir mi acaba? Bu soruyu şöyle de sorabilirsiniz. Kadınların zenci erkek merakı nereden geliyor? Irkçı biriyim galiba ama yine de bir beyaz beden bir siyaha şehvet duyar anlayamıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Aslında siyahilerinde malları orta boy diyebileceğimiz boyutlarda. Uzun olarak düşünmemizin Sebebi erotik filmler. Aynı şekilde uzun erkeklerde de geçerli. Irkcıda değilsin
Kadınlar aşkı seçebileceğini sanıyor
Yok öyle bir şey
Aşk seçilmez10 Yorumla
+1 yılBenim tercihim uzun olmuyor ama bazı yer cüceleri big boyyy errrkik yhaaa diyip kendini yırtıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha gümledim
+1 yılBoyu uzun olanın aklı kısa olur derler.
Bundan galiba10 YorumlaSanırım ilkel bi his bu 😄 daha güvende hissettiriyo daha sahiplenici vs.
10 YorumlaKadınlar diş görünüşe çok önem veriyorlar bu yüzden yanlarında boylu poslu birini istemeleri normal
10 Yorumla
+1 yılbende kisa boy begeniyorum yakisikli olsun yeterrr
19 Yorumla- +1 yıl
Kısa boy derken kaç cm altı boyum 180-182 arası uzun diyen var kısa diyen var orta diyen var
- +1 yıl
@Kırmızımart63 baya uzunnnn boyunn
- +1 yıl
Yoo ya ortalama bence
- +1 yıl
167 boyundayım bul benii😂
- +1 yıl
@Kırmızımart63 uzunn
- +1 yıl
Senin boy kaç melis
- +1 yıl
@Kırmızımart63 161 kisa birazzz qhqudh
- +1 yıl
Çok kısa değilsinn ya güzel bence
- +1 yıl
@Kırmızımart63 tesekkur ederimm
Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Bence iç güdüsel olabilir kadınlar uzun boylu erkekleri çekici buluyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoyum 178 , dolayısıyla uzun istemek hakkım diye düşünüyorum ancak 1.55 kızın 1.90 istemesini ben de anlamlı bulamıyorum
Sonuçta ona 170 de 190 etkisi yaratabilir 😀
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılben 160 boyundayım. en sonki erkek arkadaşım 170 küsür bi şeydi. öyle illa uzun olsun diye bi derdim olmadı. boydan postan çok daha önemli şeyler var
00 Yorumla Ben sevdiğim adamın yanında uzun görünmek istemem açıkçası bu hiç hoşuma gitmiyor ha kısada görünmek istemem tam ortası kararında olmak iyidir ne çok uzun ne çok kısa 😄
00 Yorumla
+1 yılPerdeleri onlara astırabilmek için jdjdjdjd. Şaka şaka şahsım adına daha güvende hissediyorum ve daha hoş duruyor
01 Yorumla- +1 yıl
Tm da knk şimdi 190 boyunda zargana dar omuzlu erkek var. 180 boyunda geniş omuzlu iri erkek var 190 daha mı güvende hissedilir seni
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvrimsel psikoloji, korunma içgüdüsü ve uzun erkeklerin daha güçlü olmaları. Dolayısıyla bu durum beklenen isteği karşılıyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoyu benimle aynı veya benden bir tık uzun olsun isterim. Kısa boylu erkekler bana itici geliyor.
01 Yorumla
+1 yılKadın doğasında, sahiplenilmek ve korunmak içgüdüsü kadını kendinden uzun ve heybetli erkeklere yöneltiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde uzun boyu olsun diye bir kriterim yok hiç de olmadı sadece bir kişiyi sevmiştim uzun boyluydi onu da bana yar etmediler knk.
00 Yorumla
+1 yılÖzgüven eksikliği nedeniyle arka planda kalmak için
10 Yorumla
+1 yılTam sana soracaktım. Ama aciklama yapmissin😅😅
00 Yorumla
+1 yılBu işler boya posa pek bakmıyor. Adam değilse 180 olsa neye yarar😅
00 YorumlaÇok fazla boy farkı olması da iyi değil bence
00 Yorumla
+1 yılİnsan bence kendini birazda güvende hissetmek istiyor ya ne bileyim en azından ben öyle hissediyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evrimsel Biyoloji'nin alanına giren bir konu: Beynimiz hala avcı-toplayıcı zamanlarında yaşıyor. Uzun boylu erkek savcılardan daha koruyucu idi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1.70 leri adam yerine koymuyorlar. Pigmeler bile 1.85’ten aşağısı bacımdır diyor.
00 Yorumla
+1 yılUzun boylu sevgilim olmadı 🤔
13 Yorumla- +1 yıl
Uzun yok ki çok nadir görüyorum ben 😂😮💨
- Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılToplumun dayatması işte biz ölelim kisayiz diye
1.50 boyu olan kız bizi beğenmiyor ya ona yanıyorum neyse sigarayı yeni biraktim14 Yorumla- +1 yıl
Boyun kaç ki
- +1 yıl
@Kırmızımart63 1.72
- +1 yıl
Boyum 180-182 bana bile 150 boyunda kısa diyen var takma kafana
- +1 yıl
@Kırmızımart63 ahaaahahaah
+1 yılbenden cok uzun olunca ben fazla sevmiyorum ya. kendimi kotu hissediyorum nedense. ben 164 üm sevgilim de 170 civarı. bence cok ideal ne cok uzun ne de cok kısa. istedigim zaman hem boynuna sarılıyorum hem opebiliyorum daha ne istiyim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç takıntım yok gönlü gönlüme eş düşsün yeter
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılPerde takmaları kolay oluyordur 😂
30 Yorumla
+1 yılUzun boylu oldukları için seviyorlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılE kadın ufak genelde korunma iç güdüsü vsvs..
20 Yorumla Uzun boylu erkekler daha çekici geliyor. Daha adam gibi
Yargilamayin ben de bilmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Knk tm uzun var uzun var boyum 182 183 civarı bana 158 boyundaki kız kısasın sanki demişti lsoxslxodod uzun dediğiniz 2 metre mi anlamadım
+1 yılben uzun boylu seviyorum 1.88 altı olmayacak ve renkli gözlü sarışın ya da kumral olacak beli ince
00 Yorumlaicgudusel bence ya. ben yanlarinda daha cocuksu daha coskulu neseli oluyorum nedensiz. kisa boylu erkeklerin yaninda daha olgun agir basliyim 😸
00 Yorumla
+1 yılÖzellikle seçmiyorum uzun denk geliyor 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı. Uzun iyidir ya benim sevgilimde uzun
15 Yorumla
+1 yılDaha karizmatik oluyor lar
10 YorumlaBu sorunun cevabını ben de bilmiyorum cidden
10 Yorumla
+1 yılKızan erkekler kısa herhalde 😂
10 YorumlaUzun boylular daha cılız oluyo genelde.
10 YorumlaBilmiyorum ama saçma bulurum
10 YorumlaDoğanızda olan güce tapmanın başka şekli.
10 Yorumla
+1 yılBana göre bu işler hesap kitapla olmuyor..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tasıyabıleceklerını zannediyor 😁
10 Yorumla
+1 yılYapılı oluyolar bana göre ve kısa bi kızın yanına uzun bir boy gider diye düşünüyorum
00 Yorumlayanında topuklu ayakkabi giyemiceksem ne anladjm ben bu isten?
00 Yorumla
+1 yılBoyumuz kısa anasını satayım emanetlen dolaşıyoruz bizde
01 Yorumla- +1 yıl
Emaneti görünce de boy moy kalmıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen boya değil işleve bakarım.
10 Yorumla Senin beğenmen için boyumu kısaltmalıyım ;)
13 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne