Kendilerine bakıyoruz sanki çok uzunlar 🙄 Ortalaması 1.60larda olan bir cins neden çok uzun erkek ister?

Kendilerine bakıyoruz sanki çok uzunlar 🙄 Ortalaması 1.60larda olan bir cins neden çok uzun erkek ister?

Ben uzunum 😂 171 boyum var boy kompleksim yok ama biri olursa uyum açısından en azından 180 olmalı bir kadınla erkek arasında 10 cm olmalı ama 150 olupta 190 çocuk istemek çok saçma ve abar
Hak verdim 😂
😂
Yo ben 160 degilim yani uzun biri isteyebilrimm
Uzun da olsan kısa da olsan hakkın yok insan olmasını öğren
Agla
Kes sahte profil 😂
Profilimin fake oldugunu dusundurecek kadar guzel oldugunu bilmiyordum sagol
Çirkinsin işine senin gibi egolusunu çok gördüm bir b, k degeriniz yok sizin
Guzelligimi sana kanitlamak zorunda degilim senin tipini gordum de ne oldu🤠😘
Allah'a şükür insanları ilk baktigim kriter dis görünüş değil 1.50 konustumda oldu 170 de
Tartışmayın gençler sakin 😄
Bos yapiyor ama benim gorusum yani onane dimi?
Beyefendi yer cucesi demekki o yuzden bu kadar agladi
Sen insan değilsin insan kalbe bakar tipe hadi Eyvallah
Evet sende kalbe bakiyor olsaydin profilimden yargilamazdin hadi eyw
Kardeşim sen sahte profilsin ne yapayım robotla mı sevgili olalım Allah Allah bir alemsiniz siz ya
Ya nerden biliyorsun sahte oldugumu fakeolcer misin sen hayret birsey
Kız fıstık gibi işte kardeş kötü deme güzel 😂
Tesekkur ederimm😽
Ne demek hanımefendi her zaman 😂
Egodan öleceksin
Hey dinle sana guzel oldugumu da fake oldugumu da hicbirseyi kanitlamak zorunda degilim goruslerimiz farkli diye baska yerlerden vurmaya calisiyorsun ve bunun ustune daha mesaj atma lutfen okumicam cunku
Bir kere de adam gibi adam seviyorum dediğinize görmedim herkes kendi meşrebiyle
Adam gayet haklı. İnsan aşık olunca karaktere bakar fiziksel özelliklere değil.
Madem sende çok güzelsin niye çirkin denilince alınıyorsun
Ya ne alaaka allahim ikiniz de zeka seviyemi dusurdunuz susun artik
@bRokeHeaRth_____ bir kız beni ilk defa haklı oldu. Allah razı olsun senin gibi insanlarda varmış
Senin zekan yok zaten ondan düşmüştür.
@Bayramdaşdiken07 haklısın çünkü.
@bRokeHeaRth_____iste siz laf anlamayinca yani seviyenize gore anlatmaya calistigim icin sacmalamisimdir olur bazen oyle
Tamam evlenin ikiniz tencere kapak🙂
Bizde diyoruz ki aşık olunca a bunun boyu kısaymış ben en iyisi soğuyayım mı diyorsun yani? Boy kriteri saçma.. canım ya ben 180 altı erkeğe , erkek demem bunun boyu 1.79 muş olmaz bununla mı diyorsun. Senin söylediklerin isteklerin başlı başına mantıklı değil ki bizden mantıklı yorum bekliyorsun.
Bak işte iki aynı düşünceyi savunan kadın ve erkeğe dediğine bak. Evlenin. İki farklı cinsiyet 1 görüşü savununca evlenmeleri mi gerekiyor? . Bence burada mantıksız olan en başından sensin.
Ya giiittt artiikkkk offff seninle mi ugrasicam yapistiniz suluk gibi
Bir şey diyemeyince kaçarsın tabi. Verecek bir cevabın yok
@bRokeHeaRth_____ aynen öyle
Sana burada cok cevap veririm ama arsiz oldugun icin anlamayacagini bildigim icin devam etmiyorum😘
Arsız kim belli oluyor
@bRokeHeaRth_____ Takma şunu boş ver
Ihggggggg yetooo sus artik bildirimini dahi gormek istemiyorum cekinir insan biraz
Alttakiler bile ayni yorumu yapmis neden onlara aglamiyorsunuz bi b0k saniyosunuz kendinizi bana satasirken herhalde
Bana arsız diyene bakın ağzı sokak kenar mahallelerden farksız. Nasıl bir Kezban olduğunu kanıtlamış oldun. 2-3 tane insan senin ile aynı yorumu yapınca haklı olmuyorsun ufaklık.
Ay sus artık engelliyorum seni amma boş yaptın. Sen kimsin de sana sataşmayı bir şey zannedelim ya
M@la bak yoruma atlamis sazan gibi birde oyy sos ongolloyorum sono diyor cok uzuldum prenses lutfen engelle ve yazma
Cevap
4Cevap
Fiziğe baktıkları için sadece. yani aşık oldukları et parçası
Kendi boyumdan uzun istiyorum. Aynı boydayız diyo bakıyorum kısa 😂 nasıl oluyor bu
Bakış açınız farklı 😂
Demekki uzun boylu erkekler kadınlara fiziksel olarak daha çekici geliyor
Uzunum, uzun erkek hakkım.
Sustum
Yerden bitmeler kendi boylarına göre birini bulsunlar sonra bize sıkıntı oluyor
Helal olsun
Senin boyun çok kısa galiba ondan bu soru
Yok uzunum Allah’a şükür de kadınların bu takıntısı saçma geliyor
Hadi istesinler bakalım üzülmesinler
Uzunun da uzununu isteyeni gördüm değişik Kızlar var memlekette 😄
182yi bile begenmiyor haspamlar hdhfj
Hepsi iki yüzlü