Ben erkekte takılmam öyle boya falan. Yani kadından bir tık uzun ise yeterli diye düşünüyorum. Aşırı uzun bir erkek olsun diye bir şey demem asla. Bence gerçekten sevdikten sonra boy falan sıkıntı edilmemeli diye düşünüyorum. Yani önemli olan huyu veya karakteri bir insanın ya. Boy falan onların hepsi bence gelip geçici.
160'lık boyumla öyle uzun erkekler istemeye hicap duyarım :D İnsan ilk evvela kendine bakacak, aşırı uzun da olsun istemem. 175 ila,185 arası kâfi benim gibi 160'lıklar için. Uzun boylu erkek istiyor oluşumuzun sebebi de; göze daha erkeksi geliyorlar, daha tuttuğunu koparan, daha güçlü, erkeğe yakışıyor uzun boy, hem perdeleri de asar, yüksek yerlere de erişir :)) Bu gibi sebeblerden ötürü uzun boylu adamları istiyoruz lakin ben abartmıyorum ya, hem uzun erkeklerin geneli de öyle istiyor, kısa hatunların yanında daha böyle erkeksi hissediyorlar kendilerini, aslında alan razı veren razı durumu da var, hem göze de güzel görünüyor, fazla uzun olmayan kadın erkeğin kollarının altında yavru ceylan gibi duruyor 😅 Erkeklerin aklından da neler neler geçiyordur minyon kadınlarla alakalı, bunu biliyoruz yani. Sadece boy da değil ya mesela Aamir Khan'a hayranım ben, kısa boylu lakin adamın zekasına, mizahına hayranım, bazen her şey boy demek de olmuyor, bir ara aşıktım Aamir Khan'a keza Tarık Akan'a da aşıktım, çok hoş adam lakin boyu nasıl uzun öyle, neyse o da onun küçücük kusuru olsun demiştim, velhasılkelam aşırı uzun boylu olsun istemem lakin seviyoruz erkekte uzun boyu kendimize bakmadan. :))
Uzun boylu erkekleri etrafa hava atmak için ister kizlar
Bakın bu benim. bir nevi güç gösterisi gibi düşün
Yani 2 tane çift düşün, birinci ali ile İrem olsun, alinin boyu 175 olsun, ikinci zehra ile semih olsun semihin boy 190 olsun. simdi girilen her ortamda zehra iremi ezikleyecek. bunu dile getirmese bile tavırları bunu gösterecek.
Kadınlar hipergamiktir ve kendilerinden bazı konularda bir tık yukarida erkek ister sevgili Filozof. Evet siz de uzun boylu kız istiyorsunuz eğer yeterince uzunsaniz. Çünkü uzun kadın daha güzeldir.
Göze daha hoş geldiği için ama bazen kısa boylulara da tutulabiliyoruz kdkdkdkdk uzun erkekler de kısa kızları istiyor genelde aman farketmez ya kdkkdkdmd
Biz erkekler minyon istiruyozki yatakta evirip cevirebilelim kucağa gelsin ziplasin diye kadinlarda uzun boylu erkeklerin s... uzun olur diye istiyorlar. tek gercek bu gerisi hikaye